Chelsea FC

I ja mislim da ce Kalu biti sjajan. Ima veliki potencijal. A i Roben je sjajan. Opet kazem, ne daj boze da nam se Drogba povredi ali cak i da se kojim slucajem to desi (a nece) izgurali bi nekako. Mnogi bi morali da prorade, posebno Seva na kog su potrosene onolike pare.
Veceras na sportklub od 20:45 1/4 finale Carling kupa kupa. Celzi protiv Njukastla. Nadam se pobedi.
pozz

Didi Did it!!!! U polufinalu smo. Uzasno odigrano prvo poluvreme najvise zato sto je tim poceo bez 6 prvotimaca. Sevcenko ponovo razocarao, pogodio je stativu i to je cini mi se bilo slucajno. Ilario odbranio cist gol, tako da je za divno cud izgledao manje smotan. Drogba je usao 10-15 min pre kraja i prvi kontakt sa loptom je bio i prvi i jedini gol. Stvarno je fantastican. Fenomenalan. Inace, Bularuz pocinje da mi ide na zivce sa onako ostrom igrom.
Sve u svemu jos jedna POBEDA!!!!

JekaiGeorge:
Za razliku od nekih klubova mi nikada nismo dobijali utakmice uz pomoc sudija. Nikada. A sve one price o mokrom terenu su cista glupost. A to sto Murinjo u javnosti prica bez dlake na jeziku i sto je za neke utakmice samouveren to je njegov nacin da skine pritisak sa igraca i da im ulije samopouzdanje. Bilo bi uzasno ako bi se Drogba povredio ali predpostavljam da bi se vec nekako snasli. Tu je Kalu,Roben,Lampard.Mada bi opet bilo tragicno. Dovoljno nam je sto se Ceh povredio i sto ce mu dugo trebati da se vrati u formu. Primeti se koliko nedostaje na terenu. Kudicini je isto dobar, ali opet nije kao Ceh. Zeznuto je kad se najbolji igraci u timu povrede i ne mogu da igraju duze vreme i u nekim vaznim utakmicama.
Svi veci klubovi imaju drugaciji tretman kod sudija,pa tako i Celzi zajedno sa Barsom! Kad neka ekipa izgubi uglavnom svi prvo traze razloge poraza u sudijskim greskama umesto da traze propuste u svojoj igri sto je cest slucaj kod Murinja, on prvo redom sve ispljuje i optuzi samo da nebi priznao da je mozda i on pogresio,to mnogi treneri rade ali on prednjaci u tome! Ima razlike u mokrom terenu i blatnjavom a u ovom slucaju oni su igrali u mocvarnim uslovima, Celzijev teren predpostavljam da ima resenu drenazu a i da ga nema da su hteli mogli su da ga sacuvaju za tu utakmicu ,jer ja stvarno nepamtim da je ikad tako izgladao teren od Mancestera,Liverpula ili Arsenala u ligi sampiona ma kolko da je padala kisa! E tu se slazemo da bi bilo tragicno za Celzi kad nebi igrao Drogba,jer Murinjo nema dovoljno dobru zamenu za njega.

GRIZZLY:
Eto i Drogba nijesu isti tipovi igraca iako su obojica napadaci...tako da ako se Eto povrijedio ne mozemo ocekivati da se i Drogba povrijedi :wink: (Drogba je Celzijev gladijator)
A Eto je dobar igrac ali nista bolji od Krespa npr. (samo igra u Barsi, to je razlika...a vezni red Barse i Intera nije isti...jasno, Barsin je bolji)
A i da nam se povrijedi Drogba onda ce proraditi Roben koji se ne sjeca kad je dao posljednji gol jer pogadja samo stative...a tu je i Seva koji ce sigurno biti sjajan! Kalu jos nije dovoljno dobar ali napreduje...on ce biti sjajan...samo da prodje vrijeme...to je drugi Drogba! :idea:
Ja nezelim da se Drogba povredi,ali sve je moguce a to bi sigurno poremetilo Celzijeve planove oko trofeja, jer ko bi onda spasavao Murinja,Roben nikako ,Seva je daleko ali jako daleko od stare forme,Kalu je mlad i predpostavljam da bi pod vecim pritiskom moranja samo izgoreo!

Milan je bio ostecen protiv Barce (ako je sudija svirao faul Sevcenka, ne znam sta je svirao), ali Celsi nije ostecen.... Del Orno bi u svakom slucaju morao da dobije crveni kasnije da mu je sudija oprostio onaj start nad Messijem, jer jedino je grubim faulom mogao da ga zaustavi (sto je potvrdio Krespo, tada igrac Celsija).... Barci nije sviran cist penal kad je Teri srusio Mesija u sesnaestercu, a potom igrao rukom.... Taj isti Teri je kasnije izjavio da nije mogao da zaustavi Ronladinja jer bio suvise jak i brz.... Kada to izjavi najbolji defanzivac na svetu onda je jasno da je Barca tad bila u boljoj formi i da je zasluzena prosla dalje...

68Charger440+6:
Rec je o Evropskim utakmicama. Koju to Evropsku utakmicu je AC Milan dobio uz pomoc sudija?
Pa da su na vreme kaznjavani ne bi ni igrali evropske utakmice, ali seti se utakmice u Beoradu koju je sudija pustio da se igra po onoj magli pa kad je veliki Milan poceo da gubi sudija prekida utakmicu,a da je rezultat odgovarao Milanu sudija garant nebi prekidao tu utakmicu.

bob marley:
Pa da su na vreme kaznjavani ne bi ni igrali evropske utakmice, ali seti se utakmice u Beoradu koju je sudija pustio da se igra po onoj magli pa kad je veliki Milan poceo da gubi sudija prekida utakmicu,a da je rezultat odgovarao Milanu sudija garant nebi prekidao tu utakmicu.

Milan je u zadnjih 5 godina non-stop bio u samom vrhu Evropskog fudbala, najgori plasman im je bio 1/4 finale.

'Nuff said.

E bas mi drago !!!! Kao sudije ok -malo sutra ok...ponistile nam cist go i jos Wigan dao go iz ofsajda.Sramota!E neka...ima Boga!Hvala ti Roben u inat svim dusmanima koji mrze Chelsea, pokazao si im ko je i kakav Chelsea ! Borba do kraja i jedna od drazih pobeda Chelsea-ja u ovoj sezoni.CHELSEA FOREVER !!!

Walken to nisam znao mislio sam cim predje liniju da nije deo igre...i komentator je rekao da je ofsajd pa sam mislio da zna,u svakom slucaju hvala na informaciji.A sto su nam ponistili cist go-tu ofsajda ocigledno nije bilo.A ti Sherlock umri dusmanine !!! ;) CHELSEA FOREVER !

rema:
Walken to nisam znao mislio sam cim predje liniju da nije deo igre...i komentator je rekao da je ofsajd pa sam mislio da zna,u svakom slucaju hvala na informaciji.A sto su nam ponistili cist go-tu ofsajda ocigledno nije bilo.A ti Sherlock umri dusmanine !!! ;) CHELSEA FOREVER !
Manchester United!!!!!!!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

68Charger440+6:
Milan je u zadnjih 5 godina non-stop bio u samom vrhu Evropskog fudbala, najgori plasman im je bio 1/4 finale.

'Nuff said.
Zalosno je kad se politika mesa u fudbal, ato je je kod AC Milana ocigledno pa zato i ove godine nisu ni ispali iz kalca,mada ta namestanja utakmica nije sigurno od juce, ako je mogao jedan Juventus, klub koji ima verovatno najveci broj navijaca u Italiji da ispadne morao je i Milan zajedno sa svim ostalima koji su bili umesani u ta namestanja!!!Tako da ove godine bi Zvezda bila na njenom mestu u Ligi Sampiona! Milan je maltene oduvek u vrhu Evropskog fudbala,samo veliko pitanje dal bi on i bio tamo da se nije tako dugo zmurilo u Italijanskom fudbalskom savezu jer se odavno suskalo da u Italiji namestaju utakmice!

Back