Chelsea FC

Celsi - Riding 2-2 (Drogba 2 gola)
Mancester se odmakao na 5 bodova, iako je Jose izjavio da cela Engleska zna da su oni sampioni i da ce pobedjivati do kraja... Jos jedna utakmica bez Terija i nova dva primljena gola...

POzzz4all!!!
Konacno su mi ukljucili telefon pa mogu da idem na net. Nesto me zeza banker,ali sredicu i to i onda se sve vraca u normalu.
Sto se Celzija tice odusevio me onaj Robenov gol u zadnjem minutu. Ubedjena sam da ce osvojiti Premijer ligu. Malo razocaravajuce protiv Ridinga,ali nista strasno.
CH4EVER!!!

Sada sam procitala da i je Roben povredjen tako da je Murinjo postavio Drogbu kao DC. Mnogo povreda, mnogo problema. Kol,Teri,Ceh,Roben sto je mnogo mnogo je. Predpostavljam da ce sada morati da aktivira Kalua, Mikela i Filipsa.
Nadam se da ce se Roben,Kol i Teri oporaviti do Porta,a Ceh od sedmog pocinje da trenira kako bi trebalo.

Evo svoj 1000-ti post posvecujem mojoj omiljenoj temi :-). Nazalost, prema najnovijim vestima izgleda da ce i Dzo Kol morati pod noz. Uzas.
Gde ste svi? Lana, Madonna, GRIZZLY,rema?

evo ja sam tu
cestitam na 1000-tom postu
da posaljes jos 1000000000000000000000...................
nisam dugo svracala,imala sam obaveze oko skole,samo na 5-10 min.
ali bice me ovde za raspust........
pozzz svima!!!

JekaiGeorge:
Evo svoj 1000-ti post posvecujem mojoj omiljenoj temi :-). Nazalost, prema najnovijim vestima izgleda da ce i Dzo Kol morati pod noz. Uzas.
Gde ste svi? Lana, Madonna, GRIZZLY,rema?
A ne pitas se 'de je glavni rival (ja)?

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

MadonnaGirl:
evo ja sam tu
cestitam na 1000-tom postu
da posaljes jos 1000000000000000000000...................
nisam dugo svracala,imala sam obaveze oko skole,samo na 5-10 min.
ali bice me ovde za raspust........
pozzz svima!!!
****** menjas avatare k'o ja carape :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
A ne pitas se 'de je glavni rival (ja)?

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
Izvini Sherlock, naravno da se pitam....Pa...Gde si ti?
Inace sto se Celzija tice, Zoze konacno otkacio Sevcenka. Danas nece biti u prvoj postavi,a kazu da mu je konacno dosadilo da ga trpi. Inace Teri je uspesno operisan ali se verovatno nece naci u postavi Celzija do 1.februara.

JekaiGeorge:
Izvini Sherlock, naravno da se pitam....Pa...Gde si ti?
Inace sto se Celzija tice, Zoze konacno otkacio Sevcenka. Danas nece biti u prvoj postavi,a kazu da mu je konacno dosadilo da ga trpi. Inace Teri je uspesno operisan ali se verovatno nece naci u postavi Celzija do 1.februara.
Ja sam ovde. A ti?
Inace sto se Celzija tice jos jednom se dokazalo da pare nisu prece od srca i od ljubavi prema klubu! PUSI ROMANE, ZOZE I OSTALA BOLUMENTO IZ TOG KLUBA!!!!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
Ja sam ovde. A ti?
Inace sto se Celzija tice jos jednom se dokazalo da pare nisu prece od srca i od ljubavi prema klubu! PUSI ROMANE, ZOZE I OSTALA BOLUMENTO IZ TOG KLUBA!!!!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
Nemoj da me nerviras takvim prostackim izjavama. Lik cije ime trenutno koristis je bio prefinjen, stoga uklopi nick i ponasanje. Ko tebi kaze da Celzijevi igraci ne vole svoj klub? Prosle sezone Teri se poslednjih 15min utakmice prosto vukao,uopste nijje mogao da potrci zato sto je bio povredjen.A ostao je zato sto voli svoj klub i saigrace.

Prvi je Mancester, a verujem da ce tako i ostati... Ne verujem da ce Celsi izdrzati trku samo zbog povrede Terija, jer u Januaru (Teri je povredjen do februara) Celsi igra dosta utakmica, a zna se koliko im znaci kapiten i najbolji defanzivac na svetu... Bez njega su u tri utakmice za redom primili po 2 gola, a ne svemoguci Drogba nece moci stalno da ispravlja greske golmana....

JekaiGeorge:
Nemoj da me nerviras takvim prostackim izjavama. Lik cije ime trenutno koristis je bio prefinjen, stoga uklopi nick i ponasanje. Ko tebi kaze da Celzijevi igraci ne vole svoj klub? Prosle sezone Teri se poslednjih 15min utakmice prosto vukao,uopste nijje mogao da potrci zato sto je bio povredjen.A ostao je zato sto voli svoj klub i saigrace.
Voli Teri, i ko jos???? Lupas gluposti vec. Balak i Sevcenko su dosli zbog ljubavi :shock:
Sigurno.
Ima stvari koje novac ne moze da kupi!
Znas kad ce Celzi da osvoji Ligu Sampiona? Ja cu da ti kazem.NIKAD!!! A izduvace i u Engleskoj.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

@Sherlock Ko osim Terija voli? Pa znas kako posto ih ne znam licno ne mogu da ti dam bas precizan odgovor ali recimo Ceh, Dzo Kol. Ne budi smesan! Koliko igraca prelaze iz kluba u klub iz ljubavi? Mislis da je Ronaldo u Junajtedu iz ljubavi? Uvek je voleo Real i stalno govori kako mu je san da zaigra za Real. Malo je igraca i trenera koji su u klubu samo zato sto ga vole. Totliko ih je malo da se mogu na prste izbrojati: Raul, Sir Aleks,Anri, Dzerard,Teri, posto je sklopio dozivotni ugovor sa Arsenalom mogu da ubrojim i Wengera, Gigs,Ceh,Dzo Kol, Nevil,Solser....
Mozda sam nekog zaboravila ali u svakom slucaju 90% je zbog para u nekom klubu. Sto je na neki nacin i normalno. Oni zive od fudbala, pa kao i svi ljudi idu tamo gde su najbolje placeni. ali to ne znaci da oni ne vole svoj klub i da ne vole svoje suigrace. Mislis da su u barsi svi zbog ljubavi? Klub sa dusom yeah right... Ako bi realno gledali taj epitet (klub sa dusom) ako se moze nekom dodeliti ja mislim da ga jedino Junajted i mozda jos dva kluba sa pravom mogu nositi. Statisticki gledano Junajted ima najvise igraca koji su potekli iz njegove skole i koji jos uvek igraju za Junajted. Mada ja i dalje mislim da takav klub ne postoji jer novac je dobroj vecini najbitniji.

I ne vidim zasto Celzi ne bi mogao da osvoji LS? Zato sto po tvom misljenju nije klub sa dusom?
:lol: :lol: Ne znam sada ko lupa gluposti...

JekaiGeorge:
@Sherlock Ko osim Terija voli? Pa znas kako posto ih ne znam licno ne mogu da ti dam bas precizan odgovor ali recimo Ceh, Dzo Kol. Ne budi smesan! Koliko igraca prelaze iz kluba u klub iz ljubavi? Mislis da je Ronaldo u Junajtedu iz ljubavi? Uvek je voleo Real i stalno govori kako mu je san da zaigra za Real. Malo je igraca i trenera koji su u klubu samo zato sto ga vole. Totliko ih je malo da se mogu na prste izbrojati: Raul, Sir Aleks,Anri, Dzerard,Teri, posto je sklopio dozivotni ugovor sa Arsenalom mogu da ubrojim i Wengera, Gigs,Ceh,Dzo Kol, Nevil,Solser....
Mozda sam nekog zaboravila ali u svakom slucaju 90% je zbog para u nekom klubu. Sto je na neki nacin i normalno. Oni zive od fudbala, pa kao i svi ljudi idu tamo gde su najbolje placeni. ali to ne znaci da oni ne vole svoj klub i da ne vole svoje suigrace. Mislis da su u barsi svi zbog ljubavi? Klub sa dusom yeah right... Ako bi realno gledali taj epitet (klub sa dusom) ako se moze nekom dodeliti ja mislim da ga jedino Junajted i mozda jos dva kluba sa pravom mogu nositi. Statisticki gledano Junajted ima najvise igraca koji su potekli iz njegove skole i koji jos uvek igraju za Junajted. Mada ja i dalje mislim da takav klub ne postoji jer novac je dobroj vecini najbitniji.

I ne vidim zasto Celzi ne bi mogao da osvoji LS? Zato sto po tvom misljenju nije klub sa dusom?
:lol: :lol: Ne znam sada ko lupa gluposti...
Kad nemas sta da kazes napisi kraci post. Nemoj da prosipas ovde tu demagogiju za mase.
Nece osvojiti zato sto ima barem 10 boljih timova od Celzija u Evropi. Eto zasto.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

JekaiGeorge:
Dzo Kol zavrsio sezonu. Sve gore i gore vesti. We are in deep shit.
@Sherlock Mogu da pisem i 10m dugacak post ko te tera da citas. Ignorisi me i ja cu tebe i kvit smo.
Naravno da ne citam gluposti koje se raspredaju na pola strane.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Back