Chelsea FC

Feces:
uhh...pa stvarno sam propao kad mi neko rodjen 91 vice"sine"...
Pa ne znam jesi li propao il' ne,ali moram da te pohvalim sto si uopste pogledao moj profil. BTW to "sine" je nesto kao uzrecica. Nisam ja to ozbiljno mislio(ne daj boze da si mi ti sin). Inace kao sto rema rece,NIKO nije nezamenjljiv. I nemoj se ti brinut ko ce doci na njegovo mesto. Mourinho ce naci vec nekog.

Klothius:
Pa ne znam jesi li propao il' ne,ali moram da te pohvalim sto si uopste pogledao moj profil. BTW to "sine" je nesto kao uzrecica. Nisam ja to ozbiljno mislio(ne daj boze da si mi ti sin). Inace kao sto rema rece,NIKO nije nezamenjljiv. I nemoj se ti brinut ko ce doci na njegovo mesto. Mourinho ce naci vec nekog.
ma znam da je uzrecica,zajebavam se malo...naravno da niko nije nezamenljiv ali je takvog igraca tesko naci...murinjo ce vec naci nekog ali po mom misljenju sigurno igraca manjeg kvaliteta u tom segmentu igre od makelelea...kao sto sam oduvek tvrdio(od abramoviceve hegemonije),dusa tima vam je tery,uz njega makelele,i tim bez njih nije isti i tesko ih je zameniti,isti je slucaj ko kod roja kina u manchesteru,eto godinu ipo dana od njegovog odlaska i jos nemamo pravu zamenu,carick je dobar igrac,ali nije tip jednog roja kina,t.mnogo je mlitav,unitedu treba jedan destruktivac dosta je ovih kreativnih...

Može Esjen da igra na mestu Makelelea, taman je onako "životinjast" i obožava da urniše igrače. Kažu da Esjen ima jedan od najboljih predosećaja u Premijer ligi gde će lopta krenuti, ali da još bolje oseća gde će krenuti igrač. Njegova čuvena izjava je "ja ne igram grub fudbal" ili tako nešto.

K'o stvoren za destruktivca kako Feces kaže :lol:

ljubav prema klubu :D :D od malih nogu ;)

13611470772jv4.jpg

Dobra sezona...biti tako blizu 4 trofeja...stvarno za prichu
Uzeli smo 2 manje vazna ali svakako prvi put Fa kup od kad je stigao Murinjo tako da je on ispunio zelju da osvoji jedini engleski trofej koji mu fali...
Makelele je mnogo bitan igrac...sjecam se samo jedne tekme u kojoj smo izgubili kad su igrali teri i makelele...Barsa je bila u pitanju, mada imali smo igraca manje...
Makelele je sjajan mada dolaskom Alexa Esijen ce moci da igra poziciju zadnjeg veznog a i Obi Mikel je kao stvoren za tu poziciju(prgavi decko :wink: )
tako da ne moramo da brinemo...ova ekipa se jos uigrava...tek ce da bude prava
povrede Terija i Ceha, i los Bulahruz su nam oduzele trofej Premier Lige
@poz za jeku ;-) i sve navijace celzija...
We are making history....opaaaaaaaaaaa 8-)

Ma danas nisam isao u skolu posto celu noc nisam mogao da spavam. Zaspao u 5, a keva me probudila u 7. Posto ponovo nisam mogao da zaspim, napisao par poruka i lego ponovo da spavam. :) Ali ne. Pre par minuta mi doslo moje kuce u krevet i poce da me lize. Nikad se necu naspavati. :(

@Klotius Imas kucu? Ijao...Koja rasa?
@Alex Izvni ako sam te agresivno pitala, mislila sam da si mislio da je los fudbaler :) . A mali Mikel je neverovatno prgav a takvu i facu ima. Svadjalica.

Valjda ce se smiriti. Nadam se dobrim pojacanjima inace opet ce biti problem ako dodje do povreda. Trebaju nam stoperi a mozda i neko za napad pored Drogbe. Mislim Kalu je dobar, ali ne bas toliko da bude u prvih 11. I onaj mali Sinkler nije los, nadam se da ce da mu daju vecu minutazu. A vraca se Alex.

Kalu je više pokazao od Ševčenka ove sezone, s tim da on tek sad treba da napreduje a Ševa da nazaduje,tako da bi po meni on trebao da bude u prvom timu. Sinklera nisam gledao(ustvari jesam nešto malo protiv Mančestera, kad je sve bilo rešeno, deluje mi kao brzo i prodorno krilo). Alex je igrao u PSV-u tako da ga je malo ko gledao, ali koliko znam on je tamo uvek bio u prva tri najbolja(a ins je pokopao u LŠ).

GRIZZLY:
Dobra sezona...biti tako blizu 4 trofeja...stvarno za prichu
Uzeli smo 2 manje vazna ali svakako prvi put Fa kup od kad je stigao Murinjo tako da je on ispunio zelju da osvoji jedini engleski trofej koji mu fali...
Makelele je mnogo bitan igrac...sjecam se samo jedne tekme u kojoj smo izgubili kad su igrali teri i makelele...Barsa je bila u pitanju, mada imali smo igraca manje...
Makelele je sjajan mada dolaskom Alexa Esijen ce moci da igra poziciju zadnjeg veznog a i Obi Mikel je kao stvoren za tu poziciju(prgavi decko :wink: )
tako da ne moramo da brinemo...ova ekipa se jos uigrava...tek ce da bude prava
povrede Terija i Ceha, i los Bulahruz su nam oduzele trofej Premier Lige
@poz za jeku ;-) i sve navijace celzija...
We are making history....opaaaaaaaaaaa 8-)
1.)tako blizu a tako daleko!
2.)esien i ovako i onako igra na poziciji zadnjeg veznog prinundno igra stopera,a ako se alex ili jos koji igrac iz odbrambene linije povrede,opet ce on ni kriv ni duzan tamo da se gura...
3.)jadna mi je ta ekipa koja se uigrava 4 godine i osvaja trofeje a jos se "nije uigrala"
4.)trofej premier lige vam je oduzeo manchester i njegovi igraci,ne vadi se,ne tesi se i ne leci komlekse...
5.)mogao bi webmaster ovog foruma da malo popravi to citiranje,da kad uzme covek jedan deo teskta da mu samo to i citira a ne ceo tekst,glupo i zamorno je brisati i sve ici iz pocetka,pa onda opet kod druge stvari,jovo na novo...

JekaiGeorge:
Valjda ce se smiriti. Nadam se dobrim pojacanjima inace opet ce biti problem ako dodje do povreda. Trebaju nam stoperi a mozda i neko za napad pored Drogbe. Mislim Kalu je dobar, ali ne bas toliko da bude u prvih 11. I onaj mali Sinkler nije los, nadam se da ce da mu daju vecu minutazu. A vraca se Alex.
a kad je to alex uopste igrao u chelziju da bi se vratio?

Back