mene bi bilo sramota da navijam za ovaj klub.najtuznije od svega je to sto njih niko nije pominjao do pre 3 godine a sad pola krelosa navija za njih.mrzim takve ljude koji navijaju samo za jake.pazite ovo:sa arsenalom je godinama unazad bilo klanje za prvo mesto do zadnjeg kola iako je rivalitet bio veliki nikad ih nisam mrzio ni priblizno kao ovaj snobovski chelsea.imaju takve snobove od igraca a roman je kriv sto ih hrani.onaj terry i lampard sad ne bi imali sta da jedu da im nije romana a sad ga ucenjuju za vece plate.pa dokle tako? covek im daje prst oni oce saku,daje im saku oni oce ruku...pa de to ima? stvarno.sramota.mislim da bi mi najlepsi dan u zivotu bio kad bi video da roman napusta chelsea i odnosi novaca iz kluba kao sto je ona engleska budala pre nekih deset godina uradila isto sa blackburnom.pa onda da vidim ucene mourinha i terryja.da ih vidim kako se raspadaju i ko ***** nude manchesteru ili arsenalu.boze pogledaj sta sam napisao i uslisi mi molitve.iskreno tvoj yugovic.