Chelsea FC

Na ovoj slici gde Teri nosi novi dres, on izgleda kao najgora pijandura.

Što se tiče Drogbe, nemam ja ništa protiv da on bude u Čelziju, baš me briga, samo je on govorio kako ŽELI da ode, a onda je odjednom ostao, iako sad ima Ševu a ne Krespa kako konkurenciju.

Pomenuo si Anrija, i njegov ostanak u Arsenalu.
Verujem da je ostao tu gde jeste jer želi da uzme sve moguće titule sa Arsenalom. Da je osvojio LS sa Arsenalom(jedina titula koja mu fali), on bi otišao SIGURNO. Ševa je primer. Sve je moguće osvojio sa Milanom , i želi nove izazove.

Ma Teri je odličan i sve to. Nemam reči za njegovu igru, osim svaka čast. Ali vidi ovo:
eurokit06.jpg

shalle87:
Pokidace vas Barsa!Go go Eto'o!!!
Aha...Sve da nece... Jedino ako opet sudi isti sudija.
Go,Eto'o, Go to get your banana,monkey!!!!Hahahaha!!!!

Mnogo su dobri novi dresovi, a tek sam sada zapazila da je Teri pomalo sladak...
@Alex Ne verujem da je Anri ostao u Arsenalu cisto zbog titula, izjavio je da ce dok god bude mogao da trci da nosi Arsenalov dres.Iz ljubavi i postovanja prema klubu i Wenger-u.To je bas bilo fer, a ne ode.
@GRIZZLY Nadam se da ce Seva da osvoji jos mnogo titula sa Celzijem. Super je on igrac, a jedva cekam kad se Balak oporavi. POzz 4 you..

@Charger Cisto sumnjam. Jel' si video kako su lepo izgubili od Sevilje. Bas sam uzivala. A polako samo, izgubice oni od Celzija u LS. Bice mi podjednako drago i ako ih neko drugi izbaci, samo da ih izbaci.

Novi dresovi su fantasticni, a i Teriju bas lepo stoji tamna boja :-) .. A sto se tice sansi, slazem se sa tobom. Prosli put su barsi i sudije dosta pomogle. A protiv Sevilje je igra barse bila za jednu veliku nulu.

shalle87:
CSKA London je dobio uz puno srece!I da nije bilo onog penala ne bi ni dobio utakmicu.Liverpool ce biti sampion ove sezone!!

YNWA

Тешко, не готивим Челзи, ал треба бити реалан. Чим се мало уиграју разгазиће једно 7-8 за редом, направити разлику на табели и онда играти колико треба. И наравно опет изгубити од Барселоне ;)

shalle87:
CSKA London je dobio uz puno srece!I da nije bilo onog penala ne bi ni dobio utakmicu.Liverpool ce biti sampion ove sezone!!

YNWA
Ne verujem. Fergy kaze da su mu ove sezone najveci rivali Celzi i Arsenal, Murinjo kaze da se treba potruditi oko Arsenala i M.Utd, Wenger kaze da se treba paziti od Celzija i M.Utd...Niko ne pominje Liverpul. Ne znam zasto, ali to je surova istina. Izgleda da smatraju da i nije neka pretnja...

Bivsi napadac Celzija,Edjur Gudjonsen,kaze da bi podacima koje poseduje mogao da pomogne Barseloni da lakse pobedi engleski klub u njihovim duelima u grupnoj fazi takmicenja fudbalske lige sampiona.
Islandjanin je dugo igrao za Celzi,pre nego sto je u letnjem prelaznom roku,presao u Barselonu. ``Bice cudno vratiti se u London.Ali sto se mec vise blizi ja cu nasem strucnom stabu sve vise davati informacija o nekim igracima i taktici Celzija``,rekao je Gudjonsen,koji je uveren da ce biti toplo docekan od strane Celzijevih navijaca na `Stamford bridzu` ``Imamo snazan kolektiv,ali da bi dobili moj bivsi klub u Londonu,moramo igrati najbolji fudbal``,dodao je Islandjanin,koji je za Celzi odigrao 263 utakmice i postigao 86 golova!

Werder ce otkinuti Chelsea u Bremenu...a u Londonu ce im uzeti bod,odnosno dva.Sto je najgore od svega pocepace oni i Barcu..mislim da cak mogu i do drugog kruga...Klose,Klasnic,Mertesacker...uffff...Zali Boze onaj Levski...sluzice za popravljanje gol razlike:)

Back