Chelsea FC

KAKVA POBEDA!!!!! Drogba je bio fantastican, definitivno je jedan od najboljih napadaca na svetu. Odlicna igra. Malo me iznervirao onaj Bularuz koji je imao srece sto nije dobio crveni, ali dobro...
Bitno da smo pobedili...
Murinjo je bio bas sladak kad je onom treneru reko: "Fu*k off". Bas se lepo videlo da je to rekao.

Go,Chelsea,GO!!!

Auuuu... ovi kao da imaju topove umesto nogu. Teledirigovani projektili. :-D Svaka čast za golove. Ne zna se koji je lepši. Balak bi pogodio i komarca na stativi kad bi morao. :lol: :lol: :lol:

Drogba me odusevio,prelep gol je dao mada i ostala dva su bila lepa.E kad bi Celzi od deset utakmica bar pet ovako ko danas odigrao imali bi moje simpatije, a sto se tice Murinjovog "Fu*k of" to nije nimalo slatko,to je samo dokazao kolka je seljacina

Сјајна утакмица, са доста лепих голова, доста трчања. Прави енглески фудбал. Иако га не симпатишем Челзи је заслужено победио, мада би и нерешено било реално. Булахруз киксара невиђена, жао ми Шевченка, није оно заслужио...

bob marley:
Drogba me odusevio,prelep gol je dao mada i ostala dva su bila lepa.E kad bi Celzi od deset utakmica bar pet ovako ko danas odigrao imali bi moje simpatije, a sto se tice Murinjovog "Fu*k of" to nije nimalo slatko,to je samo dokazao kolka je seljacina
Uopste nije seljacina nego je faca. Ne kazem to zbog onog "Fuc* off", nisam ni rekla da je sladak zbog toga, nego je meni on generalno i uvek sladak :lol: . I mene je odusevio Drogbin gol mada je i predhodni bio super.
Sevcenko stvarno igra ocajno, ne razumem sta mu je. I ne razumem sto ga Murinjo vise trpi. Roben je klasa za njega. Silne pare su bacili za dzabe.
@Vladazl Pokidala sam se kad sam procitala tu Wenger-ovu izjavu. :lol: :lol:

A da...Izgleda da je Murinjo i vise nego opstimistican sto se tice predstojece utakmice sa Portom. evo sta je izjavio:"Do we want to go to the quarter-final? Of course. Are we confident? 100%. Stvarno me odusevljava :-)

JekaiGeorge:
Uopste nije seljacina nego je faca. Ne kazem to zbog onog "Fuc* off", nisam ni rekla da je sladak zbog toga, nego je meni on generalno i uvek sladak :lol: . I mene je odusevio Drogbin gol mada je i predhodni bio super.
Sevcenko stvarno igra ocajno, ne razumem sta mu je. I ne razumem sto ga Murinjo vise trpi. Roben je klasa za njega. Silne pare su bacili za dzabe.

A da...Izgleda da je Murinjo i vise nego opstimistican sto se tice predstojece utakmice sa Portom. evo sta je izjavio:"Do we want to go to the quarter-final? Of course. Are we confident? 100%. Stvarno me odusevljava :-)

Jesi srecna sto je Mancester izgubio? Baksuze jedan :lol: :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
Jesi srecna sto je Mancester izgubio? Baksuze jedan :lol: :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
Secas se da sam pomenula da je Junajted moj drugi najomiljeniji klub? DRUGI.... tako da mi je ipak pomalo drago :lol: :lol:
Ne bih da baksuziram :lol: :lol: ali Celzi ce opet biti prvi.

JekaiGeorge:
Secas se da sam pomenula da je Junajted moj drugi najomiljeniji klub? DRUGI.... tako da mi je ipak pomalo drago :lol: :lol:
Ne bih da baksuziram :lol: :lol: ali Celzi ce opet biti prvi.
Znao sam da ces da nam izbaksuziras sezonu! :lol:
Ali dzabe se nadas, dobili ste bitku ali ne i rat. :lol: :lol: :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

E da ga 'ebem!!! Ja gledao prvo poluvreme,bilo 1:0 za Everton, ali je utakmica bila žešći smor, pa sam lego da spavam. Kad sam se probudio, pitam brata za rezultat, on kaže pobedio Čelzi 3:2. Mal se nisam ubio :lol:

Evo Vengerove izjave o Rusu koji kupuje Ferari da bi napravio polovnjaka

Venger: Samo Rus može da pokvari Ferari

U debatu oko sudbine napadača Čelsija Andreja Ševčenka uključio se i menadžer Arsenala Arsen Venger, koji je donedavno najboljeg napadača Evrope uporedio sa Ferarijem koji je dospeo u pogrešne ruke.

"Ševčenko je sa razlogom smatran najboljim napadačem Evrope i sveta, a onda je došao u Čelsi i preko noći postao veliki promašaj. Nekada morate da budete strpljivi, a nekada ne. Medjutim, da biste znali šta treba da uradite, morate imati osećaj za igru i razumeti sve njene finese", rekao je Venger.

On je naglasio da "kupovina igrača nije isto što i kupovina automobila".

"Kao što smo videli, čak i kada kupite najboljeg igrača, on može da izgleda užasno. Kada kupite recimo Ferari, očekujete da će on od prvog dana raditi besprekorno. I hoće, osim ako ga kupi Rus, koji će ga odmah rastaviti na delove i preko noći od najboljeg automobila sveta napraviti dobar polovnjak", rekao je Venger, ne ostavljajući dilemu na kojeg Rusa je mislio.

JekaiGeorge:

Nije tako napisano,sto i ti dobro znas, simpatisala si "Facu" zbog psovke!A sto se tice Sevcenka Celzi nije sredina za njega pod hitno treba da bega odatle.Roben se nije bas narocito istako na utakmici,koristan je samo na levom krilu a kad se zatvori taj deo terena on postaje neprimetan ako je neko klasa u Celziju onda je to Drogba jednako je opasan na svakom delu protivnicke polovine.Na papiru su favoriti protiv Porta, al samo na papiru, treba pobediti na terenu, al ko i svake godine zbog Murinjuovog kurcenja van terena i na terenu stigne kazna pa Celzi nestigne ni do finala videces tako ce biti i ove sezone nista nece osvojiti pa ce ga Rus sutnuti!!!

bob marley:
Nije tako napisano,sto i ti dobro znas, simpatisala si "Facu" zbog psovke!A sto se tice Sevcenka Celzi nije sredina za njega pod hitno treba da bega odatle.Roben se nije bas narocito istako na utakmici,koristan je samo na levom krilu a kad se zatvori taj deo terena on postaje neprimetan ako je neko klasa u Celziju onda je to Drogba jednako je opasan na svakom delu protivnicke polovine.Na papiru su favoriti protiv Porta, al samo na papiru, treba pobediti na terenu, al ko i svake godine zbog Murinjuovog kurcenja van terena i na terenu stigne kazna pa Celzi nestigne ni do finala videces tako ce biti i ove sezone nista nece osvojiti pa ce ga Rus sutnuti!!!
Pa dobro moda i jeste tako napisano ali nisam tako mislila :-) . Meni je ta situacija bila mnogo smesna: Onako navijaci traze penal, a on samo sto nije uleteo na teren :lol:.. Pa se tu jos i onaj drugi trener pravi faca pa mu pokazuje gde da sedne, a ovaj mu kratko i jasno kaze:"Fuc* off " . Znaci nisam ga simpatisala zbog psovke nego onako generalno. Psovao ili ne meni je on u svakoj situaciji sladak :-). A sto se Robena tice ja mislim da on ima bas dobre prodore. Na prosloj utakmici je igrao fantasticno. 3 puta je pogodio stativu. A slazem se da je Drogba klasa. Ali Celzi ne bi bio Celzi bez Terija. On im je kamen temeljac.
Sto se tice utakmice sa Portom Murinjo se nije nimalo kurcio, bas naprotiv, potencira da Porto treba shvatiti maksimalno ozbiljno i da ne treba otici na teren sa uverenjem da su favoriti.Cak ida ne osvoje nista ove sezone Zoze ostaje u Celziju. Piter Kenjon je jasno demantovao glasine da ce ga "sutnuti" ako ne osvoji LS.
@GRIZZLY I ja postajem sve sigurnija. Mozda ne dva, ali jedan sigurno. A da li cemo da se svim silama borimo da stignemo do drugog? Of course.. :-)
pozz4you

JekaiGeorge:
Pa dobro moda i jeste tako napisano ali nisam tako mislila :-) . Meni je ta situacija bila mnogo smesna: Onako navijaci traze penal, a on samo sto nije uleteo na teren :lol:.. Pa se tu jos i onaj drugi trener pravi faca pa mu pokazuje gde da sedne, a ovaj mu kratko i jasno kaze:"Fuc* off " . Znaci nisam ga simpatisala zbog psovke nego onako generalno. Psovao ili ne meni je on u svakoj situaciji sladak :-). A sto se Robena tice ja mislim da on ima bas dobre prodore. Na prosloj utakmici je igrao fantasticno. 3 puta je pogodio stativu. A slazem se da je Drogba klasa. Ali Celzi ne bi bio Celzi bez Terija. On im je kamen temeljac.
Sto se tice utakmice sa Portom Murinjo se nije nimalo kurcio, bas naprotiv, potencira da Porto treba shvatiti maksimalno ozbiljno i da ne treba otici na teren sa uverenjem da su favoriti.Cak ida ne osvoje nista ove sezone Zoze ostaje u Celziju. Piter Kenjon je jasno demantovao glasine da ce ga "sutnuti" ako ne osvoji LS.
@GRIZZLY I ja postajem sve sigurnija. Mozda ne dva, ali jedan sigurno. A da li cemo da se svim silama borimo da stignemo do drugog? Of course.. :-)
pozz4you
Ovo si dobro napisala,da ce te se svim silama boriti,a najvise onim kvarnim!Murinja su procitali ,ove godine Celzi cesto mora vijati rezultat sto prosle godine im nije bila praksa, nedaj boze al sta ako se povredi recimo Drogba,jel Murinjo ima adekvatnu zamenu za njega? Vidis sta se desava Barsi otkad nema Eto'a i veliko je pitanje kad se vrati na teren kolko ce mu trebati vremena da se vrati u staru formu!

Za razliku od nekih klubova mi nikada nismo dobijali utakmice uz pomoc sudija. Nikada. A sve one price o mokrom terenu su cista glupost. A to sto Murinjo u javnosti prica bez dlake na jeziku i sto je za neke utakmice samouveren to je njegov nacin da skine pritisak sa igraca i da im ulije samopouzdanje. Bilo bi uzasno ako bi se Drogba povredio ali predpostavljam da bi se vec nekako snasli. Tu je Kalu,Roben,Lampard.Mada bi opet bilo tragicno. Dovoljno nam je sto se Ceh povredio i sto ce mu dugo trebati da se vrati u formu. Primeti se koliko nedostaje na terenu. Kudicini je isto dobar, ali opet nije kao Ceh. Zeznuto je kad se najbolji igraci u timu povrede i ne mogu da igraju duze vreme i u nekim vaznim utakmicama.

bob marley:
Ovo si dobro napisala,da ce te se svim silama boriti,a najvise onim kvarnim!Murinja su procitali ,ove godine Celzi cesto mora vijati rezultat sto prosle godine im nije bila praksa, nedaj boze al sta ako se povredi recimo Drogba,jel Murinjo ima adekvatnu zamenu za njega? Vidis sta se desava Barsi otkad nema Eto'a i veliko je pitanje kad se vrati na teren kolko ce mu trebati vremena da se vrati u staru formu!
Eto i Drogba nijesu isti tipovi igraca iako su obojica napadaci...tako da ako se Eto povrijedio ne mozemo ocekivati da se i Drogba povrijedi :wink: (Drogba je Celzijev gladijator)
A Eto je dobar igrac ali nista bolji od Krespa npr. (samo igra u Barsi, to je razlika...a vezni red Barse i Intera nije isti...jasno, Barsin je bolji)
A i da nam se povrijedi Drogba onda ce proraditi Roben koji se ne sjeca kad je dao posljednji gol jer pogadja samo stative...a tu je i Seva koji ce sigurno biti sjajan! Kalu jos nije dovoljno dobar ali napreduje...on ce biti sjajan...samo da prodje vrijeme...to je drugi Drogba! :idea:

Back