Chelsea FC

Jeste, ali sudija je gresio na obe strane...ali onaj Drogba...kako je covek nonsalantno sutirao svaki put kada je bio u prilici, kao da je ispred njega neki golman opstinske lige... covek je mogao da resi utakmicu u vise navrata...

Tacno tako.....ali je i bio dosta puta fauliran ;)
Neznam sta da kazem......ja da sam se nasao u kozi trenera Chelsea dobio bi nervni slom:dash:

Drogba je vise simulirao nego sto je bio fauliran, valjo se po terenu ni za sta, i da je vise obracao paznju na igru a ne na vanfudbalske stvari, sigurno bi dao jedan gol ... Njemu je bio bitniji odnos sa sudijom, prigovaranje, trazenje faulova i cudjenje ... Lampard je doktor za njega u tim stvarima, i mogao bi da ga poduci tome - covek dobije udarac i istrpi, nastavi sa igrom kao da nista nije bilo i gleda kako da pomogne timu da opet udje u sansu ... Sa druge strane Drogba trci kod sudije i trazi faul, i raspravlja sa njime ... Ne samo Drogba, zacudjujuce mnogo igraca to radi danas, i igraci poput Lamparda su prava retkost sto se tice toga ...

Inace 4 igraca su obelezila utakmicu svojim igrama ...

Lampard - u poredjenju sa njegovom prvom tekmom, ovo je njegova najbolja partija ikada ... Sa onako postavljenim bunkerom, kojim se brzo organizuje sredina nakon oduzete lopte, Lampard je dobio beskrajno prostora da vodi igru svoje ekipe ... Mnogo je trcao, mnogo prepametnih dodavanja odigrao, sjajno se borio (pogledajte samo klizeci na kraju), i sjajno otvarao prostor saigracima nacinom na koji je cuvao i skrivao loptu ...

Jaja Ture - iako je najbolji defanzivni vezni na svetu, sjajno je odigrao kao stoper (mada je imao izlete na sredinu u drugom poluvremenu, i prakticno iz onog kruga na centru je organizovao igru) ... Odlicno se borio sa strvinom kao sto je Drogba (mada ni on nije nista slabiji od Drogbe), i sjajno je uzimao ciste lopte ... Nisam ocekivao da moze tako dobro da odigra kao stoper, jer nikad ovo nije igrao i mnogo je tesko da se tako bgrzo predje sa jedne filozofije igre na drugu ...

Pike - ovaj momak je genijalan, fascinira lakoca njegovog oduzimanja lopte, i usudio bih se da kazem da je trenutno uz Nemanju najjaci odbrambeni na svetu ... Barsa je napravila potez decenije vracanjem Pikea iz Mancestera, i mislim da Pike ima sansu da ostavi dubok tag u fudbalu ... Odusevio me je par puta kad je izigravao Barezija, kad je iznosio loptu nakon sto je oduzme, i svi ste videli koliko je pretrcao ... Mrtav umoran a ide napred da se bori sa Terijem kod rezultata 0-0 ... Kapa do poda za njegove partije ove godine, posebno u poslednje vreme ...

Dani Alves - rekao bih najbolji igrac Celsija veceras ... Bezrboj akcija Barse je uspeo da upropasti, a rekao bih da nijedan centarsut nije izveo kako treba (ocajno je blaga rec), a imao je 10-15 prilika ... Najgora utakmica u karijeri, i mislim da mu je ovo velika opomena posto je sjajan bek ... Od veceras, pored Milivoja Cirkovica treba da stoji epitet Bekam, jer njegovi centarsutevi su bozanstvo naspram alvesovih veceras ...

@Arkona
Imas jednu srecu...sto te ne poznajem...i sto ne znam gdje ti je stan...
Da znam gdje zivis...sada bih se lijepo spremio, dosao na vrata i udijelio ti jedan metak u celo...a onda bih svoje mirno odlezao bez imalo grize savjesti...

Necu komentarisati ovaj dvomec...
Imali smo jos jedno veliko polufinale u nizu...

Gledao sam mec sa sestricom...
Zavrsio se tako sto je moja mala sestra plakala...
Ne znam kada mi je bilo teze... Danas...ili prosle godine nakon Terijevog penala...
Ovo je bio dan kada se moglo plakati...ali ja ne placem...

Dugo pratim fudbal...ali nikada nijesam vidio bolji tim od naseg...

Nocas sam zakljucio po prvi put...da nekad i nije lijepo pobijediti...

Imam dva dodatna misljenja...

1. misljenje

Zapamticu kao najgori potez u ovoj utakmici...izlazak Drogbe...
Hidink nije zelio da prodjemo...

2. misljenje...

Lampard vise nije igrac za nas...Walken je nazalost bio u pravu...
Bolje je bilo da smo ga zamijenili Injestom...zato sto je mlad i zato sto je bolji igrac...

Imam dva dodatna misljenja...

1. misljenje

Zapamticu kao najgori potez u ovoj utakmici...izlazak Drogbe...
Hidink nije zelio da prodjemo...

2. misljenje...

Lampard vise nije igrac za nas...Walken je nazalost bio u pravu...
Bolje je bilo da smo ga zamijenili Injestom...zato sto je mlad i zato sto je bolji igrac...
Najgori potez je sudija, unistio je zanimljiv mec glupostima, tacnije ne glavni toliko koliko pomocni - oni su morali da vide da je Pike igrao rukom, a da ono sa Abidalom nema veze sa crvenim kartonom ...

Jeb.iga, Hidink je imao 1-0, i menja napadaca za defanzivca, sto je i logicno jer Barsa krece na sve ili nista i to sa igracem manje ... U tom trenutku je bolje cuvati gol, nego juriti drugi ako vec imas rezultat koji te vodi dalje ...

Lampard je danas bio odlican, ali njegova forma je u poslednje dve godina takva da se ti vise ne mozes stalno osloniti na njega, nego su jako retki momenti kad on blesne (pricamo o velikim utakmicama) ...

A za Inijestu nemam vise reci, ja od 2006-e tvrdim da on ima mesta u bukvalno svakoj ekipi, i da je vec 3-4 godine jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji (a tek mu je 25 godina) ...

sta reci! drogba tragicar! covek ne zna da da gol ili nece ja prosto ne verujem sta je on prvo promasio a drugo nije ni sutirao nego pokusavao da iznudi penal
cemu to on je ipak vrhunski napadac koji treba da daje golove a ne da juri penale

Poruka svima, a posebno ovim navijačićima mafijaškog ruskog kluba je - čitajte šta je napisao Walken.Momak je 100% u pravu.
Krivi ste sami, kriv je Drogba (može komotno da pređe u Milan sa ovakvim igrama i ponašanjem). Kad se sabere ceo dvomeč, Chelsea uopšte nije mnogo oštećen, a kažnjen je i za svoju delikventnu igru, pogotovo u 1. utakmici.
Sve vam se vratilo, SVE. Dekadencija, štelovanje sudija svih ovih godina, bahaćenje Mourinha, Hiddinkove krađe na SP 2002. sa Južnom korejom, ona izmišljena ruka Carricka u utakmici protiv Uniteda u sezoni 2007/08, koju ste onako sramotno pobedili ....... ONAJ GORE NA NEBU SVE VIDI!!! SVE!!!!

Finale zasluženo igraju trenutno dve najbolje ekipe na svetu.

Poruka svima, a posebno ovim navijačićima mafijaškog ruskog kluba je - čitajte šta je napisao Walken.Momak je 100% u pravu.
Krivi ste sami, kriv je Drogba (može komotno da pređe u Milan sa ovakvim igrama i ponašanjem). Kad se sabere ceo dvomeč, Chelsea uopšte nije mnogo oštećen, a kažnjen je i za svoju delikventnu igru, pogotovo u 1. utakmici.
Sve vam se vratilo, SVE. Dekadencija, štelovanje sudija svih ovih godina, bahaćenje Mourinha, Hiddinkove krađe na SP 2002. sa Južnom korejom, ona izmišljena ruka Carricka u utakmici protiv Uniteda u sezoni 2007/08, koju ste onako sramotno pobedili ....... ONAJ GORE NA NEBU SVE VIDI!!! SVE!!!!

Finale zasluženo igraju trenutno dve najbolje ekipe na svetu.

TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AHAHHAAHHAHAHAHAH

hhaha..definitivno igrac utakmice je Sudija !..takva kraljina od sudije se nemoze naci..navijao sam za Barsu...jedini covek kojeg mi je bilo zao na utakmici je Hidink jer je sjajan trener..inace Barsa je pregazila Lion,Bajern i Celzi su oduvani..CELZI I BAJERN me nerviraju strasno,glume kao neke opasne momke a Barsa ih oduvala...hahahahaha..sada u Rimu i Man Jun pada na kolena i svi zajedno mozete odati pocast najboljem i najvecem gigantu na svetu..!!!!sto je istina istina je budimo realni..Barca zasluzeno najbolja na svetu!onaj Vam Bomel i Drogba i ostala vecina kompanjona iz Bajerna i Celzija je nevaspitana bagra koja se samo necemu protivi,valja bezveze po terenu..HAHAHA a najvise su mi bili smesni klinci koji su nakon ispadanja Bajerna i Celzija od Barce cmizdrili na stadionu..:hahaha:..ona stoka komentatora sa HTV-a kao govore 10 min pre kraja"Gvardiola se miri da Barselona nema sanse ovde proci" hahaha..sve u svemu jedva cekam Rim da u finalu Barsa oduva ovaj sugavi Mancester i ovog kao nekog "opasnog" Kristijana Ronalda :hahaha:

Back