sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
jos kad bi ovi idioti pobijedili protiv Pompeya,posto MUzara gubi...
Pobidjujemo kad ne treba a kad treba trt Milojka!
Pobidjujemo kad ne treba a kad treba trt Milojka!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
welcomenaprijed momci!Kad se vrati Drogba stižemo ih!
Tacno.Fali nam Terima uzas od rezultata...najvise mi smeta kad povedemo i onda puknemo...grrrrrrrrr
to se ne desava kad je tu Teri...;-)
.vraca se tek za 3 nedjelje.Tacno.Fali nam Teri.
vraca se tek za 3 nedjelje.
sledecu protiv Liverpula,tu gubimo i zbogom titulo!

. Liverpul nesto ne blista, a mi nismo losi. Tako da ocekujem remi ili nasu pobedu. Ali cak i da ne osvojimo titulu, tu je sledeca sezona. Ova nije bila bas laka, pogotovo na okolnosti. BAs mi zao za Terija....3 nedelje?! Ejjjj... To je bas dugo.

. Nema ni malo osecanja prema klubu u kom igra i kog bi "trebao" da voli. On i pojedinci su pravi prototip igraca koje ne podnosim. Nije mu svejedno sto je otisao Murinjo? A kom jeste? Teriju jeste? Frenkiju jeste? Naravno da nije. Meni nije svejedno sto sam navijac i sto coveka nikada u zivotu nisam videla, a kamoli njima. Ali nesto ih ne vidim da laju na sva usta... A ovaj debil samo ceka priliku. Nek se nosi u tri lepe. Boli me uvo za njega. Majmun. I bas bi volela da ode.Najvatreniji navijaci u svetu su Englezi. Najjaca liga na svetu je Engleska. Najbolji klubovi na svetu su Engleski. Najlepsi fudbal se igra u Engleskoj

naprijed momci!Kad se vrati Drogba stižemo ih!

applause!Stvarno nek se nosi. Hoce da ide- neka ide. I don't give a shi.t. Mnogo me nervira, debil usrani. :mad: :mad: . Volela bi da ode pa da propadne negde![]()
![]()
. Nema ni malo osecanja prema klubu u kom igra i kog bi "trebao" da voli. On i pojedinci su pravi prototip igraca koje ne podnosim. Nije mu svejedno sto je otisao Murinjo? A kom jeste? Teriju jeste? Frenkiju jeste? Naravno da nije. Meni nije svejedno sto sam navijac i sto coveka nikada u zivotu nisam videla, a kamoli njima. Ali nesto ih ne vidim da laju na sva usta... A ovaj debil samo ceka priliku. Nek se nosi u tri lepe. Boli me uvo za njega. Majmun. I bas bi volela da ode.