Chelsea FC

ovo je jose rekao za shevu... tako mi je drago sto sam procitala...

"In my opinion, it was his best game.He doesn't need to score goals to play brilliant and today he played brilliant. He did things that he never did before. He was fighting, he was strong in duels. He was fast, he was always in the right place. He was always in a dangerous position and really, really strong. Absolutely brilliant!"
woooo hooooooooo! :)

Da bio je i brz protiv Liverpula-to se Teriju ne bi desilo da ne zatvori tako svog igraca!Opet pominjem jeste brz i nije los u pas igri al opet nekad ispadne "ko iz voza" pri pasu "iza ledja".Opet okrivljujem losu formu - ne znam sto si ti rekla da ja kazem da je los igrac ???

Nije mi uopšte žao Kešlija!!! Žao mi ga je kao fudbalera, ali kao čoveka.... još mi je i drago što se povredio!

A jel to zbog toga sto je presao u Chelsea ?
Nadam se da nije.
Jer pazi pare su pare-i normalno je prelaziti iz kluba u klub-ta prica je i za Galasa koji je presao u Arsenal,kao i za recimo Ronalda-Barcelona,Real,Inter sada Milan-sasvim normalna stvar,jedino kod nas od toga prave veliku frku.Mi smo ipak iza te Evrope...:)

Ako je nesto drugo onda ovo iznad ne vazi. :)

Ne nije zato, već zbog svega što je govorio na račun navijača, klub, Vengera, čak i Anrija.
Izjavljivao je kako ga u Arsenalu nikada nisu voleli(pa što si ostao toliko sezona u klubu?), kako mu Veneger nije dovoljno pružao podršku(dokaz da nije normalan kad tako nešto kaže), za Anrija je rekao da je loš ovek, i da ga navijači nikada nisu voleli, Žalio se u svojoj autobiografiji(više od pola knjige pljuvanja po Arsenalu) jer nikada Tobdžije nisu pevali njegovo ime na tribinama, a Anrijevo, svake utakmice.
E pa sačekaj malo! Koga je ono FA uhvatila(i kaznila sa po skoro 100.000 evra)u tajnim(nelegalnim) pregovorima? Kešlija(lično), Murinja i Čelzi. Pregovarao je sa drugim timom i menadžerom, bez znanja svog kluba i svog menadžera, što je kažnjivo po FIFI, a ne samo po FA.
I onda očekuje da navijači pevaju pesmu o njemu! Nek bude srećan što je čitav(iako Tobžije ne važe za huligane, kao masa Engleza, među kojima su i Čelzijevi headhuntersi).
Zato mi ga nije žao ni mrve!!!

Inače, mogao je da pređe i u Mančester, Totenhem ili ne dao Bog Liverpul, to me ne bi bilo briga, samo da je ćutao. Da je otišao mirno, ne bih ni reč rekao,još bi ga poštovao, jer je kvalitetan igrač.

Po mom misljenju Esli je dobar. Ne vanserijski ne odlican vec dobar. Ne moze se uporesiti sa Terijem, to je i vise nego jasno, ali ima svoje dobre i lose trenutke. Licno, smatram vrlo nekorektnim i bezobraznim to sto je pljuvao po bivsem klubu i treneru. A zbog cega navijaci uzvikuju Anrijevo ime sa tribina neka sam sebe priupita. Nista nije bezveze. Ubedjena sam da je Anri kojim slucajem preso on sigurno ne bi tako govorio o klubu i Arsenu. Ako Arsen ne pruza podrsku svojim igracima koji li onda trener pruza? Apsurd.
Sto se tice njegovog ponasanja u Celziju nemam nikakvih prigovora. Koliko sam mogla da primetim za sada je fin.

pobjeda protiv Carltona
0-1(0-1) Lampard 18`
Inache mnogo sansi za Celzi
Teri je zaigrao posljednjih 6 minuta

Kad smo kod Eslija Kola mislim da mu Arsen stvarno nije davao podrsku...vec je dok je bio povrijedjen pa i poslije toga drzao u igri flaminija i klisija...a sto se ostalog tice mislim da je Esli pogrijesio
Vratio nam se Teri...sad smo na tri boda minusa...vidjecemo sjutra Mancester...nije Vajt Hart Lejn gostoljubivo mjesto :wink: (Celzi je to osjetio) :lol:
@Jeka Odlican avatar...bravo bravo ;-)
poz za sve fanove...ove godine nista ispod dva trofeja!!!!!

bravo grizzly...
da vidimo da li sam ukapirala kako se ubacuju slichice...
portsmouthbh7.jpg
[/URL][/IMG]
forza sheva!!! :)

Jos jedna POBEDA!!!! Sto je najvaznije igrali su odlicno i bas me je iznenadio Diara. Bas igra dobro. Lamps fantastican,a Seva dobar. Ispromasivao je dve stopostotne sanse ali asistirao je Frenkiju za prvi gol. A sto me najvise raduje TERI je igrao!!!!!

@GIZZLY Hvala za avatar. :-) pozz4you :-D

WELCOME BACK MY CAPTAIN !!!!!
CHELSEA4EVER!!!!

Back