Chelsea FC

apsolutne ne mozemo je kriviti sto je on otisao iz F.C. MIlan, ali covjece koga briga za njegovu zenu!njegove fudbalske sposobnosti ne porichem,ali covjece, gubio je samopouzdanje i loshe igrao na pochetku.
sada je ok, ali ga ne volim zbog nekih traceva...ne zna se da li su tacni ali...prilicno su uvjerljivi
p.s. skoro svi fudbaleri se ozene super-modelima.ne svi...ali ova nije neka ljepotica
i on je mnogo ljepsi od nje

Meni su oboje bas slatki, a to da je on lepsi, jeste... Pa meni je on najlepsi na svetu... Gledala sam kod Saleta jedan filmcic sa njih dvoje i tako su preslatki... i oboje smesno pricaju engleski... Ima jedan deo kad ih novinarka nesto pita a oni su se u istom trenutku pogledali i krenuli da se smeju... Vec tada sam ga volela, ali od tada.... :roll: ;)

POgledajte kako lepa slicica:
_42697053_mourinho203-1.jpg

Obozavam kad se nasmeje :-D

@Madonna Bas tako. A sve te price tipa:"Zbog te kucke otisao je iz Milana.." ih uopste ne doticu.
Predpostavljam da je to bila zajednicka odluka i ma kakva bila njegova zena, lep ili ruzna, njegova je.
@trick-trick Sto? Da sam ja to pogledala pred spavanje spavala bih kao beba :-D

Sheva nikada ne bi otisao iz milan da nije bilo te K U C K E i to je jedina istina ma sta on rekao !!!

A sto se vencanja tice ne bih da nagadjam nista ali cinjenica je da je ona prvo zatrudnela pa su se tek posle vencali............

i svi te gluposti koje engleski novinari smisljaju su odvratne i prelaze svaku granicu razumevanja i ne mogu da verujem da ima onih koji veruju u to...........pa posle svakog tog navodnog intervjua su demantovani od strane sheve i kluba a morali su i da se izvinjavaju i povlace tekstove..........pa sto je shevchenko odlucio da vise ne daje izjave za novine nego zato sto stalno pisu lazi o njemu....... pa da je on takav kakvim pokusavaju da ga prikazu zar bi postao takva legenda u milanu? da ga navijace vole koliko i sam klub !

Back