Chelsea FC

JOS JEDAN CLAN!Konacno,ima nas samo cetvoro(grizzly koji dodje sa vremena na vrijeme).Sad nas ima petoro.
Nek prodaju Ballacka.Beskoristan je,jos prosle sezone i nije bio los.
A mislim da nemamo sansi da pobijedimo Arsenal.Tu moze bit X ili 1.

Био би ред да Арсенал победи већ једном Челси. Венгер ни једном није победио Муриња, ако ме мождане ћелије добро служе.

Nece biti lako, to je sigurno. Nama fali Drogba i to se itekako osetiti. Eto upravo zbog ovakvih situacija treba imati dva jaka napadaca u timu i recimo jednog - dva osrednja. Ovako mrka kapa. Kalu je dobar ali ne toliko dobar, Pizaro - od njega ne ocekujem nista maestralno. Videcemo...

Ne znam za Sevu, tu mi nesto sumnjivo. Kakva adaptacija, za ovo vreme bi se i beli medved navikao da zivi u pustinji... Nema nista od njega. Treba da ga Grant proda i dovede Vilju. Pizaro mozda i nesto uradi, ali nekako mi napad mnogo skripi.

pa gde ste ljudi??? :D sta ima? mojne mi dirate shevu,dobar je on,a cini mi se cak i sve bolji i bolji... e a sto na rts-u ne prenose utakmice kada igra chelsi?sramota!nego da ne bude da ne svracam,svratim ja po neki put ali me nesto mrzi da kuckam... pa ljudi sve vas pozdravljam pa se cujemo...

Pa gde si ti? RTS prenosi utakmicu. :P

Inace tuga ljudi... Teri se opet povredio. Ne mogu da verujem. Kao sto ne mogu da pronadjem razlog zasto je bio onoliko nervozan. Onaj Adebajor je teska p**ka, kako je samo sutnuo Kola.

Kakav keks...:) to sam i ja cula.
Svi oni koji su slucajno odigrali 2 ili X su BUDALE.Avram Grant nije u stanju da se Celzijem pobijedi vece timove tipa Arsenala,Mancestera,Liverpula,Barcelone,Real Madrida,Milana itd...On dovijeka moze da pobijedjuje Sanderland i slicne.
Fino sam rekla da on nije u stanju...da on ne moze.Pali smo na najnizu granu gospodo.I ako ocekujete,da izjednacimo u drugih 45 minuta ili da pobijedimo grdno se varate.To se nikad vise nece desiti,da pobijedimo Arsenal.Nikada.Ili Mancester.Mozda LIverpul nekako.Na kraju sezone ocekujem 4-5 mjesto.Mi smo jedno ruglo od tima.
Nemamo sanse ni u LIgi Sampiona.Necemo proci osminu finala sem ako dobjemo Fenerbahce i slicne.Katastrofa.Mozete se pozdraviti sa SVIM trofejima,osim mozda Karling Kupa,a i to je nemoguce.Kraj.Nema vise.

Ja nikad necu prestati da navijam za Chelsea,ali hvala na pozivu Donalde.Mogu da promijenim misljenje o Romi,Real Madridu,Werderu ili Ajaxu ali o Chelsea-u nikad.CHELSEA FOREVER.
Dobro,samo da nastavimo da pobijedjujemo slicne Sunderlandu i doguramo nekako do 3-4 mjesta.Idem da gledam...(ako me ubije kap-prevod ako pobijedimo sto je ne moguce-vidimo se za mjesec dana).

Saro malo preterujes. Gubili smo ponekad protiv Arsenala i Liverpula i Junajteda i kad je Murinjo bio na klupi. Nije bas sve tako crno, evo sad se trude. Ali dzabe. Nema nekoliko standardnih, a ti bas ne volis Paola?:)

MRZIM FERREIRU PITAM SE KAKO TO ***** I DALJE IGRA U CHELSEA-U OD PRVOG DANA NJEGOVE IGRE U CHELSEA-U JA GA MRZIM!
Ne pretjerujem!Skoro 4 godine nismo gubili od Arsenala i evo-izgubismo i to bez Henrya i Ljungberga koji su tada igrali u Arsenalu.Shevchenko se ispromasivao kao nikad,to vazi i za Wright-Phillipsa treba nam jos jedan vrhunski napadac,jedan normalni DC koji se ne zove Ben Haim.Sve bi ih pobila...

Back