To da grese vise u korist protivnika je daleko od istine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne znam sto bi to bilo bas tako daleko od istine68Charger440:To da grese vise u korist protivnika je daleko od istine.
GRIZZLY:pa ne znam sto bi to bilo bas tako daleko od istine
kad to namjestaju utakmice igraci Celzija
i kad im pomazu sudije ... daj neki konkretan primjer![]()
![]()
Da upravo sam na to mislila.Uvek na kraju neko biva ostecen.Uvek se na kraju neko zali.Ali ponekad su zalbe totalno opravdane.Murinjo je recimo 100% bio u pravu kada je za poraz okrivio onaj nezasluzeni crveni karton...To nije bilo za crveni,ali sta da se radi kad je sudija ispao kreten i kada su se Barsini igraci bukvalno drali sudiji sta da dosudi...Grdan mi je to sudija kad dozvoljava da mu drugi uticu na odluke..pissbottleman:mislim da je JEKA htela da kaze da su onima koji izgube obicno uvek sudije vise krive,bez obzira na to koje stvarno ostecen...mozda se nisam najbolje izrazio,zurim...al' shvatate valjda st ocu da kazem
Slazem se.Osvajaju je sigurno.GRIZZLY:![]()
ovakvo je slavlje bilo prosle godine kada je Celzi osvojio ligu :-D
a ove godine ne znam kakvo ce slavlje da bude ali znam da ligu osvajaju ;-) :-P
LIVERPUL NIJE NISTA POKAZAO CELZIJU.JEDNA POBEDA NE ZNACI NISTA.CELZI JE TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPUL DA JE I BILO REDNO DA I ONI JEDNOM POBEDE....OSIM TOGA TABELA SVE GOVORI....>SONJA_90<: