Chelsea FC

Liverpool ima nesto sto se novcem ne moze kupiti, TRADICIJU. Pored toga imaju najbolje navijace na svetu koji mogu da motivisu igrace da "izginu" na terenu, za razliku od snobovskog ceslija.

dobro je rekao Murinjo da je pobijedio tim koji je u ovom trenutku u boljoj kondiciji...
To je rekao poslije oba poraza i to je ziva istina...
Cekam da se masinerija zagrije pa cemo da vidimo...
Evo danas jos jedne provjere...
Igrace se jos mnogo puta sa Liverpulom

Krenulo je.......
I pored jos ne fantasticne igre Celzi je pobijedio sa 3:0(2:0)Teri 11`, Lampard 26` i Drogba 78`

Sto se tice drugih novosti ispratili ste vjerovatno da je Teri izabran za kapitena Engleske ... Iskreno mislim da to nece biti sminkerski tim kao do sad ... pa i zbog ovoga

A sto se tice Lamparda
Lampard sees rest of his career at Chelsea
Sunday, Aug 20, 2006
Frank Lampard anticipates spending the rest of his playing career with Chelsea.

Despite much media speculation towards the end of last season that he could move to Barcelona — causing Barcelona in the end to state a denial of interest — he has no doubts that he wants to stay at Stamford Bridge.

“I’m very content, I’m content in myself and I’m content at Chelsea.

“I’ve had a great time here. I’ve mentioned in the book (‘Totally Frank’, his autobiography) that it’s like two separate halves and the move to Chelsea was a really pivotal moment in my career. It was a moment that was so positive for me, and I’m very thankful in regard to Chelsea for that.”

He admits it has gone better than even he anticipated.

“I always wanted to get to the top and probably circumstances have helped me in a way with the money that has come in and really pushed us up there. I just wanted to come here and be a success. I didn’t know if that meant winning back-to-back Leagues or perhaps getting in the Champions League. Maybe in those terms it’s gone better than I expected.”

And so he can see himself staying for good.

“At the moment I can. It’s hard to talk about the future but I’ve got too much of a relationship with my team-mates and the fans and with what the club’s done for me. I respect that the good things that have happened to me since I’ve been at Chelsea, a lot of it is down to me and what I’ve done, and I’ve worked hard to accomplish, but I feel like I’m part of the family now and I’ll always have a big, big place in my heart for Chelsea for what’s happened in the last few years. They will always be my team.

Alex.L:
Ma, svi mi znamo da je ostao zbog PARA(pričao je da će da ode, da nije zadovoljan).
nikada nije rekao da nije zadovoljan samo da bi volio da zaigra za barselonu...u medjuvremenu se predomislio...ima pravo na to
A nesto ne vjerujem da su pare u pitanju jer i Barsa bi sigurno imala para da ga plati
A i da jeste ostao zbog para....to nije moguce jer ako neko ostaje zbog para onda nema potrebu da igra dobro...a on igra izvanredno
Hoces da nam kazes da npr. Anri nije dobio dobru platu da ostane u Arsenalu nego je ostao samo zbog emocija :roll:

Svaki tim ima svoj los dan... kada ne vidi razlog da pritisne i da jos vise golova nego ceka posljednji zvizduk...
Takav dan imao je Celzi i izgubili su...i sam Murinjo je rekao da su nadigrani
Iako je npr. Lampard pogodio stativu, Bridz odigrao sjajnu utakmicu
Uostalom i prosle godine su izgubili od Midlzbroa i to 3:0
Ali cudi me opet da su izgubili kad se uzme u obzir da su vodili do 75.min :(
@Alex
Drogba je izjavio da ostaje zbog Murinja jer mu je dao veliku podrsku tokom svjetskog prvenstva... to je rekla i Jeka
A ko je lud da igra u nekom 2. timu kad moze sa Sevom u paru u prvoj postavi... i jos je i placen sto ti kazes....Koji bi bio razlog da ne ostane?

Makelele je i dalje u francuskoj repki....pozvao ga je Domenek iako ima 33 godine jer sjajno igra ;-)

Evo i novih dresova
eurokit06.jpg

Inache igrace u grupi sa Barsom, Verderom i Levskijem u ligi sampiona

Back