Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Niko nista ne kaze za Anstajna:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne dolazi bre vishe ovdjeSherlock:Jel se secate pred kraj kad je Roben usao u raspravu sa jednim igracem Sefilda. Kako bi ga lik pojeo, brate, to su te nabedjene zvezde i zvezdice. UA CELZI UA BRE MAMU IM *****!
ti mozhda ne upadash....a koliko sam ja skapirao..sherlock je vatreni partizanovac...odmah barsa... :-|sarabubasara:ne dolazi bre vishe ovdje
ne volis celzi i nisi nikome duhovit...ja ne volim barsu pa ne upadam u njihovu temu i ne pljujem ih...

jeste dobar igrac, ali ga ubija nesamopouzdanje na pocetku...jeste li vidjeli kad su igrali protiv barse?covjek samo sto nije plakao kada su ga zamjenili...poboljsava se...nego evo ti jeko fotka da...eto cisto...(makelele je 4)JekaiGeorge:3;3 LUDILOOOO!!!! Od 3:1 na 3:3. Fantasticna igra, samo da Esijen nije dao autogol. Sve u svemu dobro se zavrsilo. Jel' ste videli kako je Zoze stavio glavu na ono uzvisenje kad je Seva promasio onu sansu (u nadoknadi). A i Murinjo je mnooogoo sladak u onoj trenerici.
@sarabubasara Sevcenko trazi 90min. i jos vecu platu? to jos nisam cula tako da necu da pocinjem paljbu dok ne cujem tako nesto. A ako je stvarno istina treba da ga je sramota. Ne kazem da je istina sto pisu novinari ali nesto isuvise cesto pisu oko tog neslaganja sa Sevom. Nadam se da Murinjo nece da ode,a ako ga ucenjuju i ako onaj sugavi Roman nastavi da ga nepostuje ja mislim da ce on sam da ode. A onda je pitanje da li ce Lampard,Teri,Roben i Drogba da ostanu. Drogba izjavio da sve sto je sad duguje Murinju i kaze da to ne znaci da ce slapo da prati trenera ali razmislja da li vredi ostati u Celziju ako Murinjo ode.
A Seva se poboljsao malo i mislim da je to glavni razlog zasto je u prvih 11,a ne ucenjivanje. Murinjo mi ne lici na coveka kog neko moze da ucenjuje. Kad bolje razmislim Teri je potpuno u pravu sto trazi platu kao Balak i Seva. On je temelj tima i 100X je korisniji nego Balak i Seva zajedno.

Dobro je ajmo dalje ...
 Dobro je ajmo dalje ... 
shame on metrick-trick:ma ne....prepoznace ce se onaj koji je zaje.bavao kad je barca pukla od liverpula....
...jeka je...
 ...Shala mala, to stvarno nije bilo lepo od mene,ali sta cu kad je bilo jace :-D.
 ...Shala mala, to stvarno nije bilo lepo od mene,ali sta cu kad je bilo jace :-D. jedan sajt pa ko stigne nek glasa : http://thevotenation.com/ . Glasanje je po principu na svakih 6 sati moze da se glasa sa po 3 glasa.Nadam se da cete podrzati ovaj sajt pa da i mi budemo negde u vrhu kao zemlja.Ako nista doprinecemo pozitivnoj promociji nase zemlje.Ih bre kakav sam patriota
 jedan sajt pa ko stigne nek glasa : http://thevotenation.com/ . Glasanje je po principu na svakih 6 sati moze da se glasa sa po 3 glasa.Nadam se da cete podrzati ovaj sajt pa da i mi budemo negde u vrhu kao zemlja.Ako nista doprinecemo pozitivnoj promociji nase zemlje.Ih bre kakav sam patriota  P.S.Prenesite ovu poruku na ostale forume-ko moze i ko bude stigao posto znam da ste svi vi manje vise zauzeti kao i ja
 P.S.Prenesite ovu poruku na ostale forume-ko moze i ko bude stigao posto znam da ste svi vi manje vise zauzeti kao i ja 

...
... Mene bi bez problema mogao tako da grli do kraja zivota. Ne bi mi smetalo hehe :-D
 Mene bi bez problema mogao tako da grli do kraja zivota. Ne bi mi smetalo hehe :-D