Chelsea FC

Da ti kazem nesto o tvojoj religiji: Subotom i nedeljom bi trebalo da se ide u crkvu jel' da? E pa statisticki gledano ljudi vise idu na stadione nego u crkvu, vise obozavaju Kaku,Drogbu, Kronalda itd.. nego Isusa. Jel' znas kad se sete boga dok su na stadionu? Kad se sutiraju penali.

Pomozite ovoj ubogoj devici...:roll:
Ja i dalje ne verujem sta je napisala, stvarno nemam komentar na ovo. Ljudi ostavite religiju po strani molim Vas.

Једно питање за тебе: Шта је реалније:
а) Бог је створио Земљу и живи свет на њој
б) Земља је велика фудбалска лопта, а живи свет на њој се развија из малих фудбалских лоптица

Zike, mislim da je nisi razumeo...sto me uopste ne cudi. Onaj ko nju razume u potpunosti trebao bi ozbiljno da se zapita...
Sto se tice tvog debilnog pitanja (bez uvrede :) )reci cu ti da ni jedna ni druga opcija nisu realne i nemaju veze sa istinom. Darvinova teorija nam sve lepo objasnjava tako da ta prica o Bogu i stvaranju sveta kod mene ne pije vodu.

I tako mi odvedosmo ovu temu u skroz nezeljenom pravcu...

ontopic: Sto se tice one smesne komparacije Balaka i Esijena moram izneti svoje misljenje. Esijen je neverovatno koristan igrac, odlican defanzivac jer se prilagodjava svakoj poziciji. A cak se veoma dobro snalazi i u ofanzivnim zadacima...jednom reciju kompletan igrac. Svi smo mislili kako je preplacen ali ona dokazuje suprotno. Sa druge strane imamo jednog napumpanog igraca, poznatijeg po imenu Mihael Balak. Taj covek je bio dobar jedino u Bayeru...sve posle toga nije ni bleda senka. Inace, Sheva i Balak su najveci promasaju Celzija. Kad se setim da sam plakao za Shevom:-( ...
sad mi je drago sto je otisao jer imamo PATOA :)

ja sam vise za Esijena,nego za Balaka i slazem se sa tobom Johnny ,sto si napisao za Shevu i Ballacka,ali bojim se da se Grant ne slaze samnom :(
Nego,vi ako hocete o religiji,imate PDF Religija i tamo pricajte o tome.
0:0 za LIverpulom igramo k'o kvocke...tako ce i ostati,ali su oni blizi pobijedi.

Jel' ti imas neki problem? Ako imas idi leci se. Da ti kazem nesto o tvojoj religiji: Subotom i nedeljom bi trebalo da se ide u crkvu jel' da? E pa statisticki gledano ljudi vise idu na stadione nego u crkvu, vise obozavaju Kaku,Drogbu, Kronalda itd.. nego Isusa. Jel' znas kad se sete boga dok su na stadionu? Kad se sutiraju penali. Jel' hoces da cujes jos nesto o religiji? Ti nas zoves zaludjenicima, a takvi kao ti (samo mozda druge vere) ubijaju u ime religije. Da li je to ispravno? Zar nije jedna od zapovesti "Ne ubij" pa kako se to onda uklapa u sliku petogodisnjaka koji je opasan bombama i kome kazu:" Trci prema Amerikancima, povuci ovo i onda ce biti eksplozija cveca" . KAko se tvoja religija uklapa u visevekovno mucenje nevinih ljudi ,samo zato sto su bili pametniji od ostalih, u Ime Boga?
Zato molim te nemoj da mi pricas o religiji. Veruj u sta zelis to je tvoj izbor, ali nemoj da vredjas.

Мени се чини да ти имаш проблем. Суботом и недељом идем у цркву, не сваке суботе и недеђе, али идем. (суботом се не мора, недељом би требало, али не мора. Има доста правих верника који сматрају да између Бога и њих самих не треба посредник), на стадионе никад. Много више волим Исуса него Каку, Дрогбу и КРоналда. Не каже свака вера не убиј. То је доказ колико си необавештена.
Е сад мало о овоме сећању на Бога. Ово што сам болдовао доказује твоју неписменост. Људи, нажалост већина, сете се Бога кад су у невољи или када је тренутак доношења неке важне одлуке. То нису верници. Верник је човек који мисли на Бога кад се осећа лепо, али исто тако и у тешким ситуацијама.

Једно питање за тебе: Шта је реалније:
а) Бог је створио Земљу и живи свет на њој
б) Земља је велика фудбалска лопта, а живи свет на њој се развија из малих фудбалских лоптица
nikola,samo priznaj da si nekad navijao za Celzi i da ti je omiljeni u Premijer Ligi i oprostice ti ;)
pocni da pricas o fudbalu,a ne o Bogu.
Amin.

Pomozite ovoj ubogoj devici...:roll:
Ja i dalje ne verujem sta je napisala, stvarno nemam komentar na ovo. Ljudi ostavite religiju po strani molim Vas.
Onda nemoj da komentarises. Slazem se sa tobom u vezi Balaka. A inace ono sto sam zelela da kazem je da se ljudi mnogo vise zaludjuju religijom nego fudbalom. I da je ta zaludjenost mnogo opasnija od ove druge.

@Zika
Ni jedno ni drugo. Ja verujem Darvinu :lol:

@sara Odakle ti znas ovog lika? :)

I generalno..Dobro je sto smo izvukli 0:0. Igra je bila katastrofalna. Nemam reci. Cini mi se da je Anelka malo sebican.

Onda nemoj da komentarises. Slazem se sa tobom u vezi Balaka. A inace ono sto sam zelela da kazem je da se ljudi mnogo vise zaludjuju religijom nego fudbalom. I da je ta zaludjenost mnogo opasnija od ove druge.

@Zika
Ni jedno ni drugo. Ja verujem Darvinu :lol:

@sara Odakle ti znas ovog lika? :)

I generalno..Dobro je sto smo izvukli 0:0. Igra je bila katastrofalna. Nemam reci. Cini mi se da je Anelka malo sebican.
imam ja svoje konekcije ;)
on je okej ,samo je malo tezak Jekana :-D
anelka je mnogo sebican.

Упалим РТС2 у 80. минути, падне шанса ваљда око 86. за Челси кад је Балак набцио на волеј већ коме, не сећам се и каже Ковињало "најбоља шанса за Челси на утакмици, тј. једина у 2. полувремену".
Аууу, кол'ко је то лоша утакмица онда била. :shock:

П.С.
После пораза Јединства, овај нерешени резултат нам је баш легао. :D

Упалим РТС2 у 80. минути, падне шанса ваљда око 86. за Челси кад је Балак набцио на волеј већ коме, не сећам се и каже Ковињало "најбоља шанса за Челси на утакмици, тј. једина у 2. полувремену".
Аууу, кол'ко је то лоша утакмица онда била. :shock:

П.С.
После пораза Јединства, овај нерешени резултат нам је баш легао. :D
utakmica bila dosadna k'o sahrana.

E,sve,ali da ovde naidjem na teolosku raspravu,nisam ocekivala.
Jos ima zivih darvinovaca?!
Od kad nema Murinja,za mene je Celsi umro.
Ograniceno,ali sta mogu...
I meni nije svejedno. Nekako kao da je deo kluba umro. Grant jeste dobar ali nije to to. Navikla sam na Murinja a i mnooogo sam ga volela, a sad kad pogledam klupu umesto njegovog medeno namrgodjenog lica vidim onog zabolikog Granta. Mnogo mi je zao. :cry: :cry:
I njemu je zao, citala sam jednu izjavu i kaze engleskim novinarima:" Nedostajace mi Celzi, nedostajace mi moji momci, nedostajacete mi cak i vi, ali jos malo sam ovde pa ako nekada pozelite da me vidite svakog jutra dzogiram ovde." I to mi je tako nekako mnogo tuzno zvucalo... :cry: :cry: Tako da te potpuno razumem. Kako bi bilo lepo da onaj sugavi Rus proda klub neki budzovanima i da ode, i onda oni opet vrate Murinja. :)

ako necete da navijate za celzi,ne morate.
Evo jedna losa i jedna polu dobra vijest(ako su istinite)

ČELZI
Lampard od ljeta u Barseloni?
Vezista Čelzija Frenk Lampard mogao bi ovog ljeta da pojača Barselonu ukoliko za pet miliona funti otkupi preostali dio ugovora. Lampard ima ugovor sa Čelzijem do ljeta 2009. godine, ali je do sada odbijao da ga produži. Lampardova supruga ElenĘje Katalonka, što sigurno može da utiče na odluku gdje će 29-godišnjiĘengleski reprezentativac nastaviti karijeru.

VALENSIJA
Vilja: Engleska je san
Napadač Valensije David Vilja oglasio se nakon sve češće priče o njegovom odlasku, kazavši da bi Engleska bila idealna destinacija za njega.
- Drago mi je što se klubovi iz Premijer lige interesuju za mene. San mi je da zaigram tamo kada napustim Španiju - kazao je Vilja.
- Ako pristigne neka ponuda, razmotrićemo je - kazao je Miguel Anhel Ruiz, sportski direktor Valensije.

@sara Ma kako necu? Naravno da navijam i da cu navijati pa ne znam ko dosao ili otisao. S'a se ljutis odma' :lol: .

Nadam se da je prva 100% netacna, a da je druga tacna. :D Bolje receno znam da je prva netacna zato sto je Lampard u zvanicnom saopstenju izjavio da je Celzi klub u kome zeli da okonca karijeru.

Pa i ja navijam za Celzi pre Murinja. Moram da postavim ovu sliku ovde:
010268355715000-1.jpg

Zar nisu medeni? Awww

Bas su slatki.
Pa moram priznati da nisam zakleti navijac Celsija i otuda takva reakcija na odlazak onog kog sam tu najvise volela,mada sam kasnije zavolela citav tim,izlgeda ne dovoljno.Za italijanski reperentaciju bih navijala taman da ih trenira Santrac,posto je to ljubav od malena...

To je navijanje,to je ljubav:D
Ja sam navijala za Milan dugo,dok su igrali Birof(ILI Birhof,to zavisi od nasih strucnih komentatora)i Sevcenko,a sad,posle svega,taj tim volim najvise,i italijanski fudbal,ali tako ih retko vidjamo od onih skandala.A Celsi opet volim,nemam pojma...vezujem se za igrace(trenere)a ne za tim,to ne valja.

Sto se tice Cecha,pravi je Ceh...:D ...ima veliki nos (znam desetak Ceha svi imaju velike noseve sem jedan)...
Ma,taj moj prijatelj sto obozava Arsenal i meni se vise skupilo to za cHELSEA-em i pitam ja njega dal' mogu u slucaju nuzde da predjem da navijam za Arsenal(zla sam jel' da).On rece da mogu ali onda nema vise mjenjanja...(a ja nisam sklona tome)...I ja razmisljam i razmisljam i sjetih se lijepih trenutaka provedenih uz TV (sta cu kad ne zivim u Engleskoj :) )gledajuci moj omiljeni tim i shvatih da nijedan tim ne mogu toliko da volim koliko volim Chelsea...Pa barem ispao!
I tako rekoh ja mom prijatelju: zaboravi.

Celzi - Liverpul 0-0
Utakmica je donosila 3 boda kao i svaka druga ali su je igrali kao da donosi titulu...
Na citavoj utakmici nije postojala nijedna prava sansa!:shock:

Ako je ko bio blizu golu tj. neki golman nije kontrolisao situaciju to je bilo oko 80. minuta kada je Balak sutirao malo pored gola...ostalo je sve bilo za kidanje zivaca i veoma dosadno...
Sjajan posao su odradili Karager i Skrtel...osim njih u Liverpulu su dobro igrali Krauc, Babel i Dzerard...sve sto je Liverpul uradio u napadu to je djelo Krauca! I uglavnom su to bile lopte iznad gola ili pravo u narucje Ceha...
Kad smo kod nase igre...ona je bila veoma nepovezana!
Rajt-Filips je odigrao najgoru utakmicu od pocetka sezone(pa i nije bas odabrao vrijeme za to)...Makelele nije bio ni blijeda sjenka svojih igara od prosle sezone...Dzo Kol je uglavnom samo gubio lopte...Anelka je pokusavao da glumi Drogbu tj. vracao se nazad i u tim trenucima nijesmo imali nikoga naprijed a onda nijesmo ni mogli da gradimo napad(velika greska Granta je da igra Makelele a ne jos jedan spic tj. Pizaro) ...a sada sta je bilo dobro u nasoj igri...
To je zasigurno igra Alexa i Beletija u odbrani, Lamparda, Balaka i Mikela na sredini i Pizara u napadu...
Pizaro je igrao samo zadnjih 8 minuta i uz Mikela i Balaka pokazao najvise pri kraju meca...
Velika je greska bilo zamjeniti Lamparda a ne Makelelea ali dobro...0-0 manje vise i zbog lose izmjene...jer tada smo bili veoma jaki a Grant mijenja u 70. Lamparda da nas vrati u egal sa Liverpulom...i opet uz malo srece smo mogli do pobjede da je Balak iskoristio tu polusansu...
Grant mi se nikako ne svidja...ne zbog toga sto je los trener vec zato sto mislim da nije za prvog covjeka tima...vrlo je nervozan, stalno gricka nokte, stalno je u crnini kao da su Celzijeve utakmice sahrane...mislim da bi Ten Kate bio mnogo bolji 1.trener...
Mozemo biti zadovoljni remijem...nama fali veliki broj dobrih igraca! Njima je falio samo Tores! A Cavi Alonso odavno nije u prvom timu

@Jeka gledao sam za Lamparda...on je davno izjavio da bi volio da zaigra za Barsu...nije produzio ugovor sa Celzijem...i manje-vise on se ponasa kao Drogba samo sto svoje misli ne iznosi u javnosti...mislim da ce na kraju obojica ostati u Celziju...:grin:

@Johnny_taraba Balak je trenutno najbolji igrac Celzija u ofanzivnom smislu...on nije nikakav promasaj, on je najveci pogodak Celzija...kupljen je za 0 eura...i ako ga mimoidju povrede to ce biti nas najbolji igrac na sredini dugi niz godina...s tim da je zavrsio operaciju uspjesno nema razloga da se brinem da li je Balak uspjeh ili ne...
To je najbolji igrac Bajerna i njemacke reprezentacije...i kapiten u obje ekipe...sada je tu Teri da mu smeta oko trake:lol:

Meni se cini da je Ten Kate faca i nekako bas cool osoba :). Imam jednu slicicu kako se Ten Kate i igraci jure na treningu i kako je kao Kate na travi dok su igraci preko njega..Nesto kao sutka,... :lol:
Ni Engleski fanovi ne vole mnogo Granta, u stvari oni se dele u 3 grupe: Oni koji placu za Murinjom, oni koji misle da Kate radi sav posao a Grant skuplja poene i oni koje boli dupe ko je na celu tima.
Ja nikako ne bi zamenila Lamparda u utakmici protiv Liverpula, mada i on je bio malo umoran. Tek sto se oporavio. Sto se Balaka tice, sumnjiv mi on nesto, nije nesto zablistao od kada je dosao. A sto se tice kapitenske trake moze samo da sanja :evil: . Nema trake dok su tu Teri (znaci nikada je nece nositi :D) i Lamps. I da..Ne smatram da je po ponasanju Lamps slican Drogbi. Mislim da je lojalniji klubu. Mada posle onog odlaska Anrija...Sve je moguce.

Back