Chelsea FC

najteze su utakmice posle evrpskih i ostale njegove izjave

ali jel vidis ti logiku u dovodjenu Balaka u plave
imaju vec Lamparda i ovaj im ne treba samo jedan drugom smetaju
doveli su ga samo da ga ne uzme MAN JUN

Ma lik mrzi sve i svakog-to ti je ona prica mrzim sebe do podne a sve ostale posle.Navija lik za vise timova (Partizan,Liverpul,Fiorentinu,...),a mrzi podosta drugih (Man UTD,Chelsea,...)Mogu samo reci da mi je DRAGO sto vas ima sve vise koji mrzite Chelsea jer posle ovakvih utakmica kao sto je Valensija mogu da vas prozivam sve vise i vise-samo cu reci CHELSEA FOREVER !!!

rema:
Ma lik mrzi sve i svakog-to ti je ona prica mrzim sebe do podne a sve ostale posle.Navija lik za vise timova (Partizan,Liverpul,Fiorentinu,...),a mrzi podosta drugih (Man UTD,Chelsea,...)Mogu samo reci da mi je DRAGO sto vas ima sve vise koji mrzite Chelsea jer posle ovakvih utakmica kao sto je Valensija mogu da vas prozivam sve vise i vise-samo cu reci CHELSEA FOREVER !!!

Romu, Arsenal, Inter itd.

ti pratis moj lik i delo pocastvovan sam

ajde neko od vas plavih da mi objasni svrhu dovodjenja Balaka
samo zauzima mesto drugima

Chelsea boss Jose Mourinho and goalkeeper Petr Cech have been named Manager and Player of the Month for March respectively.

The Blues did not concede goals in league wins at Portsmouth, Manchester City and Watford, while Sheffield United were beaten 3-0 at Stamford Bridge.
Despite winning the Barclays Manager of the Year award in 2005 and 2006, this is the first monthly prize Mourinho has collected since January 2005 and the first time Cech has won the award.
The Czech international is the first goalkeeper to win the award since Leicester's Tim Flowers in September 2000.
But Mourinho preferred to pay tribute to his players instead of taking all the plaudits himself.
He said: "As I was saying before when they gave me the trophy you can call it 'Manager of the Month' but for me it is more 'Team of the Month'.
"We won every game and played well and my players deserve the trophy. I cannot complain. I was 'Manager of the Year' in the last two years in the Premiership.
"Last month we won every game and we played more matches than other people because we had to play matches in hand.
"We didn't concede one single goal, and played well, it is normal."
Jim Hytner, from the Barclays awards panel, said: "Cech has been in fantastic form since his return from injury, his run of eight consecutive Premiership clean sheets is incredible.
"Credit must also go to Mourinho who has instilled a never-say-die attitude into his players and is really turning up the heat in the race for the title."
The decision was made by the panel which includes representatives from football's governing bodies, the media and fans.
:-D

JekaiGeorge:
A ko kaze da ga necemo osvojiti?

U svakom slucaju daleko smo stigli kada se uzmu u obzir sve povrede koje smo imali. Nije malo igrati na tri fronta. A jednu titulu smo vec osvojili.

Tesko da ce Chelsea osvojiti Premijer Ligu ili Ligu Sampiona. Ja ocekujem finale AC Milan - Liverpool i osvetu za Istanbul. :lol: A u Premijer Ligi Manchester je ipak bolji.

Ne kazem da Mancester nije bolji u PR, trenutno, ali mislim da imamo sve sanse da osvojimo LS. U Britanskim kladionicama najvece sanse imamo mi i Junajted. Ja ocekujem finale:
Chelsea-Manchester United .A onda neka bolji pobedi :-)
Lepo Englesko finale.

chelseafcserbia-barberi.gif

Alex.L:
Kao i dovođenje Ševčenka... ...ili kad igraju bolje da ne igraju(Ševčenko)
ma daj... sta i arsenal je trebalo da odustane od anrija kad je on u svojoj prvoj sezoni kod njih dao ukupno, cini mi se, 6 golova... u svakom slucaju ispod 10... cek samo malo pa ce on svima vama da zapusi usta i napuni golove... samo jos malo... evo krenuo je polako... malo malo pa sheva da gol a da ne pricam kolko se popravio u igri obratite malo paznje i videcete... u pocetku se bio vukao po terenu i nista ne bi uradio kad dobije loptu a sad vec nije tako... :D ;)

sweetchick:
ma daj... sta i arsenal je trebalo da odustane od anrija kad je on u svojoj prvoj sezoni kod njih dao ukupno, cini mi se, 6 golova... u svakom slucaju ispod 10... cek samo malo pa ce on svima vama da zapusi usta i napuni golove... samo jos malo... evo krenuo je polako... malo malo pa sheva da gol a da ne pricam kolko se popravio u igri obratite malo paznje i videcete... u pocetku se bio vukao po terenu i nista ne bi uradio kad dobije loptu a sad vec nije tako...

Ma daj...
Anri je u svojoj prvoj sezoni u Arsenalu imao 20 godina(možda i manje), bio je samo ekstra talentovan i ništa više od toga. Jel tad neko čuo za njega??? Neeeeee!!!
A pogledaj Ševu. Došao je u Čelzi kao najbolji napadač sveta(po nekima), i dao koliko golova. Oko 10, možda i manje. Slavite kad Ševa da gol, ili bar bude u gol šansi, a u Milanu ako nije dao gol na utakmici, znači da nije ni igrao :D A zamisli u Engleskoj se igra napadački fudbal, a u Italiji...

Back