Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Hvala,Sherlock, hvala. I ja cestitam tebi kao navijacu Junajteda na pobedi.Sherlock:Cestitam na prolasku u polufinale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala,Sherlock, hvala. I ja cestitam tebi kao navijacu Junajteda na pobedi.Sherlock:Cestitam na prolasku u polufinale.
Meni ces da cestitas veceras, kad budemo razbili ganfere.JekaiGeorge:Hvala,Sherlock, hvala. I ja cestitam tebi kao navijacu Junajteda na pobedi.

sheva7:ha ha ha...
pa gde si ti... Tokane sta ima...
мени лепо, сад и на дерби полако... хвала на питању...Tokan:Каква шабанерија, од задњих 5 утакмица, 3 сте је дат гол у задњим минутама. Вратиће вам се све ово са каматом кад је најбитније![]()
ma dajte, pa jel ste gledali utakmicu...?
jedino u cemu je valensija vodila bili su faulovi... tako su odvratni bili da je cak ona budala boskovic navijao za Celzi... mislim daj... definitivno zasluzena pobeda, a ta prica za JM mi je sumnjiva... sto vise pisu sve manje verujem u nju... pozz nekima... Pa zar ti ne navijas za Junajted? Ona pobeda sinoc je bila zlocin, koliko je bila dobra :-)Sherlock:Meni ces da cestitas veceras, kad budemo razbili ganfere.
Ja navijam za Partizan.JekaiGeorge:Pa zar ti ne navijas za Junajted? Ona pobeda sinoc je bila zlocin, koliko je bila dobra :-)
Partizan je pokaraden. Po ko zna koji put. Dakle nezasluzen poraz.MadonnaGirl:Ma nema on pojma sta hoce i koga voli...Izgubio se jadan,posle poraza![]()