Chelsea FC

12.jpg

Ne znam zasto mu je toliko tesko da se navikne, svi su ocekivali da ce biti brilijantan...Mozda zato sto se na ostrvu mnogo vise trci, mada ne znam, opet igraju na formaciji 4-4-2 a to je navikao... Valjda ce da mu krene.
Ne znam zasto je ova njegova drolja? Mozda uopste nije zbog nje presao, na kraju on je dobar sa Abramovicem, druze se itd... Svakako su zajedno doneli odluku, a i da je ona inicirala tu odluku, zena mu je ima pravo.Ne moze se samo zbog toga nazvati droljom.

@max32 No problem.. You're with us... :-)

ma to je samo pocetak,dajte.......uigrace se on 100 posto......meni je malo krivo sto Ballack propusta naredne tri utakmice u prvenstvu,mislim da bi mu dobro dosle za jos bolje pripremanje za Ls,ali sta ces.......

navijam za chelsea, a meni bukvalno najbolji igraci su Claude Makelele(Klod Makelele) i golman Petar Chech(Petar Ceh).Barselona...eh...imaju dobre igrace, ali brate nije Ronaldinho centar svijeta...sreca da ima one zube inace ne bi bio toliko poznat, garantujem vam...

Еlvin:
dok romanu ne dosadi igračka. a i nešto se nisu proslavili do sada, pool ih je totalno nadigrao u sred londona...
nije Celzi igracka vec institucija i ne znam koji ih je pool nadigrao...
Jesu to bili na nekom bazenu :lol:
2 gola Lamparda da covjek dokaze klasu jos jednom...i naravno pobjeda Celzija 8-)

ZzZzZz:
Ma ajde i sto mu je ukus do yaya ali zbog nje da ode iz Milana (u kojem je bio Bog) u Chelsea gde mu ne gine klupa garant.
Ma kakva klupa ljudi, sta vam je? Za njega su pukli 120mil. sto znaci da ga sigurno nisu kupili da greje klupu. Ma koliko Roman bio bogat. A i Sevcenko ce da se navikne na nacin igre u Premijer ligi pa ce onda da zabija golove kao i u Milanu.
Kako je medeno ono detence :-)

Back