Chelsea FC

Jos jedna vest:
Fudbalski klub Celsi otkrio je da je njihov bivsi igrac Vilijam Galas odbio da igra i pretio da ce postici autogol ukoliko mu oni ne dozvole da napusti klub.Kada je video da nema kud,Celsi Galasa nudi arsenalu,uz doplatu od 7,5 miliona evra.``Pred prvi mec sezone protiv Mancester Sitija smo racunali na samo 4 odbrambena igraca,a on je tada odbio da igra.Rekao je da ce postici autogol ili napraviti nameran crveni karton ukoliko bude u timu``,saopstio je Celsi.Celsi otkriva da Galas nije zeleo da igra ni sa Liverpulom u polufinalu FA kupa.Londonski klub je zbog navijaca sve ove cinjenice izneo u javnost. ``Iako je otisao iz kluba,Galas ne prestaje sa napadima na Murinja,i mi to necemo trpeti.Bili smo fer prema njemu,ponudili mu veoma povoljan ugovor,ali je on odbio.On je tvrdio da zeli iz kluba zbog novih izazova,ali je u pitanju bio iskljucivo novac.Dizao je sebi cenu,a kad to nije uspelo,trazio je da ode``stoji u Celzijevom saopstenju!!!

Budala........

shalle87:
Werder ce otkinuti Chelsea u Bremenu...a u Londonu ce im uzeti bod,odnosno dva.Sto je najgore od svega pocepace oni i Barcu..mislim da cak mogu i do drugog kruga...Klose,Klasnic,Mertesacker...uffff...Zali Boze onaj Levski...sluzice za popravljanje gol razlike:)
Zaboravio si Diega i Borovskog...... Odlican tim imaju.... Bice tesko i Barci i Celsiju....

nova rutinska pobjeda Celzija
Celzi - Carlton 2:1(1:0) Drogba 6`, Karvaljo 63` ------ Haselbank 54`
jos je Lampard promasio penal
e sad...... jedva cekam da vidim kako ce to Verder da zakine Celzija na Stenford Bridzu :lol: :lol: :lol:
bolji vic odavno nijesam cuo:P

Pod jedna chelsea je tipichni drzavni tim zaduzen da puni budzet putem kladionica izmedju ostalog....do ovog nivoa nisu doshli igrajuci pravi uzbudljivi fudbal,vec primenom dosadne defanzivne strategije ...kao drugo da samo vidish chelsea navijace --pravi pozeri i vecinom debili pun ih je wimbledon jer je stanford bridge na 10 minuta metroom odavde u fulamu...Na utakmicama ima vishe zena zbog Morinja i sve se pretvorilo u industriju, show business i sa futbalom nema veze...vishe volim da vidim west ham ili od jachih timova Arsenal ili Liverpool uzivo nego chelsea......I lookmforword 26th september Liverpool vs west ham ...to ce piti mech KAKAV CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!

dollores:
Pod jedna chelsea je tipichni drzavni tim zaduzen da puni budzet putem kladionica izmedju ostalog....do ovog nivoa nisu doshli igrajuci pravi uzbudljivi fudbal,vec primenom dosadne defanzivne strategije ...kao drugo da samo vidish chelsea navijace --pravi pozeri i vecinom debili pun ih je wimbledon jer je stanford bridge na 10 minuta metroom odavde u fulamu...Na utakmicama ima vishe zena zbog Morinja i sve se pretvorilo u industriju, show business i sa futbalom nema veze...vishe volim da vidim west ham ili od jachih timova Arsenal ili Liverpool uzivo nego chelsea......I lookmforword 26th september Liverpool vs west ham ...to ce piti mech KAKAV CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!
Sta fali njihovoj taktici? Bila dosadna ili ne vazno je da pobedjuju. A sto se tice navijaca , svaki klub ima pomalo debila i pozera pa i Celzi.

Blago tebi...Stanford Bridge na 10min...Da ja zivim gde ti zivis stalno bi odlazila na utakmice :-)

jbte, ovaj Chelsea je mashina
ne volim ih neshto preterano, ali obozhavam da ih gledam
ako Murinjo uspe da ukombinuje sve ove igrace treba mu dati Nobelovu
ipak,realno gledano, Chelsea sada ima mozhda i vishe zvezda nego sto je Real imao
a svi dobro znamo kako je igrao
kada igraju Chelsa - Barca
au al ce da prshti
pogotovo ako igraju u drugom delu sezone
taman kada se uigraju
au jedva cekam

POBEDA!!!!! Chelsea: Liverpool 1:0... Fenomenalan gol Drogbe.... Balak je malo uprskao stvari onim nepotrebnim startom, ali su se izvukli. Svaka cast Drogbi. A Murinjo je bio bas sladak kad je Drogba postigao gol, onako mrtav 'ladan...

gol za sve pocasti....
i poslije povrede Roben je stari ;-) Esijen i Drogba kao sa druge planete...a Teri i Ceh komanduju odbranom......bice jos bolji samo da se zagriju...
poz Jeko

Ma super su samo da se malo uigraju... Drogba je bas dobar, Sevcenko se jos navikava na drugaciji stil igre, Balak se malo glupira, ali ce ih sve na kraju sredititi (moj :-) ) Zoze... Teri je stvarno simbol Celzija, pravi kapiten...
pozz GRIZZLY i ziveli :-) ! Da proslavimo pobedu.

Prilozi

• beer-766877.jpeg
    beer-766877.jpeg
    8,4 KB · Pregleda: 2
Najveće razočaranje je Andrej Ševčenko. Ukrajinac je letos u London stigao iz redova Milana za 51 milion evra, i na pet mečeva još nije uspeo da postigne gol. To je bio signal da reaguje i menadžer „plavaca“ Žoze Murinjo:

- Treba nam daleko više od čoveka kog smo platili 51 milion evra! Znam da je sjajan igrač i da će mu krenuti, ali sada svi želimo više od njega. Ne mislim da ima problem sa adaptacijom, jer igramo po istom 4-4-2 sistemu kao i Milan. Dakle, nema govora o tome da se teško navikava na igru u Premijer ligi. Vreme je da se razbudi - kaže Murinjo koji može da uživa u činjenici da je ubojitost popularnog Ševe odlično nadomestio Didije Drogba, strelac četiri gola u šampionatu.

JekaiGeorge:
Ma super su samo da se malo uigraju... Drogba je bas dobar, Sevcenko se jos navikava na drugaciji stil igre, Balak se malo glupira, ali ce ih sve na kraju sredititi (moj :-) ) Zoze... Teri je stvarno simbol Celzija, pravi kapiten...
pozz GRIZZLY i ziveli :-) ! Da proslavimo pobedu.
I ja proslavljam sa vama,ok? :-D

Back