Pa dobro moda i jeste tako napisano ali nisam tako mislila :-) . Meni je ta situacija bila mnogo smesna: Onako navijaci traze penal, a on samo sto nije uleteo na teren

.. Pa se tu jos i onaj drugi trener pravi faca pa mu pokazuje gde da sedne, a ovaj mu kratko i jasno kaze:"Fuc* off " . Znaci nisam ga simpatisala zbog psovke nego onako generalno. Psovao ili ne meni je on u svakoj situaciji sladak :-). A sto se Robena tice ja mislim da on ima bas dobre prodore. Na prosloj utakmici je igrao fantasticno. 3 puta je pogodio stativu. A slazem se da je Drogba klasa. Ali Celzi ne bi bio Celzi bez Terija. On im je kamen temeljac.
Sto se tice utakmice sa Portom Murinjo se nije nimalo kurcio, bas naprotiv, potencira da Porto treba shvatiti maksimalno ozbiljno i da ne treba otici na teren sa uverenjem da su favoriti.Cak ida ne osvoje nista ove sezone Zoze ostaje u Celziju. Piter Kenjon je jasno demantovao glasine da ce ga "sutnuti" ako ne osvoji LS.
@GRIZZLY I ja postajem sve sigurnija. Mozda ne dva, ali jedan sigurno. A da li cemo da se svim silama borimo da stignemo do drugog? Of course.. :-)
pozz4you