Chelsea FC

Ма jok, није мени жеља да Челзи пропада, већ само да буде слабији од Манчестера и осталих, и нек буде у просеку енглеског фудбала где му је и место :)

Ove sezone igraju slabije,ali to je dobrim delom zbog povreda i zbog ove gluposti Zoze-Roman. A koliko se secam prosle sezone Celzi je bio dosta jaci od Mancestera i ostalih klubova. Po mom misljenju Celziju je mesto u top 3.
Celzi,Junajted i Arsenal su po meni 3 trenutno najbolja kluba na ostrvu.
Kad smo kod Arsenala pokidala sam se kad sam danas na utakmici Portugal-Brazil videla Arsena kako zeva. Mnogo je bio smesan :lol: :lol: :lol:

JekaiGeorge:
Ove sezone igraju slabije,ali to je dobrim delom zbog povreda i zbog ove gluposti Zoze-Roman. A koliko se secam prosle sezone Celzi je bio dosta jaci od Mancestera i ostalih klubova. Po mom misljenju Celziju je mesto u top 3.
Celzi,Junajted i Arsenal su po meni 3 trenutno najbolja kluba na ostrvu.
Kad smo kod Arsenala pokidala sam se kad sam danas na utakmici Portugal-Brazil videla Arsena kako zeva. Mnogo je bio smesan :lol: :lol: :lol:
Dosadno coveku pa zeva i telefonira :lol: :lol: :lol: Nego sta bi sa tom opkladom :wink:

Mogli bi da se opkladimo u neki samo-ban, tako ga nazovimo. Ko izgubi ne pojavljuje se na fudbalu(odnosno ne ostavlja postove)neko vreme, npr 5-10 dana. Naravno, ne sme se registrovati pod drugim nickom, mada bi se to lako uočilo.

Jbg, nisam gledao celu utakmicu, imao sam obaveza, već samo onako povremeno 5-6 minuta. 1. poluvreme i jeste bilo za spavanje. Tek negde posle polovine drugog poluvremena za to se moglo reći utakmica.
Gol je dao Karvaljo, eto razloga da slavite(što bi rekao moj drug, to mora da se zalije, i tako za svaku sitnicu :lol: ).
Prvi gol dao Simao Sabrosa, igrač koji mi je veoma simpatičan, i kad već Žilberto Silva nije stigao da ga zaustavi(falio mu delić sekunde), bar je on dao gol!

ja njega iz principa ne volim, ali ne podrzavam to sto mu rade... i kad bude igrao protiv srbije budi uverena da ce biti isto... on jeste dobar, ali meni to sve pada u vodu kad pogledam koja je pozercina i snobcina.... gledala sam par filmcica na youtube... bozeeeeeeeee!!!
wallbash.gif

Tokan:
поздрав за најмлађу Челзијевку, још има времена да изађе на прави пут :D

Дечак је и на правом је путу!
Него, Токане, контам нешто...кад будем успела да нађем дрес CHELSEA свом сину купићу и теби један па да нам се придружиш!!! :lol: :lol: :lol: ;-)

jao ljudi vidite ovo... prosto ne mogu da verujem...
happy%20crying.gif

The Daily Mirror newspaper has today (Friday) printed an apology for stories it published about Andriy Shevchenko.

ANDRIY SHEVCHENKO APOLOGY

On January 16 we published an article entitled "Shev's a 'Snitch'" that said Andriy Shevchenko's team-mates regarded him as a snitch who was passing details of his dealings with Jose Mourinho back to Roman Abramovich (an allegation we repeated on January 19).
We also reported that the players blamed Shevchenko for the row between Abramovich and Mourinho. As a consequence we said his team-mates could not trust him and this was affecting team morale.
We also claimed on January 17 that Shevchenko had exacerbated his rift with Mourinho by asking Abramovich to replace Mourinho with AC Milan coach Carlo Ancelotti.
We now accept that these allegations are untrue and we apologise to Andriy Shevchenko for any distress caused by their publication.

ha ha... a mislim da mu i neke osobe sa ovog foruma takodje duguju izvinjenje...

sheva7:
5 meseci pa se jos zove i A N D R E J *rodjen 7. septembra* ;)
Pa on je bas maji :-D . Ima bas lepo ime. A ako mu kupis mali dres, slikaj ga pa stavi sliku da vidimo. :-D

Nadam se da ce Celzi danas pobediti mada smo opet u skripcu zbog povreda. I Balak ne igra danas zbog povrede misica.

JekaiGeorge:
Pa on je bas maji :-D . Ima bas lepo ime. A ako mu kupis mali dres, slikaj ga pa stavi sliku da vidimo. :-D

Nadam se da ce Celzi danas pobediti mada smo opet u skripcu zbog povreda. I Balak ne igra danas zbog povrede misica.
Nikako da mu nadjem dres! :cry: Ako neko zna gde bi se mogao naci neka javi!

Vrlo uverljiva pobeda...Odlicno.
CHELSEA4EVER
Chelsea-Smiley-1.jpg

P.S@ sheva7 Na njihovom oficijalnom sajtu imas sve za bebe. Cak mozes da mu kupis i posteljinu, plisane igracke itd... Pogledaj, mnogo je slatko :-D ...

Back