Chelsea FC

To nema sanse, odmah da ti kazem, Skolari je suvise dobar da bi ga otpustili, a on nece da ode pre Evropskog prvenstva. Mrka kapa za Zozea. Nek se drzi Celzija, ionako u reprezentaciji ne bi imao uspeha, jer tu kes ne igra odlucujucu ulogu.

Sherlock:
To nema sanse, odmah da ti kazem, Skolari je suvise dobar da bi ga otpustili, a on nece da ode pre Evropskog prvenstva. Mrka kapa za Zozea. Nek se drzi Celzija, ionako u reprezentaciji ne bi imao uspeha, jer tu kes ne igra odlucujucu ulogu.
Ti bas uvek,ali uvek, moras da me nerviras... Zasto mislis da Zoze ne bi bio dobar kao selektor? Osim sto si se uhvatio za novac k'o blesav.

JekaiGeorge:
Ti bas uvek,ali uvek, moras da me nerviras... Zasto mislis da Zoze ne bi bio dobar kao selektor? Osim sto si se uhvatio za novac k'o blesav.
Imao sam bananu mesec dana, pa te nisam nervirao, osim ako nisi mislila o meni. Ne bi bio dobar selektor jer od igraca koje ima na raspolaganju mora da napravi tim. On radi drugacije, on dovodi zvezde i zvezdice u tim, tako da ima bar po 2-3 kvalitetn ai zvucna imena na svakoj poziciji. To u reprezentaciji ne bi imao.

Sherlock:
Imao sam bananu mesec dana, pa te nisam nervirao, osim ako nisi mislila o meni. Ne bi bio dobar selektor jer od igraca koje ima na raspolaganju mora da napravi tim. On radi drugacije, on dovodi zvezde i zvezdice u tim, tako da ima bar po 2-3 kvalitetn ai zvucna imena na svakoj poziciji. To u reprezentaciji ne bi imao.

Pa kad je sa Portom uspeo da osvoji UEFA KUP i LS za 2 sezone onda bi sigurno uradio nesto i sa reprezentacijom.

Za te rezultate respect. Mislim da je on mnogo bolji u klubskom nego reprezentativnom fudbalu. To je nebo i zemlja. Jednostavno ne bi imao kontrolu nad igracima celu sezonu, i mislim da ta njegova prepoznatljiva disciplina u igri ne bi bila dostizna.

JekaiGeorge:

Tebi je bash hobi da se svadjash sa ljudima...a mislila sam da to radish samo u shkoli...ne budi mrzovoljna, pusti ljude da misle (ili da bar probaju)

Evo i ja da ti se javim na "tvom terenu", poshto si i ti posetila OTH podrorum...ajde see ya later aligator...

Brucas:
Tebi je bash hobi da se svadjash sa ljudima...a mislila sam da to radish samo u shkoli...ne budi mrzovoljna, pusti ljude da misle (ili da bar probaju)

Evo i ja da ti se javim na "tvom terenu", poshto si i ti posetila OTH podrorum...ajde see ya later aligator...
Hahahaha :lol: :lol: . Ne mogu da verujem da si me "posetila". Zar se ja svadjam u skoli? Svasta, ja sam najmirnija osoba koju poznajes 8-) . Ne svadjam se ja sa Sherlock-om ovo je samo mala razmena misljenja ;-) .

@Sherlock
Mozda si u pravu da je bolji u klubskom fudbalu, ali jos ga nismo videli u reprezentativnom. Mozda bi mu dobro islo. Svako ima pravo da proba. Po mom misljenju, Portugal ima odlicne igrace tako da to ne bi bio problem.

Ne bi bio problem zato sto mu Roman ne bi odredjivao koji ce igraci biti pozvani... Mada ko zna, on bi sa tom reprezentacijom bio svega nekoliko nedelja u toku godine, a to je malo da im prenese sve sto zna....

@hellsing ma jok nema on pojma zato i nije nikada osvajao nista i nije nikada vodio sampione...e bre pa takvi kao ti mogu da mu pljunu pod prozor pa bi se bas potresao.Nasi treneri mogu da sanjaju dostizanje Murinja,Beniteza,Ancelotija ili bilo kog trenera u inostranstvu.

Kad nasa liga bude dostigla nivo Engleske, Spanske, pa i Italijanske lige, tada ce i nasi igraci i treneri biti daleko kvalitetniji, dakle dostignuce standard svojih zapadnih kolega. Ajde da ne kazem da to nece biti nikad, ali sigurno nece biti u nekoj blizoj buducnosti. I ne znam zasto si uopste pokusao da poredis nase trenere sa Murinjom i kompanijom. Rastojanje izmedju njih i nasih "trenera" se meri u svetlosnim godinama.

Nije Helsing los, samo ne voli Celzi i Murinja. Ali naravno da to nije razlog da ne prizna da je Zoze odlican strucnjak, kao i vecina trenera sa ostrva. Apsurd je porediti nase i njihove trenere. Znas kad bi mi mogli da imamo jednog Fergusona, Wengera,Beniteza, Murinja ? N I K A D A....

Зар је потребно да један лик безвезе нешто каже и да се одмах сви крену да разрачунавају са њим, а он при том уопште се више и не појављује на теми а ви и даље пишете као он греши бла бла...

e jel znate da je jose odmah posle utakmice otisao avioncicem u porto na odmor... nisu stigli ni intervju da mu uzmu.... kako sam se nasmejala kad sam ovo procitala...
laughing.gif

@Paki CFC Wellcome... Jos jedan navijac Celzija je uvek dobrodosao :-) . Samo se suzdrzi od vredjanja ostalih timova. Liverpul nije sugav, a ni barsa nije sranje samo zato sto ti tako mislis.

Back