Chelsea FC

Niko nista ne kaze za Anstajna:
einsteinshow-1.jpg

nego ...3:3 protiv totenhema...kako se osjecate?ja k'o poslednja budala...mozemo da pobjedimo barselonu ali ne mozemo totenham...
kad celzi igra protiv jakih bas se potrudi ali protiv slabijih...
inace 3:0 za nas protiv sefilda!kako je rajt-filips uradio perfektan cross ka balaku...ma nije ni balaka lopta dotakla ali njemu su priznali gol...sevcenko je dobro igrao...
nego, jel' bili 3:0 ili 4:0?

Sherlock:
Jel se secate pred kraj kad je Roben usao u raspravu sa jednim igracem Sefilda. Kako bi ga lik pojeo, brate, to su te nabedjene zvezde i zvezdice. UA CELZI UA BRE MAMU IM *****! :lol:
ne dolazi bre vishe ovdje
ne volis celzi i nisi nikome duhovit...ja ne volim barsu pa ne upadam u njihovu temu i ne pljujem ih...

JekaiGeorge:
3;3 LUDILOOOO!!!! Od 3:1 na 3:3. Fantasticna igra, samo da Esijen nije dao autogol. Sve u svemu dobro se zavrsilo. Jel' ste videli kako je Zoze stavio glavu na ono uzvisenje kad je Seva promasio onu sansu (u nadoknadi). A i Murinjo je mnooogoo sladak u onoj trenerici.
@sarabubasara Sevcenko trazi 90min. i jos vecu platu? to jos nisam cula tako da necu da pocinjem paljbu dok ne cujem tako nesto. A ako je stvarno istina treba da ga je sramota. Ne kazem da je istina sto pisu novinari ali nesto isuvise cesto pisu oko tog neslaganja sa Sevom. Nadam se da Murinjo nece da ode,a ako ga ucenjuju i ako onaj sugavi Roman nastavi da ga nepostuje ja mislim da ce on sam da ode. A onda je pitanje da li ce Lampard,Teri,Roben i Drogba da ostanu. Drogba izjavio da sve sto je sad duguje Murinju i kaze da to ne znaci da ce slapo da prati trenera ali razmislja da li vredi ostati u Celziju ako Murinjo ode.

A Seva se poboljsao malo i mislim da je to glavni razlog zasto je u prvih 11,a ne ucenjivanje. Murinjo mi ne lici na coveka kog neko moze da ucenjuje. Kad bolje razmislim Teri je potpuno u pravu sto trazi platu kao Balak i Seva. On je temelj tima i 100X je korisniji nego Balak i Seva zajedno.
jeste dobar igrac, ali ga ubija nesamopouzdanje na pocetku...jeste li vidjeli kad su igrali protiv barse?covjek samo sto nije plakao kada su ga zamjenili...poboljsava se...nego evo ti jeko fotka da...eto cisto...(makelele je 4) ;)

trick-trick:
ma ne....prepoznace ce se onaj koji je zaje.bavao kad je barca pukla od liverpula....

...jeka je...:lol:
shame on me :lol: ...Shala mala, to stvarno nije bilo lepo od mene,ali sta cu kad je bilo jace :-D.
@Madonna Nasla sam je sa praznom tablom,a ovo je dodato. Mnogo mi se dopalo kako je ispalo :-D.
@sarabubasara Navikli smo mi na dobrog, starog (figurativno receno) Sherlocka ;-)
Sto bi ja volela da sam Makelele na toj slici....mmmm

Pobedismo Totenhem. Good news.

Go,CHELSEA,Go!

OFFTOPIC Ne znam dal je ovo protiv pravila foruma krstarice al evo posto ovde svracam a volim Srbiju pored Chelsea-ja :) jedan sajt pa ko stigne nek glasa : http://thevotenation.com/ . Glasanje je po principu na svakih 6 sati moze da se glasa sa po 3 glasa.Nadam se da cete podrzati ovaj sajt pa da i mi budemo negde u vrhu kao zemlja.Ako nista doprinecemo pozitivnoj promociji nase zemlje.Ih bre kakav sam patriota :) P.S.Prenesite ovu poruku na ostale forume-ko moze i ko bude stigao posto znam da ste svi vi manje vise zauzeti kao i ja :)

o dobro...pobjedismo totenhem
@jeko , ja bih tu voljela da sam zoze murinjo :D...
shalim se, volim makelela ybog njegove igre...inace je blago ruznjikav i prcmoljast(svega 1.70!).
ja mislim da je on jedan u top 10 od potcjenjenih igraca.

@sarabubasara Ma kakvi... Meni je tu mesto, kakav makelele! :lol: Mene bi bez problema mogao tako da grli do kraja zivota. Ne bi mi smetalo hehe :-D
Prodjosmo i Totenhem. PRedpostavljam da u finalu igramo protiv Junajteda. Bice bas dobro.

Zayebo me ortak!Nabedio me kako igramo protiv Mancestera!Sad i ja vidim da igramo protiv Blackburna.Njih opusteno prolazimo.Skoro sigurno cemo igrati protiv Mancestera u finalu.To ce biti zeznuto.

znam... ;) :D
nego evo bas prelistavam ovu temu i vidim da ovde mnogi ne vole shevu... a da ne pricam o tome koliko ste mu napljuvali zenu... bas je prelepa i svako ko kaze suprotno... pa mislim sami pogledajte... a vi ste dali neke slike kad se porodila... bas da vidim vas lepse da izgledate sa trideset (ili koliko god) godina, i sa dvoje (ili troje) dece...

b43701278-1.jpg
4160-743312-1.jpg

Back