Chelsea FC

1:1 je odlican rezultat u gostima-samo jos da Chelsea odigra bar 0:0 kuci.Zao mi Terija i tacno se vidi kako se pogube bez njega u odbrani.Nadam se da nece biti opet neka duza pauza.Cestitam svima na ovom koliko toliko povoljnom rezultatu!Poz

U nedelju protiv vas u finalu Karling kupa. Baš lepo da vidimo kakvi su Venger i Murinjo treneri i ličnosti.
Venger izvodi klince koji su pobedili Usapul i Totenhem, jer smatra da su zaslužili da igraju u finalu(možda će igrati Ljungberg, jer se tek opravio od povrede, pa da malo uđe u takmičarski ritam)
Ako Murinjo izvede najjači sastav u finalu manje-više nebitnog kupa(koji Englezima služi za uigravanje rezervnih i U18 timova), videćemo kakav je čovek.
Ako Murinjo izvede podmlađen tim, videćemo kakav je trener pošto naš mladi tim rastura.

Pa da ali on to DUGUJE tim igracima jr su igrali do sada-sto za chelsea nije bas tako znaci Murinjo moze da izvede koga hoce-jer je bilo mesovitog tima u tom kupu.P.s.Ako ti je ovo unapred pravdanje u slucaju izgubljene onda ok :) P.p.s.Svaki trener ima pravo da izvede svoj sastav tako da ova tvoja prica ne drzi vodu!

evo jedne slike na koju sam malopre slucajno naisla :lol: :lol:
danchamberlain.jpg

mozda je malo bezveze i neumesno,ali meni je mnogo smesna....

Sta se OPET desilo Teriju? Pa majku mu vise zasto opet on? Jbg....
@Alex.L Ta prica ti ne drzi vodu. Svako ima pravo da izvede svoj sastav. A logicno je da ce Wenger da izvede mlade momke zato sto njima duguje to sto su tu.

Svi su u panici i ceka se snimak. Sigurno nece igrati u finalu Karling kupa ,ali taj kup i nije prioritet, a ja se nadam a i oni da povreda nije opasna. Ako jeste lose nam se pise. Nema nista bez Terija.

mene bi bilo sramota da navijam za ovaj klub.najtuznije od svega je to sto njih niko nije pominjao do pre 3 godine a sad pola krelosa navija za njih.mrzim takve ljude koji navijaju samo za jake.pazite ovo:sa arsenalom je godinama unazad bilo klanje za prvo mesto do zadnjeg kola iako je rivalitet bio veliki nikad ih nisam mrzio ni priblizno kao ovaj snobovski chelsea.imaju takve snobove od igraca a roman je kriv sto ih hrani.onaj terry i lampard sad ne bi imali sta da jedu da im nije romana a sad ga ucenjuju za vece plate.pa dokle tako? covek im daje prst oni oce saku,daje im saku oni oce ruku...pa de to ima? stvarno.sramota.mislim da bi mi najlepsi dan u zivotu bio kad bi video da roman napusta chelsea i odnosi novaca iz kluba kao sto je ona engleska budala pre nekih deset godina uradila isto sa blackburnom.pa onda da vidim ucene mourinha i terryja.da ih vidim kako se raspadaju i ko ***** nude manchesteru ili arsenalu.boze pogledaj sta sam napisao i uslisi mi molitve.iskreno tvoj yugovic.

Ako neko navija za Chelsea to ne znaci automatski da je zbog rezultata.

Tako su mene kritikovali kako navijam za Milan kad su harali Evropom prethodnih godina i govorili kako navijam za njih zbog rezultata sto nije istina.

E pacenici : Yugovic po postovima vidim da si jako pametan.Kao prvo svi napadate tog Abramovica-a United nema Amrea koji isto petlja sa naftom ali ne to je ipak Rus pa ajmo po Rusima svi su oni krimosi samo su na zapadu svi jadni posteni.A da ne pricamo o Arapima i njihovim ulaganjima i o cemu onda pricate-A Real sta je sa njim-on nema para-imao je isto brdo jakih transfera i preplacenih igraca pa je lose igrao.Treba pare pametno uloziti-imati dobre igrace-dobrog trenera-sklopiti sve to pa tek onda pricati.Zato pljunite svi Abramovicu pod prozor-jer bas se potresa oko toga sta vi mislite-velike postenjacine ! Budite uz Ameriku i zapad-niko vam ne brani ali budite malo realni jer svaki malo veci klub ima svog sponzora-i Milan i Real i Man UTD i Liverpul sada polako ce i Arsenal kao i Chelsea-kada to shvatite videcete da gresite.Nasi klubovi bi dali sve za nekog sponzora tog tipa-al to je nas kompleks i nas problem!

@Tokan Pa ne samo od Terija, ali cela odbrana zavisi od Terija. On je stub odbrane,a ne gresim ako kazem i citavog kluba. Tesko je bez njega.
@Yugovic Vec sam ti rekla da mozes Celzijevim navijacima kao i Abramovicu da pljunes pod prozor. Svaki klub ima sponzora, ali ne! Problem sto bas Celzi ima Abramovica. Usrali ste se vise tom pricom da je mafijas i sta vec ne. Jel' mu drzis svecu? Jel' ga poznajes? NE? Ja onda ne znam sta hoces?
Nema tog kluba koji ne bi voleo bogatog sponzora a kome je krivo sto ga nema neka se prosto obesi i spasi nas price koju ponavljam vec milioniti put.
Ne pada mi na pamet zasto ne podnosite Abramovica.

ovaj forum je sranje kad uzmem da citiram neki delic teksta on meni iscitira ceo tekst.skidam kapu onome ko ga je napravio.ne ja gotovo nemam nista protiv abramovica nego protiv novca.pa manchester i arsenal sluze za osvajanje titula u engleskoj i liver moze tu da se umesa tako da chelsea tu nema sta da trazi.al eto,al upamti chelsea ce propasti koliko je brzo ojacao.a romanu ce dosaditi da se igra sa chelsijem kao sto recimo meni dosadi da sigram onaj manager...

Back