crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Sherlock:Ja navijam za Partizan.
obrnuto care
za druge se navija, Partizan se voli
inace vi koji navijate za ove plave sminkere provukli ste se pored Valensije
Rafa ce da osveti svoj bivsi klub
unisticemo vas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock:Ja navijam za Partizan.

htedoh reci ja ne navijam, ja Partizan volimcrni lepotan:obrnuto care
unisticemo vas
Iopste se nismo prvukli. A videcemo ko ce koga da unisti.crni lepotan:obrnuto care
unisticemo vas
rema:Ma lik mrzi sve i svakog-to ti je ona prica mrzim sebe do podne a sve ostale posle.Navija lik za vise timova (Partizan,Liverpul,Fiorentinu,...),a mrzi podosta drugih (Man UTD,Chelsea,...)Mogu samo reci da mi je DRAGO sto vas ima sve vise koji mrzite Chelsea jer posle ovakvih utakmica kao sto je Valensija mogu da vas prozivam sve vise i vise-samo cu reci CHELSEA FOREVER !!!

JekaiGeorge:A ko kaze da ga necemo osvojiti?
U svakom slucaju daleko smo stigli kada se uzmu u obzir sve povrede koje smo imali. Nije malo igrati na tri fronta. A jednu titulu smo vec osvojili.
A u Premijer Ligi Manchester je ipak bolji.ma daj... sta i arsenal je trebalo da odustane od anrija kad je on u svojoj prvoj sezoni kod njih dao ukupno, cini mi se, 6 golova... u svakom slucaju ispod 10... cek samo malo pa ce on svima vama da zapusi usta i napuni golove... samo jos malo... evo krenuo je polako... malo malo pa sheva da gol a da ne pricam kolko se popravio u igri obratite malo paznje i videcete... u pocetku se bio vukao po terenu i nista ne bi uradio kad dobije loptu a sad vec nije tako...Alex.L:Kao i dovođenje Ševčenka... ...ili kad igraju bolje da ne igraju(Ševčenko)
sweetchick:ma daj... sta i arsenal je trebalo da odustane od anrija kad je on u svojoj prvoj sezoni kod njih dao ukupno, cini mi se, 6 golova... u svakom slucaju ispod 10... cek samo malo pa ce on svima vama da zapusi usta i napuni golove... samo jos malo... evo krenuo je polako... malo malo pa sheva da gol a da ne pricam kolko se popravio u igri obratite malo paznje i videcete... u pocetku se bio vukao po terenu i nista ne bi uradio kad dobije loptu a sad vec nije tako...