Chelsea FC

Ljudi ako Rus prodaje Celzi to i nije tako lose,a evo i zasto...Murinjo je hteo da postane partner tako sto bi kupio 1/3 kluba, jer po pravilima ne moze da dobije vise dok su Roman i Kenjon tu, ali sada ako roman prodaje klub Murinjo bi lagano mogao da kupi 1/2 tacnije 51% i da postane vecinski vlasnik. Nadam se da ce tako i da bude :-)

GOOO CHELSEA!!!!

JOSE MOURINHO has told Frank Lampard and John Terry he will not stop them leaving Chelsea.

The Blues’ two most important players are at loggerheads with the club over new contracts.

SunSport revealed this week that Lamps is wanted by Real Madrid and Juventus.

And club captain Terry has rejected an offer of £110,000 a week in a new five-year deal.

Chelsea chief executive Peter Kenyon is under pressure from owner Roman Abramovich to sign up both players.

But boss Mourinho said: “I told them what they have with their hearts is more important than any advice I can give.

“I will not do that in the future as a father with my kids and I won’t do it now with players.

“They are adults and have dads and wives of their own. They are more important than the manager when these decisions are made.

“If a player has a dream to play in another country and at another club, I won’t stand in their way.

“I would love to see them both be part of Chelsea’s history until the end of their career — especially if I stay here until 2010.

“Frank and John belong to Chelsea and its history and success.

“And when people have such links there is no reason for a change unless they want it.”

Mourinho is still in conflict with Abramovich over his own future and is set to quit this summer.

Real Madrid have already contacted his agent about taking over.

The Spanish giants have agreed Lamps would be the only Chelsea player Mourinho would want to bring with him.

Yet Mourinho will have further annoyed his bosses by claiming it would be ‘funny’ if a player like Lamps uses new FIFA regulations to buy out his contract.

The Blues boss added: “The first time a big club does that with a big player it will be very funny because after that every other club and player can do the same.”

Jedino ne znam zasto je izabrao da povede Lampsa, da sam na njegovom mestu ja bi povela Terija.

jeko ovo je poslednji put da ti pricam ovo... BATALI ZUTU STAMPU!!! citaj novosti o chelziju jedino na njihovom sajtu i tamo ces videti da je zoze rekao da hoce da ostaje u chelziju do kraja karijere i da je sredio odnose sa abramovichem... a sto se tice terija i frenkija rekao im je nesto tipa da slusaju svoje srce i da nema razloga da sada pricaju o tome kad njihovi ugovori traju do 2008/9/10... ne znam provereno za godine nisam lepo zapamtila... i to je to...

ovo im je najbolji filmcic ikad... onaj lik Bili iz kluba (nemam pojma sta im on dodje)... urnebesno... kako je smesan teri kad se prskaju vodom... a voda je ja bih rekla bas bas hladna (teri vrisne)... slatko sam se nasmejala a bogami i teri i ostali isto... i roben na kraju i ashli isto...
hysterical.gif

Desamp zeli Lamparda u Juventusu

16.3. - Trener Juventusa Didije Desamp pokusava da angazuje veznog fudbalera Celsija Franka Lamparda na kraju sezone, prenose italijanski mediji.

Lampardov agent Stiv Katner nedavno se sreo sa potpredsednikom Juventusa Robertom Betegom u Londonu, kako bi saslusao ponudu torinskog kluba. Lampard je odbio da produzi ugovor sa Celsijem, ali se do sada spekulisalo da ce on preci u Real ili Milan u paketu sa menadzerom Zozeom Murinjom. Igracev agent, medjutim, tvrdi da sa predstavnikom Juventusa nije razgovarao o Lampardu.

"Betega i ja smo dobri prijatelji vec dugo. On je dosao u London na nekoliko vaznih sastanaka koje sam mu ja ugovorio sa klubovima iz Premijer lige. Rec je o mogucim transferima i uspostavljanju saradnje. Nije bilo drugog povoda", rekao je Katner.

Izvrsni direktor Celsija Piter Kenjon priznao je da ce biti tesko "zadrzati Lamparda" i da bi klubu bilo vrlo tesko da pronadje odgovarajucu zamenu za engleskog reprezentativca.

JekaiGeorge:
Murinjo je hteo da postane partner tako sto bi kupio 1/3 kluba, jer po pravilima ne moze da dobije vise dok su Roman i Kenjon tu, ali sada ako roman prodaje klub Murinjo bi lagano mogao da kupi 1/2 tacnije 51% i da postane vecinski vlasnik.

Pa koliko to para ima Murinjo? Kolika mu je nedeljna plata da može da kupi pola Čelzija?!

sheva dao goooool... forza sheva!!! eto vam ga sad... sto vise vi ovde ga pljujete on sve bolji... bas je sladak sa ovom frizurom i bradicom od 2 dana... kako lep gol dao, jos je posle asistirao kaluu za drugi gol... jupi! jupi! jupi! :)
zvezda pobedila, chelzi pobedio (vec mogu da kazem iako je poluvreme), kupila sam shevin dres, shevili dao gol... moze li ovaj dan biti bolji... tesko...
jump.gif

@sweetchick U pravu si za zutu stampu, ali mrzi me da cekam 10min dok se otvori stranica oficijalnog sajta :lol:
Drago mi je za Sevu. Mozda bi bilo bolje da ga sto vise pljujemo pa da da jos 3komada :-D
Zar si mislila da ja ne volim Sevcenka? Logicno da ga volim i logicno da mi je drago da konacno proradi. ;-)
@Alex.L Ne znam koliko para ima,ali da ih ima, ima ih. :-D

GO,Chelsea,GO!

sweetchick:
ovo im je najbolji filmcic ikad...
Stvarno je dobar, reko bih da su Teri i Robben nevidjene likcine... ;)
Inace ja sam jos jedan fan Celzija i gotivim JM, JT, Lampsa, Shevu (od uvek), Drogbu i Robbena... Za ostale manje vise

A u vezi ostalih stvari na temi slazem se sa tobom Sweet. ;)

P.S. Niko da prokomentarise 3:0 :)

Happy_feet:
Stvarno je dobar, reko bih da su Teri i Robben nevidjene likcine... ;)
Inace ja sam jos jedan fan Celzija i gotivim JM, JT, Lampsa, Shevu (od uvek), Drogbu i Robbena... Za ostale manje vise

A u vezi ostalih stvari na temi slazem se sa tobom Sweet. ;)
definitivno moj covek ;) :D

i ja sam isto pomislila za ovu dvojicu...

Partizan ahahahahha i Zvezda ahahahhaa u LS ahahahaha ma dajjjjj bre pa nasi klubovi od 91-92 kada je vec ono bilo nista bre nisu osvojili u Evropi,a tesko da ce i u skorije vreme osvojiti ili bar iole zapazeniji biti u Evropi.

Back