sheva7
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
hvala svima na informacijama. Vec gledamo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bas uvek,ali uvek, moras da me nerviras... Zasto mislis da Zoze ne bi bio dobar kao selektor? Osim sto si se uhvatio za novac k'o blesav.Sherlock:To nema sanse, odmah da ti kazem, Skolari je suvise dobar da bi ga otpustili, a on nece da ode pre Evropskog prvenstva. Mrka kapa za Zozea. Nek se drzi Celzija, ionako u reprezentaciji ne bi imao uspeha, jer tu kes ne igra odlucujucu ulogu.
Imao sam bananu mesec dana, pa te nisam nervirao, osim ako nisi mislila o meni. Ne bi bio dobar selektor jer od igraca koje ima na raspolaganju mora da napravi tim. On radi drugacije, on dovodi zvezde i zvezdice u tim, tako da ima bar po 2-3 kvalitetn ai zvucna imena na svakoj poziciji. To u reprezentaciji ne bi imao.JekaiGeorge:Ti bas uvek,ali uvek, moras da me nerviras... Zasto mislis da Zoze ne bi bio dobar kao selektor? Osim sto si se uhvatio za novac k'o blesav.
Sherlock:Imao sam bananu mesec dana, pa te nisam nervirao, osim ako nisi mislila o meni. Ne bi bio dobar selektor jer od igraca koje ima na raspolaganju mora da napravi tim. On radi drugacije, on dovodi zvezde i zvezdice u tim, tako da ima bar po 2-3 kvalitetn ai zvucna imena na svakoj poziciji. To u reprezentaciji ne bi imao.
JekaiGeorge:Ti bas uvek,ali uvek, moras da me nerviras... Zasto mislis da Zoze ne bi bio dobar kao selektor? Osim sto si se uhvatio za novac k'o blesav.
HahahahaBrucas:Tebi je bash hobi da se svadjash sa ljudima...a mislila sam da to radish samo u shkoli...ne budi mrzovoljna, pusti ljude da misle (ili da bar probaju)
Evo i ja da ti se javim na "tvom terenu", poshto si i ti posetila OTH podrorum...ajde see ya later aligator...
Sve sto znaWalken:Ne bi bio problem zato sto mu Roman ne bi odredjivao koji ce igraci biti pozvani... Mada ko zna, on bi sa tom reprezentacijom bio svega nekoliko nedelja u toku godine, a to je malo da im prenese sve sto zna....
You're so dead....alucard_hellsing:Sve sto zna![]()
![]()
![]()
Murinjo nesto zna![]()