Chelsea FC

posto MUzara igra protiv Manchester Citya sledecu,ako se ekipa Sven Goren Eriksona probudi (citaj,povrati u formu kao na pocetku sezone) mozda izvuku remi ili izgube.Jos ima ta teska prica o igracima MUa koji su poginuli u padu aviona,pa se mozda ovi rivali dogovore :evil:
Ali,zamislimo da izvuku remi ili izgube,a mi pobijedimo Liverpul.U slucaju njihovog remija razlika ce biti 2 boda a gubitka 1 bod.U slucaju da ova govna izgube od Liverpula,a oni pobijede Manchester City ili izvuku remi,zbogom titulo!
Man.United vs Man.City 0:1
Blackburn vs Arsenal (0:0 nemoguce je da izgubi Arsenal,na tenane bi ovi izvukli remi)
...mi imamo najtezi raspored u Februaru...

Nemoj da si pesimisticna... (toliko) :lol: . Liverpul nesto ne blista, a mi nismo losi. Tako da ocekujem remi ili nasu pobedu. Ali cak i da ne osvojimo titulu, tu je sledeca sezona. Ova nije bila bas laka, pogotovo na okolnosti. BAs mi zao za Terija....3 nedelje?! Ejjjj... To je bas dugo.

evo jedna pjesma da nas sve oraspolozi (rijec je o Three Lions,pjesmi Engleske reprezentacije ali treba da vazi i za nas)
Ako ne upali poruka pjesme (ako ne znate dobro engleski)...odmarajte oci na Michael Owena sta reci 8)
Three Lions govori da Engleska reprezentacija kao nikad nece imati uspijeh kao 1966 i da taj pehar jos uvijek sija,ali to se nikad ponovo nece desiti...medjutim,svaki turnir,nova nada!football is coming home!

Najvatreniji navijaci u svetu su Englezi. Najjaca liga na svetu je Engleska. Najbolji klubovi na svetu su Engleski. Najlepsi fudbal se igra u Engleskoj. Tako da Sara..You're damn right. FOOTBALL IS COMING HOME!!!

"Tears 4 heroes dressed in gray, no plans 4 final day" . Bas odlicna pesma.

On November 9, 2007, an incident was reported in the British media that Mourinho had an altercation with a twelve year old boy; pulling his hair, ears and shaking him to the point of tears. Mourinho's daughter, Matilde, was involved in an argument with the boy, with the critical statement being, 'Your dad is not the best', from the boy. Mourinho eventually wrote a letter of apology to the school, the boy, and his parents
...o boze...

Postovanje bre! To je jedan od 4 najbolja igraca Celzija...kako se to ponasas saro;-)
On je emotivno vezan za Murinja...covjek ne zaboravlja(isto kao Jeka):lol:
Stvarno ne bih volio da ode nikako!:roll:

Stvarno nek se nosi. Hoce da ide- neka ide. I don't give a shi.t. Mnogo me nervira, debil usrani. :mad: :mad: . Volela bi da ode pa da propadne negde :evil: :evil: :evil: . Nema ni malo osecanja prema klubu u kom igra i kog bi "trebao" da voli. On i pojedinci su pravi prototip igraca koje ne podnosim. Nije mu svejedno sto je otisao Murinjo? A kom jeste? Teriju jeste? Frenkiju jeste? Naravno da nije. Meni nije svejedno sto sam navijac i sto coveka nikada u zivotu nisam videla, a kamoli njima. Ali nesto ih ne vidim da laju na sva usta... A ovaj debil samo ceka priliku. Nek se nosi u tri lepe. Boli me uvo za njega. Majmun. I bas bi volela da ode.

Stvarno nek se nosi. Hoce da ide- neka ide. I don't give a shi.t. Mnogo me nervira, debil usrani. :mad: :mad: . Volela bi da ode pa da propadne negde :evil: :evil: :evil: . Nema ni malo osecanja prema klubu u kom igra i kog bi "trebao" da voli. On i pojedinci su pravi prototip igraca koje ne podnosim. Nije mu svejedno sto je otisao Murinjo? A kom jeste? Teriju jeste? Frenkiju jeste? Naravno da nije. Meni nije svejedno sto sam navijac i sto coveka nikada u zivotu nisam videla, a kamoli njima. Ali nesto ih ne vidim da laju na sva usta... A ovaj debil samo ceka priliku. Nek se nosi u tri lepe. Boli me uvo za njega. Majmun. I bas bi volela da ode.
applause!

Back