Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
To možda onu utakmicu što je bila 09.05. ili kojeg već. Tu nisam gledao, tu je Čelzi možda i zaslužio pobedu(bilo 0:0)Gledao sam tekmu Mancester Celzi.
Za ovu juče ne bih to isto rekao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To možda onu utakmicu što je bila 09.05. ili kojeg već. Tu nisam gledao, tu je Čelzi možda i zaslužio pobedu(bilo 0:0)Gledao sam tekmu Mancester Celzi.
Bas tako.MadonnaGirl:E pa jbg,bila smorna,ne bila smorna,osvojili smo kup,i sad nam niko ne moze nista...
...E nećemo tako da se SigramoEvo ja kao navijach Manchestera vam chestitam na osvojenom FA CUP-u.....
Jedan pehar nama, jedan vama, mozda i Liverpool osvoji neshto u sredu.....
Znachi svi zadovoljni osim Arsenala.......

pismeni iz srpskog i to u subotu?!?! ne znam nisam pametan...Lana M.:Drago mi je zbog pobede,koju naravno nisam mogla da gledam jer sam radila pismeni iz srpskog![]()
![]()
GO,CHELSEA!!!
glupost je neunistiva...Terry:I treba da ih prodaju, ocajno su odigrali sve jednu utakmicu za celzi! Najgora "pojacanja" u istoriji...
jel taj forum mozda drzi onaj gej, savara?Nindzaa:Pozivamo sve navijace Chelsea Fc iz Srbije da posete www.chelseafcserbia.com da se uclane u klub navijaca iz Srbije...
Blue is color!!!
uhh...pa stvarno sam propao kad mi neko rodjen 91 vice"sine"...sveu svemu kad jos malo sazrijes skontaces vaznost jednog makelela,a sad me mrzi da ti objasnjavam...samo cu reci jedan ranijerijev citat:"makelele je karika koja nedostaje sampionskoj ekipi"(nesto u tom smislu),a ne znam odkad pratis fudbal pa da pricas da ce vam bolje ici bez makelea(iako je u godinama),kad i sam vidisz(il ces videti za koju godinu),sta je real uradio njegovom prodajom(citajKlothius:Feces,sine, da li ti je dobro??? Sta spamujes temu??? BTW ja licno mislim da ce nam bolje ici bez Makelelea. On je vec u godinama kada ne moze da da svoj maximum(ne kazem da je on los igrac,naprotiv). Samo da dovedu nekog dobrog igraca koji ce se uklopiti lakse od Sheve.
lizao masno sa ka*e)...
Makelele jeste bitan igrac - iskusan,bitna karika u sredini i mogu reci i jedan od onih koji grade igru.Ali opet s druge strane covek ima 34 godine i mozda je ipak vreme da menja sredinu opet ili prestane s aktivnim bavljenjem fudbalom.Ako ode naci ce mu se zamena-niko nije nezamenljiv
. P.s.Ovo za Real: jeste on presao i Real je tu izgubio dosta al ipak tad je Makelele bio mladji zar ne ?