Chelsea FC

MadonnaGirl:
Ma to je sajt za mobilne telefone.Nikako da stignem da napravim i verziju za komp.Ali mozes da ga koristis ako imas Operu.Ja vec dugo nju koristim umesto Internet Explorera. ;) Pozz
i ja imam operu,nisam znao da mozhe...hvla u svakom sluchaju...ishao sam i sa fonom na tvoj sajt,ali me mrzelo da sve gledam.....

Sherlock:
Ja navijam za Partizan, ne postoji nijedna stvar koju nisam cuo, a da je vezana za Voljeni klub. A ti satro volis Celzi, a veze nemas o istoriji, i sta je Celzi bio, pre nego sto je upropascen i unisten. I zato psssssst! Tisincina! Imas ti da popijes litre i litre mleka pre nego sto skapiras neke stvari.
Zasto niko ne razume sta hocu da kazem ;-( . Nisam mislila da postoji milion stvari koje ne znas o voljenom klubu,logicno je da znas sve, nego ovako stvari(nevezane za klub).

I ti nisi komentarisao da mi nemamo pojma o voljenom klubu nego o nekom tamo levom.
I nije mi jasno kako ti mozes da znas da li ja satro volim neki klub ili ga stvarno volim. Jel' me poznajes? Ne? E pa onda tisinica (ne volim augmentativ :-D )...

A ti ima da hodas sa stapom dok ja "neke" stvari shvatim. :lol: :lol:

@Madonna Niko ne odlazi. Za sada. Murinjo izjavio da ce dati sansu mladicima tipa Kalu, Sahar, Sinkler...

JekaiGeorge:
Zasto niko ne razume sta hocu da kazem ;-( . Nisam mislila da postoji milion stvari koje ne znas o voljenom klubu,logicno je da znas sve, nego ovako stvari(nevezane za klub).

I ti nisi komentarisao da mi nemamo pojma o voljenom klubu nego o nekom tamo levom.I nije mi jasno kako ti mozes da znas da li ja satro volim neki klub ili ga stvarno volim. Jel' me poznajes? Ne? E pa onda tisinica (ne volim augmentativ :-D )...

A ti ima da hodas sa stapom dok ja "neke" stvari shvatim. :lol: :lol:

@Madonna Niko ne odlazi. Za sada. Murinjo izjavio da ce dati sansu mladicima tipa Kalu, Sahar, Sinkler...
Nisi cula za headhunters-e, to govori o tvom znanju o Celziju.
Ne brini se, nisi toliko mladja od mene. Ali znam da si u pravu, tek kad budes matori fosil razumeces o cemu ti pricam.

Pa dobro, mozda nisam cula pa sta? Jel' smak sveta?

Samo mi nije jasno zasto ti i ja ne mozemo jednom normalno da razgovaramo. Da se bar u jednom slozimo. Mada, iako mi ides na zivce bilo bi dosadno bez tebe :-D..

Koje si god. ?

5 godina je poprilicno velika razlika u godinama. Dok jedni su zavrsili college i poceli svoj zivot, drugi su jos u srednjoj skoli.

Ono je bila sala sa "danasnja mladjarija". Ja stvarno ne gledam ko koliko godina ima na forumu.

pozz svima..Pravimo CHELSE_SERBIA fan club....Od pre 6meseci i sajt je u funkciji www.chelseafcserbia.com na kome mozete naci sve inf..POzzz
PS>>>>>Blam me je kad vidim da arsenal ,LFC imaju po 200 clanova na forumu a mi svega 80....Dodjite ljudi znam da nas ima najvise!!!JEdino smo se mi skupili i gledali tekkmu zajedno kao fan-klub

POZZZ CFC!!!!!!!!!

Samo mozete svima znaci svima da nam pljunete pod prozor - a ti Sherlock navijaj za Partizan i za lopove kao sto su Bjekovic i Zecevic.A da ne pricam o strasnim igracima manekenima koje su progurali veliki menadzeri pa zato igraju-to svi znaju koji su iole igrali fudbal.Znaci veza pa sve ostalo.Znaci sve u svemu videcemo kada cemo mi i nasi klubovi uraditi ista u Evropi.A za Murinja a narocito Abramovica necu opet da ponavljam pricu - kome se ne svidja nek ne navija za Chelsea-ja i kada odu potpisujem da cu i dalje navijati za Chelsea-londonski klub plave boje!!!!!

Sherlock:
NIje bas samo, al ajde.
Ruzan ti je avatar! Zasto ne stavis nekog fudbalera, nego samo neke manekene stavljas? :lol:
MOLIM?!!!! Jao kako me nerviras! Sad i Teri postade maneken. Ajd da si rek'o za Bekama, ali Teri? To niko pri zdravoj pameti ne bi mogao da kaze.

Danas sa Porsmuth-om.
Go,CHELSEA,Go!
Chelsea-Smiley-1.jpg

rema:
Samo mozete svima znaci svima da nam pljunete pod prozor - a ti Sherlock navijaj za Partizan i za lopove kao sto su Bjekovic i Zecevic.A da ne pricam o strasnim igracima manekenima koje su progurali veliki menadzeri pa zato igraju-to svi znaju koji su iole igrali fudbal.Znaci veza pa sve ostalo.Znaci sve u svemu videcemo kada cemo mi i nasi klubovi uraditi ista u Evropi.A za Murinja a narocito Abramovica necu opet da ponavljam pricu - kome se ne svidja nek ne navija za Chelsea-ja i kada odu potpisujem da cu i dalje navijati za Chelsea-londonski klub plave boje!!!!!
Kao sto je rekao Dusko Radovic: "ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI"
Dakle ja navijam za Partizan prvo zato sto ga volim, a tek posle zato sto je najbolji.
I ako nisi znao nije Partizan samo FK, postoji i recimo kosarkaski klub koji kida u TOP 16 Evrolige. I tebe kao vatrenog navijaca da pitam, na koliko Celzijevih utakmica si bio?

MadonnaGirl:
Ja ne znam vise sta ti hoces.
Stvarno mi nije jasno
da se svadjas?
forum nije mesto za to...
Upravo tako. Forum nije mesto za svadju.

@Sherlock Zar ne mislis da je isuvise glupo da pitas nekog ko zivi u Srbiji koliko je gledao utakmica Londonskog kluba?
Logicno je da ne moze svake druge nedelje da putuje u London da bi gledao, ali to ne znaci da ne bi otisao na svaku da moze. Zato ce mu ako jednom ode na bilo koju to biti nezaboravno iskustvo.

Ja bi bas volela da odem, ali nista od toga do sl. godine.

ne mogu da verujem da se i u engleskoj namestaju utakmice... stvarno me sve vise i vise razocaravaju... ako je iko od vas gledao ovu utakmicu manchestera i liverpoola zna o cemu pricam... dzerard je postigao gol i sudija je kao svirao ofsajd... cak je ovaj voditelj sa rts-a sto navija za manchester rekao da je bio ofsajd... mislim daj...

@feces postedi nas...

@shelock imate 2 utakmice prednosti... znaci oduzmi jos 6 bodova i jos 3 na stamfordu... a onda vise i nije tolika razlika zar ne...?
shiny.gif

@chelsijevke... frenki, teri, joe & ashley cole i SHEVA shirtless... mmmmmm...

Back