Chelsea FC

@Alex To si u pravu, Anri je stvarno bio veoma mlad kada je poceo.
Ali dobro..Pocinjem ponovo da se nadam da ce Seva konacno da pocne da igra kako je igrao u Milanu.
Ne zaboravite da gledate danas u 17.30 na DSF-u protiv Blekburna.

Murinjo ne zeli da na kraju ispadne lazov

15.04. - Menadzer fudbalskog kluba Celsi Zoze Murinjo pozvao je upravu sa "Stanford bridza" da okonca neizvesnot i kaze mu da li na njega racuna i naredne sezone.
Portugalac je otkrio da je svojim sefovima sinoc rekao da zeli da ostane u Celsiju, ali da ne zna da li oni njega imaju u planovima za narednu sezonu.
"Rekao sam Piteru Kenjonu da zelim da ostanem u klubu, da necu da pregovaram ni sa jednim drugim timom i da sam zabranio svom agentu Horheu Mendesu kontakte sa ostalim klubovima. On mi je na to rekao `fantasticno, zaista sam srecan zbog tvoje odluke`. Mislim da sam dobro postupio sto sam im se obratio, jer zelim da znam na cemu sam, prema sebi, a i prema navijacima i igracima. Ne zelim na kraju sezone da dodjem u situaciju da kazem `Zbogom, odoh ja`. Pa sta ce navijaci posle toga misliti o meni. Pa naravno da ce misliti da sam veliki lazov. To ne zelim i hocu da ispred mene bude sve cisto. Tako iz kluba posle nece moci da kazu da je Zoze Murinjo lazov," kazao je Portugalac.

Inace trenutno je 1:1 Blekburn je bio dosta ofanzivan,a i Drogba je izasao iz igre...

Ni ja nisam gledala utakmicu. Dosla drugarica pa smo otisli na kosarku, a posle sam saznala da smo pobedili.
GO,CHELSEA!

by the way Pominju Klinsmana kao mogucu zamenu Murinja.
Taj covek mi je oduvek licio na K.Kostnera (pomalo) :lol:

_41767336_klinsmann_getty300-1.jpg

pozdrav za sve....U sredu cemo se skupiti protiv Scousera u Sport caffe-u..Ima li zainteresovanih da dodju....(posaljite mi PM)..

Pazite svako ko navija za Chelsea je dobrodosao....i da....Nemojte pogresno da shvatite da smo neki pacenici ili nesto slicno posto vidim da slabo posecujete chelseafcserbia forum///..
Svi mi na prvom mestu navijamo za Partizan ili Zvezdu.......ali volimo i Chelsea. i gledamo neke zanimljive tekme zajedno......pa join uS!!!!pozzz

E pa ja sam onda pacenik :) Bolje biti to nego navijati za nase klubove jer se vidi kada se ode u Evropu ko smo i gde smo - jer tamo nema namestanja rezultata,sudija i sl.Samo malo otvorite oci pa cete videti sta se radi kod nas u fudbalu.Dakle lakse mi je da se nerviram s razlogom oko Chelsea-ja nego da se nerviram iako znam da je sve namesteno kod nas u prvenstvu.

u pravu si rema... bila na b92 ona emisija za staru yu... i tamo je neko rekao da je presao sa loptom pola terena i dao gol a sudija mu svirao ofsajd... jos kad se bunio rekao mu nesto u fazonu: cuti bre, zar ne znas... uzas!!! :(

Teri prekinuo pregovore sa Celsijem

17.04. - Kapiten fudbalskog kluba Celsija Dzon Teri otkrio je da je prekinuo pregovore u vezi sa produzetkom ugovora sa timom sa "Stanford bridza", prenose ostrvski mediji.
Teri (26) je u Celsiju jos od juniorskih kategorija i tokom proteklih godina postao je zastitni znak tima, nesto slicno onom sto Stiven Dzerard predstavlja u ekipi Liverpula. On je ranije govorio da bi u londonskom klubu voleo da ostane do kraja karijere.
Medjutom, Teri izgleda nije bio zadovoljan ponudom Celsija, koji mu je na sto "bacio" petogodisnji ugovor po kome bi nedeljno zaradjivao oko 200.000 evra.
"Pregovori su prekinuti. Ja sam dobio ponudu i na tome se zavrsilo. Pitanje je da li cemo ovo nastaviti jer je sigurno da ja necu napraviti prvi korak," izjavio je Teri.

daj nemojte vise da me cimate tim lazima... evo ovo je izjavio na oficijelnom...

'I said to the club that I want to stay for life and it is as simple as that,' Terry said on Monday afternoon.

'Negotiations have broken down, like they do throughout contracts. It is still widely open but who knows when we are going to be speaking again.

'I've got so many more important things on my mind. It is more important for me to be on the pitch and making sure everyone is ready going into these games. That is my role as captain and Chelsea player.

'I have two years on my current deal and I am sure things will be sorted,' the skipper said.

'I am Chelsea through and through. I love the club, the players, the manager and Roman. I want everyone around me when I do stay.'

Terry made it clear that his future at the club is not linked to what may or may not happen with anyone else, adding:

'I've made it clear, Frank [Lampard] has and the manager has, that we all want to stay.

'One thing we have at Chelsea is the fact we have always been very much together over the last three years. That has got us where we are today.'

i molim da vise ne pisete lazi novinara...

POzz ljudi. Sta se radi? NIje me bilo zbog ovog krsa koji nazalost nosi naziv "moj komp" .
So far so good za nas. Odlicno. 4:1 protiv West Ham-a i dobra partija S.W Philips-a.

Teri 100% ostaje u klubu. Ako sam u nesto sigurna onda je to.

Back