Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Da ti kazem nesto o tvojoj religiji: Subotom i nedeljom bi trebalo da se ide u crkvu jel' da? E pa statisticki gledano ljudi vise idu na stadione nego u crkvu, vise obozavaju Kaku,Drogbu, Kronalda itd.. nego Isusa. Jel' znas kad se sete boga dok su na stadionu? Kad se sutiraju penali.
Pomozite ovoj ubogoj devici...
Ja i dalje ne verujem sta je napisala, stvarno nemam komentar na ovo. Ljudi ostavite religiju po strani molim Vas.
Једно питање за тебе: Шта је реалније:
а) Бог је створио Земљу и живи свет на њој
б) Земља је велика фудбалска лопта, а живи свет на њој се развија из малих фудбалских лоптица
Zike, mislim da je nisi razumeo...sto me uopste ne cudi. Onaj ko nju razume u potpunosti trebao bi ozbiljno da se zapita...
Sto se tice tvog debilnog pitanja (bez uvrede
)reci cu ti da ni jedna ni druga opcija nisu realne i nemaju veze sa istinom. Darvinova teorija nam sve lepo objasnjava tako da ta prica o Bogu i stvaranju sveta kod mene ne pije vodu.I tako mi odvedosmo ovu temu u skroz nezeljenom pravcu...
ontopic: Sto se tice one smesne komparacije Balaka i Esijena moram izneti svoje misljenje. Esijen je neverovatno koristan igrac, odlican defanzivac jer se prilagodjava svakoj poziciji. A cak se veoma dobro snalazi i u ofanzivnim zadacima...jednom reciju kompletan igrac. Svi smo mislili kako je preplacen ali ona dokazuje suprotno. Sa druge strane imamo jednog napumpanog igraca, poznatijeg po imenu Mihael Balak. Taj covek je bio dobar jedino u Bayeru...sve posle toga nije ni bleda senka. Inace, Sheva i Balak su najveci promasaju Celzija. Kad se setim da sam plakao za Shevom:-( ...
sad mi je drago sto je otisao jer imamo PATOA

. Nema trake dok su tu Teri (znaci nikada je nece nositi