Chelsea FC

gg:D mislim bar,al ne znam da l ce biti neka izmena igrača,dal neko fali(izostanci).A je l to prijateljska utakmica?

Ma da prijateljska, bice dosta izmena, mozda jedan ili dva igraca koji su zapoceli mec i ostanu na terenu do kraja, svi ostali ce biti zamenjeni. Glavni imperativ je da se nabije kondicija i da igraci budu spremni za pocetak sezone, rezultat je u drugom planu.

- - - - - - - - - -

Doktor, jesi video kako ih je promesao :D

lijepi golovi ,bravo surleu, moje sledece pitanje je :
sta cemo sa veznim redom kojje bila ocajna prosle sezone sa svojim defanzivnim karakteristikama....svi se sjecamo mikel momenta protiv juventusa.... bentiez je to rijesio sa nesigurnim david luizom koji jeste harizmatican i simpatican, sklon momentima brilijanstine ali i cistog mediokritetstva ali sa takvom slascu bi ga uvalila barseloni za 55 miliona, bez ikakvog premisljanja jer je taman za njih..... ali ocigledno kreativna genijalstina Azara (koji mora ove sezone da pokaze JOS VISE), Mate :heart: ,Oskara ( ima potencijala puno,to zna svako),Mozes (pokazuje se sasvim solidno, tipican Murinjov igrac - nije nista posebno,al pouzdan), i evo,Surlea (sasvim solidan baj, ali pomalo nepotreban,no dobro,vjerujem Njemcima ) nije bila dovoljna,niti ce ...e pa zlatio se Makelele. doveden je nek belgijanac, ali sta-znam.

Tu je i Kevin De Brujne koji je li,odusevljava.Treba mu dati sansu, kao i Lukakuu.Lukakuu obavezno.Sto se tice napadaca, ne znam kako Lukaku nema neku vecu garanciju-momak je dao 17 golova za Vest Bromvic prosle sezone.Alo,17.Tores...to je vec izlizana prica. Dobro je igrao proslu sezonu, solidno,ali znamo mi da nije to to, nego smo mi slabi na njega jer smo a) pljunuli tolike pare b) kao trudi se c) necemo da priznamo da nemamo srece sa napadacima,rposto. Demba Ba je posle solidnog starta razocarao,ali moze da bude bekap...grije klupu i to.

2. svaki put nam se isplatilo pljunuti oko 30+ miliona funti za odlicnog, naizgled savrsenog napadaca , koji skoro pa da je legenda kluba u kome igra ,ali je u blagom padu forme i u dobu je kad nije bas mlad,al nije ni dovoljno star da se upitamo koji ce nam, ali on iz nekog cudnog razloga zeli da izda svoju lojalnost i predje u najomrazeniji klub na svijetu (citaj pare). on ce naravno igrati vrhunski, na istom nivou kao u prethodnom klubu-evo,vidi Sevcenka, jos ako je iz iste lige, ima da bude JOS BOLJI posto svi znamo da je problem u ligi -evo,vid iToresa i da mu cekamo na prvi gol sest mjeseci i da se radujemo kad 2 gola protiv toliko i toliko mjeseci posta protiv QPRa od kojih je jedan vjerovatno iz ofsajda,pa zasto ne bi i sada?VEJN RUNI, KOJI *****.a

3. kako se to isplati poslati marka marina na pozajmicu koji je bio OK na poziciji koja je iovako pretrpana kad nije lezao u bolnici sa polomljenom nogom ,za koga smo pljunili 8 miliona,da,jeste, to su sad jako male pare al trebali smo ga prodati nekog, bas mi nista nije jasno sa ovom pozajmicom jer ne vidmi da ce se sa ovakvom konkurencijom ikad ista uraditi ,a izgleda mi kao tip koji nece da grije klupu.bice strava sevilji i onda ce da nam ga vrate sa oplomljenom nogom i dje sad.i mislim da je glupo sto smo poslali romeua na pozajmicu jer smo tanki u tom djelu,moze da grije klupu i to sve. ovako mu cinimo uslugu-on se kali, prima pare, privlaci kupce, a mi nemamo igraca.esijen ne znam kako je igrao u realu, al nesto mi govori da je -well past his prime. a obozavam ga...

Poslednja izmena:
Ako mislis na van Ginkela on je meni suvo zlato, za koju sezonu ce vredeti blize trideset miliona

obrati paznju kako je na pocetku klipa tamo sa leve strane naseg sesnaesterca neutralisao lika, ne znam ko je u pitanju ali tako ga je elegantno izbacio, uzeo loptu, prosledio Mozesu i eto gola iz kontre... decko ima Balakovu konstituciju a i stil igre, ima ga svuda i gore i dole, ma vidis koliko sam se nalozio ali ima da kida kazem ti :D

Dresovi za ovu sezonu

cfc-131603.jpg

cfc-131605.jpg

cfc-131607.jpg

Jesi li pravio na oficijelnom sajtu ili na b92? Koliko izmena je dozvoljeno po kolu? Problem je sto Celsi odmah u sredu igra drugo kolo a ne mozes napraviti izmenu do tad, a neki igraci ce sigurno biti zamenjeni.

Oficijelni sajt, uvijek.
Koliko znam, jedna izmjena po kolu je besplatna, ostale po 4 poena.

Azar mi je kapiten baš zato što ovo fantazi kolo Čelsi igra 2 tekme.

Ocekujem rutinsku pobjedu od 2:0,Murinjo stajl.
Hal,kao sto rece Murinjo, nije za zajebanciju kao ni jedna ekipa koja je dosla iz Cempionsipa ,na pocetku sezone.Prije par godina smo isto sa njima povratnicima u elitu otvorili sezonu i dobili ih 4:0,al ipak, ne ocekujem vatromete pretjerane.
Protiv sam dolaska Runija. Fino nam se Tores posrecio..Runi je istih godina i u padu forme kao kad je Tores dosao, jos je i debeo. Stoji da je odlican igrac, jedan od najboljih napadaca na svijetu,ali neka fala.
Lukaku da se razvije i banja :D

Back