lijepi golovi ,bravo surleu, moje sledece pitanje je :
sta cemo sa veznim redom kojje bila ocajna prosle sezone sa svojim defanzivnim karakteristikama....svi se sjecamo mikel momenta protiv juventusa.... bentiez je to rijesio sa nesigurnim david luizom koji jeste harizmatican i simpatican, sklon momentima brilijanstine ali i cistog mediokritetstva ali sa takvom slascu bi ga uvalila barseloni za 55 miliona, bez ikakvog premisljanja jer je taman za njih..... ali ocigledno kreativna genijalstina Azara (koji mora ove sezone da pokaze JOS VISE), Mate

,Oskara ( ima potencijala puno,to zna svako),Mozes (pokazuje se sasvim solidno, tipican Murinjov igrac - nije nista posebno,al pouzdan), i evo,Surlea (sasvim solidan baj, ali pomalo nepotreban,no dobro,vjerujem Njemcima ) nije bila dovoljna,niti ce ...e pa zlatio se Makelele. doveden je nek belgijanac, ali sta-znam.
Tu je i Kevin De Brujne koji je li,odusevljava.Treba mu dati sansu, kao i Lukakuu.Lukakuu obavezno.Sto se tice napadaca, ne znam kako Lukaku nema neku vecu garanciju-momak je dao 17 golova za Vest Bromvic prosle sezone.Alo,17.Tores...to je vec izlizana prica. Dobro je igrao proslu sezonu, solidno,ali znamo mi da nije to to, nego smo mi slabi na njega jer smo a) pljunuli tolike pare b) kao trudi se c) necemo da priznamo da nemamo srece sa napadacima,rposto. Demba Ba je posle solidnog starta razocarao,ali moze da bude bekap...grije klupu i to.
2. svaki put nam se isplatilo pljunuti oko 30+ miliona funti za odlicnog, naizgled savrsenog napadaca , koji skoro pa da je legenda kluba u kome igra ,ali je u blagom padu forme i u dobu je kad nije bas mlad,al nije ni dovoljno star da se upitamo koji ce nam, ali on iz nekog cudnog razloga zeli da izda svoju lojalnost i predje u najomrazeniji klub na svijetu (citaj pare). on ce naravno igrati vrhunski, na istom nivou kao u prethodnom klubu-evo,vidi Sevcenka, jos ako je iz iste lige, ima da bude JOS BOLJI posto svi znamo da je problem u ligi -evo,vid iToresa i da mu cekamo na prvi gol sest mjeseci i da se radujemo kad 2 gola protiv toliko i toliko mjeseci posta protiv QPRa od kojih je jedan vjerovatno iz ofsajda,pa zasto ne bi i sada?VEJN RUNI, KOJI *****.a
3. kako se to isplati poslati marka marina na pozajmicu koji je bio OK na poziciji koja je iovako pretrpana kad nije lezao u bolnici sa polomljenom nogom ,za koga smo pljunili 8 miliona,da,jeste, to su sad jako male pare al trebali smo ga prodati nekog, bas mi nista nije jasno sa ovom pozajmicom jer ne vidmi da ce se sa ovakvom konkurencijom ikad ista uraditi ,a izgleda mi kao tip koji nece da grije klupu.bice strava sevilji i onda ce da nam ga vrate sa oplomljenom nogom i dje sad.i mislim da je glupo sto smo poslali romeua na pozajmicu jer smo tanki u tom djelu,moze da grije klupu i to sve. ovako mu cinimo uslugu-on se kali, prima pare, privlaci kupce, a mi nemamo igraca.esijen ne znam kako je igrao u realu, al nesto mi govori da je -well past his prime. a obozavam ga...