Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Ма jok, није мени жеља да Челзи пропада, већ само да буде слабији од Манчестера и осталих, и нек буде у просеку енглеског фудбала где му је и место 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dosadno coveku pa zeva i telefoniraJekaiGeorge:Ove sezone igraju slabije,ali to je dobrim delom zbog povreda i zbog ove gluposti Zoze-Roman. A koliko se secam prosle sezone Celzi je bio dosta jaci od Mancestera i ostalih klubova. Po mom misljenju Celziju je mesto u top 3.
Celzi,Junajted i Arsenal su po meni 3 trenutno najbolja kluba na ostrvu.
Kad smo kod Arsenala pokidala sam se kad sam danas na utakmici Portugal-Brazil videla Arsena kako zeva. Mnogo je bio smesan![]()
![]()
![]()
Nego sta bi sa tom opkladom :wink:
).
Jaooooo.... :-D Koliko ima godinica? :-Dsheva7:Evo pozdrav od najmladjeg navijaca Chelsea:
vvvvfguyjbnhhklm ckn nbn hvc tg ,n jhb .hj . ll sdver
very funny .... :-D Vidis kako mala deca mogu da donose odlicne odluke.Tokan:Не зна румун да читапоздрав за најмлађу Челзијевку, још има времена да изађе на прави пут
![]()
JekaiGeorge:Jaooooo.... :-D Koliko ima godinica? :-D

Tokan:поздрав за најмлађу Челзијевку, још има времена да изађе на прави пут![]()
;-)
Pa on je bas maji :-D . Ima bas lepo ime. A ako mu kupis mali dres, slikaj ga pa stavi sliku da vidimo. :-Dsheva7:5 meseci pa se jos zove i A N D R E J *rodjen 7. septembra*![]()
Nikako da mu nadjem dres!JekaiGeorge:Pa on je bas maji :-D . Ima bas lepo ime. A ako mu kupis mali dres, slikaj ga pa stavi sliku da vidimo. :-D
Nadam se da ce Celzi danas pobediti mada smo opet u skripcu zbog povreda. I Balak ne igra danas zbog povrede misica.
Ako neko zna gde bi se mogao naci neka javi!
sheva7:Kao i mama: SRPSKI, ENGLESKI I RUSKI!
:wink: