Chelsea FC

@Snowblind I ja ne volim barsu , ali to sto je mi ne volimo je ne cini sranjem (koliko mi je bilo tesko da ovo kazem :lol: ).... U svakom slucaju Pakiju je svaki klub osim onog za koji navija sranje. To je izjavio na svim temama.

Nije me dugo bilo jer nemam ni vremena ni bezicni kao sto vi verovatno imate :(
Ne znam zasto ali celzi mrzim samo zbog Murinja....
A Murinja mrzim zbog njegovog ponasanja prema rivalima,mnogo je zajedljiv i stvara nepotrebne sukobe.Ide mi na zivce :twisted: :twisted: :twisted:

alucard_hellsing:
Nije me dugo bilo jer nemam ni vremena ni bezicni kao sto vi verovatno imate :(
Ne znam zasto ali celzi mrzim samo zbog Murinja....
A Murinja mrzim zbog njegovog ponasanja prema rivalima,mnogo je zajedljiv i stvara nepotrebne sukobe.Ide mi na zivce :twisted: :twisted: :twisted:
Nista cudno. Vecina vas "mrzitelja Celzija" mrzite klub samo zbog Murinja i Romana.
Meni je Murinjo bas faca i da je drugaciji, tj. da se uklapa u kalup, ne bi bio zanimljiv. Ovako je poseban.

" In Jose we trust" :-D

Alex.L:
Ne znam ko je od koga to ukrao, niti da ili je to smislio neko treći(čini mi se da Ameri imaju ono In God we trust, ali nisam siguran), ali sam video da su tobdžije protiv Vigana razvile transparent "In Arsene we trust" :D
Ja sam to pozajmila od Amera, a nisam videla takav transparent na Stamford Bridzu. Znaci ako se pojavi takav transparent onda smo mi od vas. :-D
Meni to onako bezveze palo na pamet kad sam se setila da to Ameri imaju na novcanicama.

@Sherlock Uopste nije bahat nego je drugaciji od drugih. I to svima kod njega smeta. Kazem ti da je totalno isti kao i svi ne bi bio zanimljiv. Svi znaju da se od njega mogu ocekivati zanimljive izjave, svi znaju da ce uvek reci ono sto misli direktno u lice. Recimo meni je Wenger bio mnogo smesan kad se posvadjao sa FA-om i bez obzira sto su mu rekli da ce ako nesto napravi sledeci mec gledati sa tribina on je 'ladno izjavio da ne zna po kojim se pravilima biraju celnici i da FA hoce da ga otera u zatvor, A u novinama naslovi: "Another bad boy in England." , "Wenger shows his teeth " .... Zanimljivo je kad se nesto desava i kad neko daje dobre izjave, da nema toga bilo bi dosadno.

Sherlock:
Nije on faca...
wallpaper13-1024.jpg

ma neeeeeeeee.... nije uopste.... :)

Dzabe se svadjate kada je nekom neko simpatican a nekom ne.Tesko cete to promeniti jedni kod drugih,dakle dalja rasprava...cemu????P.s.Dobili smo u FA Cup-u :) Man UTD i Arsenal igrali nereseno mada ce sigurno proci...samo treba po jedan go da daju na sledecim utakmicama FA Cup-a.Pozdrav Chelsea-jevcima a i ostalima :)

@Sherlock Nemoj da si bukvalista, nije smeker zato sto nosi golove nego zato sto to izgleda smesno.
@Tokan Lepa asocijacija :lol: :lol:
Pobedili smo i to sa 4:0 . Svaka cast.

P.S Mnogo mi se dopalo kad je Zoze bacio medalju i sako navijacima :-D

manutd_h47-1.jpg

@Sherlock :lol: :lol: E al' ti je poredjenje.... Sram da te bude...Ccccc... Da uporedis mog Zozea sa ovim iz GC. Sram te bilo....

24_b-1.jpg

Kad vidim ovu sliku prosto sama od sebe pocnem da pevam:"Eh sto nisam pehar..." :lol:

Back