javljam se smao zato sto sam plakala kao malo dijete protiv Barcelone ...A ja nikad ne placem ,ali to me dotuklo...
Hiddink jeste takticki genije, ali ono sa Belettijem je bila greska. Znala sam da ce dati gol kad su poceli da pritiskaju nakon crvenog Abidala ...
Zasto smo izgubili?
1. Sudija ( E SAD imaju razne teorije zavjere ...da je platini htio neenglesko finala,
da je sudija navijac barse, da se uefa kladila ...ma ko ce ga znati ...)
2. Nismo iskoristili sanse (Drogba pogotovu)
3.Jeste Drogba mozda jednom poskocio ,ali realno gledano , cancellovana su nam najmanje 2 penala - pikeova ruka, tureova ruka ...ostalo : obaranje anelke, obaranje drogba i ono rvanje sa Maludom (Tetka je stvarno dobro odigrala

...ALI frizura mu je katastrofalna ) od strane Divljaka Alvesa
Realno gledano - Barsa nema igru, gvardiola je neiskusan i smao se oslanjaju na individualni kvalitet inijeste,mesija, anrija,etoa, cavija i dani alvesa.... Imaju sjajnu ekipu, ali sve sto su radili jesu se dobacivali okolo i pokusali iz daljine da postignu gol.
Sta raditi? Ocajavati? Ocajavaj te, draig moji navijaci (grizzly,mia, jeka,krepto, fl ...) , ali na kraju moramo da se vratimo na noge i da ozvijezimo ekipu. Zadrzati Essiena, Manciennea ,Di Santa ,terryja, a.cola,bosingwu, john obi mikela ...ostalo se mora ozvijeziti .Drogba jeste pokazao magiju pred kraj sezone, ali svake sezone je slabiji i slabiji...
Dacu reputaciju svakom ko procita ovo ;D
Gvardiolu postujem kao igraca,ali nije gospoin... dakle, Drogba je bio ljut, opravdano ljut ,a Gvardiola nas je provocirao kako igramo ruzan fudbal.
Pozdrav