Chelsea FC

.pissbottleman:
mislim da je JEKA htela da kaze da su onima koji izgube obicno uvek sudije vise krive,bez obzira na to koje stvarno ostecen...mozda se nisam najbolje izrazio,zurim...al' shvatate valjda st ocu da kazem
Da upravo sam na to mislila.Uvek na kraju neko biva ostecen.Uvek se na kraju neko zali.Ali ponekad su zalbe totalno opravdane.Murinjo je recimo 100% bio u pravu kada je za poraz okrivio onaj nezasluzeni crveni karton...To nije bilo za crveni,ali sta da se radi kad je sudija ispao kreten i kada su se Barsini igraci bukvalno drali sudiji sta da dosudi...Grdan mi je to sudija kad dozvoljava da mu drugi uticu na odluke.

Danas jos jedna dobra partija Celzija ali ipak samo remi
0:0
naravno i danas su bili bolji tim... ali zbog ovog kiksa davaju izvjesne nade mancester junajtedu jer je sada razlika na samo 7 bodova :sad:
sta vrijedi pomenuti jos sto se tice ove utakmice
to su 2 gola Celzija ali su oba ponistena i veoma ofanzivna taktika Murinja u kojoj je igrao sa samo 3 odbrambena igraca
od 60 min. u napadu su bili Krespo i Drogba a kao ofanzivni bekovi Kol i Roben i naravno sredina Esjen, Lampard i Makelele :!:
taktika se pokazala sjajno ali mozda nije bilo dovoljno vremena a izglednih sansi je bilo
u pojedinim trenucima meca je cak 7 pa i 8 igraca Birmingema bilo u sesnaestercu
Teri je odradio sjajan posao u odbrani iako je morao da cuva jednog vrlo krupnog Heskija
I sa 3 igraca u odbrani igrali su odlicno ali nijesu imali srece u nekoliko navrata... i tako mancester ima cemu da se nada
a ja se nadam da se njihove nade nece ispuniti :twisted:
Uostalom tek predstoji veliki derbi Celzi - Mancester u kojem po meni mancester nikako ne moze ostvariti pobjedu al dobro widjecemo ;-)

index.php

ovakvo je slavlje bilo prosle godine kada je Celzi osvojio ligu :-D
a ove godine ne znam kakvo ce slavlje da bude ali znam da ligu osvajaju ;-) :-P

Aha...Car covek..Legenda...
CHELSEA boss Jose Mourinho says he's scared of bird flu.

Mourinho yesterday claimed he was more worried about the virus than about title rivals Man Utd.

He said: "For me, pressure is bird flu. I'm feeling a lot of pressure with the problem in Scotland. I'm more scared of it than football.

--------------------------------------------------------------------------------

e pozdrav svima..Posto sam pored fiorentine veran navijac Chelsea i pre Abramovica!!!za razliku od mnogih-cast izuzetcima...napravio sam forum za nas na adressi
www.chelsea-serbia.co.sr..Izgled ce biti doteran u narednih par dana ..Saljite slike na forum..pozz svima i c'mon chelsea!!

Bolton - Celzi 0:2 (0:1)
JOHN TERRY 44` min
DIDIER DROGBA 59`min

ne znam sta da kazem
bilo bi suvisno komentarisati
zakljucak:::: Celzi osvaja titulu
zato pozurite i dolazite da navijate za ```buduci``` najbolji klub svijeta :lol: ;-)

sve je izvjesnije da Celziju ne gine titula ali uspjeli su da omanu u FA kupu

Chelsea - Liverpool 1:2 (0:1) -------- Drogba 70` --------- Riise 21` , Garcia 53`

Tako da su uspjeli da ostanu bez duple krune...
Ipak rado se ocekuje mec protiv Mancestera i pobjeda bi donijela zaborav za FA kup :razz:

>SONJA_90<:
HEHE,LIVERPOOL ZGAZIO CHELSEA I POKAZAO IM KAKO TREBA DA SE IGRA...ipak ne mogu pare bas sve da kupe...
LIVERPUL NIJE NISTA POKAZAO CELZIJU.JEDNA POBEDA NE ZNACI NISTA.CELZI JE TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPUL DA JE I BILO REDNO DA I ONI JEDNOM POBEDE....OSIM TOGA TABELA SVE GOVORI....

TRUE BLUE!!!!

Prilozi

• jose Carling cup.jpg
    jose Carling cup.jpg
    20 KB · Pregleda: 43

Back