Chelsea FC

@Yugovic PA svaki tim bi propao bez para, ne samo Celzi. Nema para-nema igraca, nema igraca- nema rezultata, nema rezultata-tim propada. Prosto k'o pasulj. A ako Roman zeli da ode neka ode slobodno. Docice neki novi vlasnik i to je to. Niko nije nezamenjljiv.
@Madonna Definitivno jeste.
Mmmmmmmm
js-1.jpg

Jedino gde biram Celzi je na PES 6-tici :) ******, jedini oni mogu da se suprostave Interu :) A stvarno bih molio ostale koji bih da na svakoj temi pisu zelje cestitke i pozdrave za svaki klub da se uzdrze od toga ako je ikako moguce, nek forum ima bar neki nivo.

mene bi bilo sramota da navijam za ovaj klub.najtuznije od svega je to sto njih niko nije pominjao do pre 3 godine a sad pola krelosa navija za njih.mrzim takve ljude koji navijaju samo za jake.pazite ovo:sa arsenalom je godinama unazad bilo klanje za prvo mesto do zadnjeg kola iako je rivalitet bio veliki nikad ih nisam mrzio ni priblizno kao ovaj snobovski chelsea.imaju takve snobove od igraca a roman je kriv sto ih hrani.onaj terry i lampard sad ne bi imali sta da jedu da im nije romana a sad ga ucenjuju za vece plate.pa dokle tako? covek im daje prst oni oce saku,daje im saku oni oce ruku...pa de to ima? stvarno.sramota.mislim da bi mi najlepsi dan u zivotu bio kad bi video da roman napusta chelsea i odnosi novaca iz kluba kao sto je ona engleska budala pre nekih deset godina uradila isto sa blackburnom.pa onda da vidim ucene mourinha i terryja.da ih vidim kako se raspadaju i ko ***** nude manchesteru ili arsenalu.boze pogledaj sta sam napisao i uslisi mi molitve.iskreno tvoj yugovic.

Upravo tako, svake godine prvaci mi ili vi, i to obično vrlo neizvesno. No i pored toga ne mrzim Mančester(ni Čelzi, a oba tima i su arhirivali Arsenala)već Liverpul!

Tokan:
A stvarno bih molio ostale koji bih da na svakoj temi pisu zelje cestitke i pozdrave za svaki klub da se uzdrze od toga ako je ikako moguce, nek forum ima bar neki nivo.

E vala bas. Mogli bi malo da se uzdrzite od onih cestitki za pobedu i slicno...

PS.
Najjaca ekipa na PES : Classic Netherlands (Cruyff, Van Basten, Gullit, Rijkaard, R.Koeman, Bergkamp...)

Ne znaš ti kako sam nabudžio Arsenal u tamo nekoj 6-7 sezoni Master Lige, sunce mu, al je to bila timčina, što od mladih talenata(povukao sam malo od Vengera :lol: ), što od zvezda(naravno onih mlađih). Samo, krenuo sam ispočetka, jer sam otključao te classic timove, pa je onda bila mogućnost da se kupuju igrači iz tih timova: Vest Hem kupio Maradonu, Totenhem Bremea, a ja greškom(ne znajući ko je ustvari) nekog Tostaa. To mi bilo extra glupo, i sad sam našao opciju po kojoj to nije moguće.

P.S. Jbg, ipak je off-topic, ali morao sam da kažem :D

Mene drugar danima derao sa Inetrom, komplekse mi nabi. Ja dosada igrao sa Mancesterom, Barsom i eventualno Lion, i neki dan slucajno uzmem Celzi i evo derem ga vec par dana, igrali smo sinoc celu noc, glava me rastura :)

a kako to da svi pricate da chelsea nikad pre abramovica nije bio niko kad su oni vec jednom (pre njega) bili prvaci engleske... hm... :)

@tokan vazi... samo nemoj se ljutis ako mi ponekad izleti jedno poz svima... ;)

@Tokan U pravu si. Mada izleti ponekad. :-D
@sweetchick Stvarno? Savrseno. Prefekto. I mnogo je lepa slicica koju si postavila :-D .

Znate sta mi je cudno? Sto to rivalstvo partizan-zvezda ne moze a da se ne oseti na svakom koraku, u svakoj prilici. U skoli to je komcino kad dodjes posle poraza zvezde (partizanovci podivljaju) ili partizana (isto se dogodi zvezdasima) .

A da...Nazalost sutra ne mogu da gledam finale zato sto sam ne razmisljajuci zakazala u to vreme cas kod prof. matematike :-( U Z A S. Nadam se pobedi.

@yugovic ako vec imas nesto protiv chelsija ne moras meni to da nabijas... znas malkice nervira kad posle svakog mog posta stoji neki tvoj, sherlockov ili tokanov (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravila :D ) poput ovog iznad...
ovo je tema za one koji vole chelzi i zato molim one koji tu ne spadaju da se makar malkice suzdrzavaju...

p.s. citiranje nije glupo nego moras da ostavis one zagrade sa pocetka i kraja a tekst koji citiras u sredini mozes da izmenjujes... poz... :)

Back