Chelsea FC

Каква шабанерија, од задњих 5 утакмица, 3 сте је дат гол у задњим минутама. Вратиће вам се све ово са каматом кад је најбитније :)

Tokan:
Каква шабанерија, од задњих 5 утакмица, 3 сте је дат гол у задњим минутама. Вратиће вам се све ово са каматом кад је најбитније :)

U jbt,ti kao da smo namestili utakmicu
Iskrena da budem,ja sam se uspavala posle 1:1 tj. cula sam na HRT2 da je taj rezultat,i rekla sam sestri da me probudi ako budu produzeci,ali nije,pa sam ja nastavila da spavam sa sve upaljenim TV-om....
No dobro,pobeda je bitna!!! Superrrrrrrrrrrrrrrrr

Murinjo "nabacio" odlazak posle pobede na "Mestalji"

11.04. - Fudbalski klub Celsi ostvario je deo svojih planova plasmanom u polufinale Lige sampiona zahvaljujuci golu Mikaela Esjena u 90. minutu i pobedi nad Valensijom (2:1) u gostima, ali menadzer "plavaca" Zoze Murinjo i dalje sumnja da ce i naredne sezone ostati na "Stanford bridzu", prenose ostrvski mediji.
Murinjo istice da je prezadovoljan sto je jedan engleski tim posle cak 40 godina slavio na "Mestalji" (Lids 1967), i naglasava da nije siguran da ce biti u Celsiju i narednu sezonu.
"Fantasticna pobeda i drago mi je zbog tima. Ono sto ja zelim je da ostanem u Engleskoj sa Celsijem, ali ponekad stvari u zivotu nisu onakve kakve bi ti voleo da budu. Ako ne mogu da budem trener u Cesliju, voleo bih da vodim neki drugi tim," izjavio je Portugalac, koji je od dolaska Ukrajinca Andreja Sevcenka u Celsi u konstantnim `prepucavanjima` sa vlasnikom kluba Romanom Abramovicem.

nije da verujem novinama,ali jbg,mozda ce uskoro biti konacno..smrc............

SHEVA LE A LE, SHEVA LE A LE... I NAPRED SHEVA NAPRED SHEVA LE... :D ;) nije dzabe on CAR IZ UKRAJINE! Andriy Mikolajovich Shevchenko!!!! :D ;)
a za sve vas sto pricate da se Celzi provukao: pa jeste li vi normalni?! :) ma dajte, pa jel ste gledali utakmicu...? :) jedino u cemu je valensija vodila bili su faulovi... tako su odvratni bili da je cak ona budala boskovic navijao za Celzi... mislim daj... definitivno zasluzena pobeda, a ta prica za JM mi je sumnjiva... sto vise pisu sve manje verujem u nju... pozz nekima... ;)

i da, ovo su nam ocene... ako nekog zanima: http://home.skysports.com/matchratings.aspx?fxid=317965&clid=8&cpid=5&v=yes&v=yes

Sherlock:
Meni ces da cestitas veceras, kad budemo razbili ganfere.
Pa zar ti ne navijas za Junajted? Ona pobeda sinoc je bila zlocin, koliko je bila dobra :-)

@trick-trick Veruj mi kada sam videla da Valensija vodi, prvo sam pomislila na tebe , ali...
Bilo je redno da i nas malo bog pogleda.

@ivanae Hvala na chestitkama,a polufinale ce biti extra zanimljivo. Dva engleska kluba, dva rivala ..Covece, definitivno finale pre finala.

Bez obzira na sve nadam se da Murinjo nece da ode, ali i ja sve vise citam o tom mogucem prelasku. Cak sam procitala da ce ako ode sa klupe Plavaca otici na klupu Engleske reprezentacije. Anyway, nadam se da ostaje.

Ocene su dobre, Mikel najbolji. Impresivno.

Hvala na obavestenju ivanae. Da nisi rekla ne bih znala da DSF prenosi. Ovi nasi prenose samo ove nase glupave klubove umesto da prenose najjace lige na svetu.
Nisam znala da se Wembley otvorio. Jel' to prvo finale koje ce se igrati na novom Wembley-ju?

Murinjo vraca Krespa u Celsi

14.04. - Menadzer Celsija Zoze Murinjo saopstio je vlasniku londonskog tima da zeli nazad Argentinca Hernana Krespa, koji trenutno sa velikim uspehom igra na pozajmici u Interu iz Milana, prenose ostrvski mediji.
Krespo je u Interu proveo dve godine, ali je jos uvek pod ugovorom sa Celsijem, koji na kraju sezone ima pravo da ga vrati na "Stanford bridz". Krespo je u proteklih par meseci naglasio da bi voleo da ostane u Interu i da mu se svidja nacin zivota i stil fudbala koji se forsira u Italiji.
"Razumem ljudsku stranu Krespove price, ali posao je posao. Sad je sve na Abramovicu i Piteru Kinjonu. Krespo je nas a meni je potreban napadac. Na duzi period cemo biti bez Didjera Drogbe i Solonoma Kalua, koji ce imati obaveze na africkom kupu nacija. Tako da mi je napadac kao sto je Krespo neophodan u timu," izjavio je Murinjo.

Back