Chelsea FC

Je*em ti ja Pirovu pobedu. Vise bi volela da smo izgubili. I sve neka ide u pm i Celzi i Arsenal i moj cas matematike.... Zasto opet Teri? I ZASTO ga je Murinjo ubacio u igru? Sta ce mu kog djavola taj jebeni pehar? Jedva kucam poruku i suzdrzavam se da ne zaplacem. Jadan Teri. Neka ide do djavola i LS i Premijer liga i sva takmicenja neka ne osvojimo nista ove sezone samo da on bude dobro.... Ne mogu da verujem sta se desava! Ako neko od vas sazna novosti neka momentalno postavi ovde.
Gledala sam prvo poluvreme ali drugo nisam mogla. Jel' udarac bio slucajan ili namerno?

pozz4all i molite se za Terija.

Samo da ne prodje kao Ceh. ili ne daj boze jos gore. Ova godina mu je maler, a Murinjo NIJE TEBAO da ga pusti da igra. Gde mu je kog djavola bio mozak?! Izgubimo kup pa sta? Zasto je morao da ga pusti u igru kad jos nije bio zdrav? Mnogo se nerviram....

alucard_hellsing:
Jeko imam dobre vesti.
Teri je izasao iz bolnice posle pregleda i vratio se na stadion po zavrsetku utakmice da proslavi sa saigracima.
Imas vesti na Terijevom fan-sajtu.
STVARNO?????? Daj boze samo da je istina. Koji je sajt?
Hvala ti na vestima nemas pojma kako si me obradovao :-D ....

molim te boze samo da je istina....

evo ovde pise svasta... ja na googlu kucala john terry fan site (
happy.gif
) i izaslo ovo

http://www.john-terry.net/

Hvala ti. Istina je.... Hvala ti boze...

He was taken to hospital for tests but was able to return to the Millennium Stadium little more than an hour later -- still in his kit -- where he joined his team mates celebrating the 2-1 victory secured by two Didier Drogba goals.

Ako ga i posle ovoga Murinjo izvede na teren e onda stvarno nema mozak. Samo da je on dobro ;-)....

GOD SAVE THE CAPTAIN...........

splash_chelseatv-1.gif

sweetchick:
pa jel vidis da je dobro... sto ga ne bi sledeci vikend ubacio u igru... salim se naravno... ;) tacno ako ga ubaci ima srcku da dobijem
Ma nemoj slucajno da se salom sali da ga ubaci. Ne smem ni da mislim o tome.
Kad se to desilo ja sam bila na matematici i stize mi poruka od druga:"Jelena ubise ti Terija". Kao da me grom pogodio. Momentalno sam se ohladila i prebledela. Pomislila sam na najgore. Promrmljala sam nesto profi u stilu:"Mnogo mi je muka moram da idem" i momentalno se nacrtala ispred kompa da vidim sta se desava.
Laknulo mi je tek kad sam procitala ove vesti. Imao je srece u nesreci. Mislim da su hiljadama navijaca uslisene molitve. Nema tog navijaca koji iz dna duse nije zeleo da sve bude u redu. A mislim i da je Diaby-u laknulo.
huh....Bitno da je sve ok.

bas sam pazljivo gledala i mislim da sam ukapirala... prvo je neko obori robena, a onda je valjda mikel (onaj crnac sto je uso u igru umesto terija) reko tom liku (pretpostavljam nesto u vezi njihovog krljanja) pa mu onda on nesto uzvrati (ne mogu da ukapiram sta bi to bilo) i tu mikel pukne i krene da nasrce na njega...i oni tako nasrcu jedan na drugog i dodje sudija sa lampsom i fabregasom i krene da odvaja svako svog ali pretpostavljam da je i lampsu nesto rekao taj lik jer i on onda krece da nasrce na tog lika i tad sam se pogubila jer svi krecu da ulecu i da se makljaju... :)

i meni je zao onog lika sto se istraumirao... stao kod klupe i kao boli ga noga oce da izadje... bas mi ga je bilo zao... anri ga je obgrlio kad je izlazio... mogu da mislim koliko se decko istraumirao... al bar ce od sad da pazi kako igra jel da... ;)

Pa i ja bi se istraumirao da sam spicio kaitena suprotnog kluba u facu.Mislim ko ne bi?Vazno je da je John ok i da nije ozbiljnije povredjen.Sto se tice Murinja,valjda svi vec znamo da nije pri sebi poslednje vreme.Pa cak je i neki trener portugalske Boaviste izjavio da je Murinjo "mentalno oboleo".

JekaiGeorge:
Ma nemoj slucajno da se salom sali da ga ubaci. Ne smem ni da mislim o tome.
Kad se to desilo ja sam bila na matematici i stize mi poruka od druga:"Jelena ubise ti Terija". Kao da me grom pogodio. Momentalno sam se ohladila i prebledela. Pomislila sam na najgore. Promrmljala sam nesto profi u stilu:"Mnogo mi je muka moram da idem" i momentalno se nacrtala ispred kompa da vidim sta se desava.
Laknulo mi je tek kad sam procitala ove vesti. Imao je srece u nesreci. Mislim da su hiljadama navijaca uslisene molitve. Nema tog navijaca koji iz dna duse nije zeleo da sve bude u redu. A mislim i da je Diaby-u laknulo.
huh....Bitno da je sve ok.
Sacuvaj Boze...
Evo da se prekrstim i levom i desnom :lol:
P.S.
Kakva je to skola nedeljom? :lol: :lol:

JekaiGeorge:
E da... Nije bilo namerno. Desilo se slucajno a kazu da je Diaby bio totalno pogubljen posle nezgode. A zasto su se posle pobili?

Ne da je bio pogubljen,nego sam mislila da ce da ga strefi infarkt koliko se potresao.........
nije ni njemu lako.........
ali sada je sve super s obzirom da je Teriju bolje...............
bice sve ok.......:D

Pa naravno da nije bilo namerno!!! Naopako da jeste!!! I uopste mi nije jasno zasto ste se svi tako pogubili!!! Posebno Jeka i Sweetchick! POBOGU! Svakome je to bio grozan prizor! Srce da te zaboli al vi preterujete... I TO JE FUDBAL! nazalost - desava se svasta!

Bogu hvala Teri je dobro!

Back