Chelsea FC

Celsi pregovarao sa Skolarijem

1.6.-Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Luis Felipe Skolari otkrio je da je imao ponudu londonskog Celsija da predje na mesto menadzera tog kluba, prenose ostrvski mediji.

Izvor blizak selektoru Portugala otkriva da su pregovori vodjeni poslednje tri nedelje, sto znaci nakon sto je uprava Celsija javno obecala da nece otpustiti Murinja ovoga leta.

Skolari je priznao da je polaskan ponudom da zameni kolegu Zozea Murinja na klupi Celsija, ali je dodao da mu je glavni cilj da se sa Portugalcima plasira na Evropsko prvenstvo 2008.

"Ovo je doba godine kada dolazi do kontakata i pregovora, a Skolari je dobio nekoliko ponuda. Polaskani smo sto je klub kao Celsi zainteresovan za njega. Ali, Felipe ima ugovor i posvecen je svom poslu u portugalskoj reprezentaciju. On zeli da ih odvede na EP 2008. godine", rekao je Skolarijev portparol Akaz Feleger.

Sta mislite o ovome???

Pizaro potpisao za Celsi

1.6.-Dosadasnji fudbaler minhenskog Bajerna i peruanski reprezentativac Klaudio Pizaro potpisao je cetvorogodisnji ugovor sa londonskim Celsijem, prenosi engleski "Tajms".

Pizaro (28) je imao ugovor sa Bajernom do kraja sezone, tako da na "Stamford Bridz" prelazi kao slobodan agent. Vlasnik Celsija Rus Roman Abramovic ranije je najavio da ce klub ovoga leta kupovati samo slobodne igrace kako ne bi morao da placa obestecenje za njih.

Peruanac ce, navodno, u Londonu zaradjivati 50.000 funti nedeljno, sto je vise nego duplo manja plata od one koju imaju Celsijeve zvezde.

Pizaro je odigrao 229 utakmica za Bajern i postigao 87 golova.

Dzmrndzavi:
tebi sve sto se kaze protiv chelzija je spamovanje,a kad se ovi tvoji drugovi i ti igrate na temi,i pricate kako bilo u skoli,ovo ono,to nije spamovanje,a?
Kad si pre uspeo da saznas da je neko pricao skoli. Vidim nisi bas dugo ovde.

@tema
Abramovic izjavio da ce razvezati kesu i dovesti neka dobra pojacanja tj. po njegovim recima sva ona koja su potrebna timu.

A sto se tice ovoga oko Skolarija, ako bi Murinjo otisao ja bi definivno zelela njega za novog trenera. On je fantastican.

Alex.L:
Bio je pozajmljen PSV-u par sezona
pa bio je pozamljen,ali nije nikad igrao za prvi tim chelzija(debitovao),i nisam bas siguran da se radi o klasicnoj pozajmici vec o nekoj mucki izmedju romana i psv-a,a dobro se zna da su oni u lepim odnosima,malo mi je muljava ta pozajmica kada se za igraca mora dati 1 evro da bi preso :S

Nije mucka, zasto svi odmah pomislite na mucke kad se spomene Roman!!!! Mnogo me nervirate!
Pozajmljen je zbog pravila u Engleskoj tj. trebala mu je dozvola za rad (work permit) i morao je da provede dve sezone u nekom klubu da bi je dobio. A PSV je feeder club Celziju sto znaci da Celzi moze da salje svoje igrace u PSV i kad neki klub hoce da kupi nekog igraca iz PSV-a Celzi uvek ima prednost.

Evo nagrada za sezonu 06/07;

Za najboljeg igraca iz omladinske skole: Ben Sahar
Najbolji mladi igrac u timu: John Obi Mikel
Najbolji igrac po izboru navijaca: Michael Essien
Najlepsi gol: Michael Essien
Najbolji igrac po izboru igraca: Didier Drogba
Specijalne zasluge u timu: Petr Cech

A evo i jedne pozadine koju sam napravila:
TERRY-1.jpg

Sta kazete? ;)

MadonnaGirl:
Celsi pregovarao sa Skolarijem

1.6.-Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Luis Felipe Skolari otkrio je da je imao ponudu londonskog Celsija da predje na mesto menadzera tog kluba, prenose ostrvski mediji.

Izvor blizak selektoru Portugala otkriva da su pregovori vodjeni poslednje tri nedelje, sto znaci nakon sto je uprava Celsija javno obecala da nece otpustiti Murinja ovoga leta.

Skolari je priznao da je polaskan ponudom da zameni kolegu Zozea Murinja na klupi Celsija, ali je dodao da mu je glavni cilj da se sa Portugalcima plasira na Evropsko prvenstvo 2008.

"Ovo je doba godine kada dolazi do kontakata i pregovora, a Skolari je dobio nekoliko ponuda. Polaskani smo sto je klub kao Celsi zainteresovan za njega. Ali, Felipe ima ugovor i posvecen je svom poslu u portugalskoj reprezentaciju. On zeli da ih odvede na EP 2008. godine", rekao je Skolarijev portparol Akaz Feleger.

Sta mislite o ovome???

Mislim da u tom slučaju Murinjo ide,što onda znači da je uprava Čelzija lagala!

JekaiGeorge:
Kad si pre uspeo da saznas da je neko pricao skoli. Vidim nisi bas dugo ovde.

Pitaj me ako 'oćeš da ti kažem ko je ova osoba :lol:

Dzmrndzavi:
najglavatiji igrac-tery
Ne moš glavatijeg u Čelziju naći od Drogbe :wink:

Sherlock:
Alo bre Jeko kakve su to reci??
Zapamti, nije tesko biti fin :lol:
ejjjj Serlock, pa gde si? :D
Vidis da sam fina, nego nisam znala ko je doticni gospodin. Mislila sam da je neka pridoslica kojoj je eto palo na pamet da se pravi pametna. Medjutim prevarila sam se, ovo je osvedoceni mrzitelj Celzija tako da me takav komentar ne chudi. ;)
P.S Nisi prokomentarisao moj wallpaper :zmajlikojiseduri:

@Prinz Eugen 88 Odakle znas? Spavao si s' njim?

@alex sta ti lupas mame ti mile? kad je to pa manchester otkupio nanija i drzao ga u sportingu?!?!?!
drugo da je manchester uradio isto sto i chelzi sa alexom,jer si se zapitao zasto je to onda nani placen 25 miliona a ne 1 euro?
dalje nemoj to "valjda"jer se to uvek ispostavi kao pogresno,kad oces da udjes u neku diskusiju radi to s a dokazima,ili pribliznom ili proverenom informacijom,u suprotnom ispadas glup...

Sherlock:
Znamo svi koliko si kulturna :lol:
Sto se tice wallpera, izbaci slike Terija, i bice savrsen :lol:
C,c,c,c...Ti si nepopravljiv. :lol: :lol: :lol:

Nani definitivno nije kupljen i ostavljen u Sportingu zbog wp jer onda bi Mancester mogao da ga dovede za bukvalno 1euro zato sto po pravilu kad posaljes igraca u feeder club ti mu sve placas.

Jel' zna neko kakav je ovaj Alex iz PSV-a?

Murinjo: Celsiju nije potreban veliki budzet

03. 06. - Menadzer Celsija Zoze Murinjo izjavio je da mu nije potreban veliki budzet u letnjem prelaznom roku da bi ponovo osvojio Premijer ligu, prenose engleski mediji.
Murinjo je zadovoljan Stivom Sajdvelom i Klaudijom Pizarom, koji su pre nekoliko dana potpisali ugovore sa Celsijem.
"U poslednje dve godine smo imali skoro istu ekipu. Ako zanemarimo starog Makelelea, tim je jos mlad, jos ima mnogo toga da pruzi na terenu", rekao je Murinjo.
On istice da Celsi ima mogucnost da jos nekoliko godina igra u istoj postavi i dodaje da nema potrebe za velikim pojacanjima.
"Nemamo preteranih potreba za novim igracima. Ako nemate potrebu, zasto biste onda trosili velike pare? Kad bi mi ponudili moj tim iz prosle sezone, ali bez povreda, prihvatio bih ga bez razmisljanja. Vise mi ne treba nijedan fudbaler, ma nijedna funta vise nece biti potrosena, jer imamo odlicnu ekipu", rekao je portugalski strucnjak.

MadonnaGirl:
Ne seri. :roll:

Uh,tek sad videh da sam prepisala post od nekog...:D
Sorry,al` moram da kazem ovom tzv. `Princu`........ :roll: :roll: :roll:
Lepo si mu rekla.
@south Da znas da cemo vas pokvariti. :lol: :lol: :lol:

@Alex Ja nisam cula da je Nani ostavljen zbog wp. Mozda i jeste mada...

Lepo kaze Murinjo ne trebaju nam igraci. Mozda samo stoper, ali mislim da je Alex stoper tako da je ta stvar resena.

Back