Lana M.
Aktivan član
- Poruka
- 1.296
Jeka uvek ima super avatar :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock:Nemoj da zalis, verovatno mu smrdi iz usta.

A gde mu je kaciga?JekaiGeorge:@Lana.M Hvala, hvala... Nije da se ne trudim, ali sta da se radi kad je osoba na avataru neodoljiva
:-D
@Sheva7 Svidja mi se ona slika..... I da: Hvala za avatar...
@Tokan Nazalost nemam ni jednu sliku gde je go makar i do pojasa. Inace da imam sigurno bi je okacila.![]()
Kao sto rece sheva7 da ne bude da se pojavljuje samo Zoze:
![]()
![]()
Celzi vadu, i te forice.JekaiGeorge:@Sherlock Pa ti nisi normalan![]()
![]()
@sweetchick Dobijas 100% . Mi imamo Murinja, a on ih poznaje. Prosto....
Ne znam za Sherlocka ali mislim da se Tokan slaze sa nama.

E, vidis, moram priznati da sam tvoj avatar odmah zapazila cim sam prvi put dosla na ovaj forum! Samo mi nije jasno sto si stavio bas taj?!Tokan:A Makelele? Stavite njega
P.S. Moj avatar je najbolji![]()
.Ja sve znam, i odlican sam prognozer. Zato sam i Nostradamus veliki.JekaiGeorge:@Sherlock Zar sam sumnjala da ces i jednog momenta biti za Celzi? Ni malo. Nadam se da lose prognoziras, o Nostradamuse veliki![]()
![]()
.

sheva7:E, vidis, moram priznati da sam tvoj avatar odmah zapazila cim sam prvi put dosla na ovaj forum! Samo mi nije jasno sto si stavio bas taj?!

Pa ja nisam skroman, znaci da ne posedujem tu vrlinu.JekaiGeorge:Svi biste vi voleli da Celzi ispadne, ali nece iz inata dusmanima :-D !
@Sherlock Skromnost je vrlina....
Ja bi volela da finale LS bude Celzi:Junajted . Bilo bi carski. :-D
JekaiGeorge:Svi biste vi voleli da Celzi ispadne, ali nece iz inata dusmanima :-D !
@Sherlock Skromnost je vrlina....
Ja bi volela da finale LS bude Celzi:Junajted . Bilo bi carski. :-D