Chelsea FC

Tuga koliko ste pretvorili forum o raspravljanju o zutoj stampi-prvo njihov privatni zivot ne bi trebao nikog da interesuje.A to sto je kod nas Svet i sl. novine najprodavanije samo pokazuje koliko smo GLUP NAROD !!!

Irina Abramovic kupuje Arsenal?

26. 03. - Irina Abramovic, koja se pre nekoliko dana razvela od ruskog tajkuna i vlasnika Celsija Romana Abramovica, izjavila je da planira da kupi londonski fudbalski klub Arsenal.
Irina, koja je posle razvoda dobila oko 300 miliona evra, je odlucila da kvalitetno investira novac i da se "malo zabavi". Njen bivsi muz vlasnik je Celsija, a Irina namerava da ulozi novac u drugi londonski klub, Arsenal.
"Provela sam mnogo dosadnih godina sa Romanom, kako u krevetu, tako i na 'Stamford bridzu'. Sada kada sam se od njega razvela, zelim puno uzbudjenja u svom zivotu. Nameravam da kupim Arsenal", istakla je Irina Abramovic.

Haha,ja sam pukla od smeha kada sam procitala ovo
mada...300 miliona evra...:shock:

Samo za Jeku!!!

youngmourinhobb8.jpg

Murinjo iz mlađih dana :D

.pissbottleman:
navijam za milan od pete godine,sheva mi je omiljen igrac jos od kada je igrao u dinamu,naravno da me boli qurac sto ga je ta kucka odvukla iz milana
Otkud ti znas da ga je ona odvukla? Jel si ti pio pivo sa njim, cuvao ovce, kresnuo mu zenu... Ne razumem kako znas. A ustalom bolje da zavrsimo ovu bespotrebnu diskusiju.

Back