Chelsea FC

@rema
Da, ali volim i chelsea. Jbg, jesu rivali, ali realno jedni su na vrhu, a drugi na dnu.
Ipak u derbiju navijam za WHUFC
Mnogo mi je tesko pao onaj poraz od prosle godine, kada su primili 4 gola sa igracem vise

MadonnaGirl:
Ja mislim da ce to ipak biti Chelsea........a ne znam zasto.....................

**** ce biti celzi
promenila si avatar a?
skinula onog ruznog seljaka?
ako ako

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
**** ce biti celzi
promenila si avatar a?
skinula onog ruznog seljaka?
ako ako

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
Daj bre Sherlock covece o'ladi malo.... Nemoj da si tako agresivan :lol:
Sto se titule tice i ja mislim da ce biti Celzi. A sto se tice LS dobro smo prosli. Izvukosmo Porto, sto je odlicno s' obzirom da Murinjo poznaje igrace i stil igranja u prste.

JekaiGeorge:
Daj bre Sherlock covece o'ladi malo.... Nemoj da si tako agresivan :lol:
Sto se titule tice i ja mislim da ce biti Celzi. A sto se tice LS dobro smo prosli. Izvukosmo Porto, sto je odlicno s' obzirom da Murinjo poznaje igrace i stil igranja u prste.
Moram da budem.:lol:
Mancester osvaja, **** Celzi.
Porto ce da vas razguzi najstrasnije.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

I don't think so... Porto cemo lako da dobijemo. Prolazimo lagano.
A sto se tice premijer lige idealno bi bilo da Celzi bude prvi, a Junjted drugi. Tako da moja dva omiljena tima budu najbolja :lol:

JekaiGeorge:
I don't think so... Porto cemo lako da dobijemo. Prolazimo lagano.
A sto se tice premijer lige idealno bi bilo da Celzi bude prvi, a Junjted drugi. Tako da moja dva omiljena tima budu najbolja :lol:
To za Porto nisam bas siguran.
Mancester prvi bre. :lol: Dokle da ponavljam vise.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Back