Chelsea FC

Jeste li vi upuceni u to da osvajanjem LS imamo obezbijedjeno ucesce i naredne godine?!
LS je prioritet ljudi, trofej koji svaki navijac Chelsea-a zeli, kao i igraci. Zasluzili su to, ovo je poslednja sansa da Drogba, Terry, Lampard i ostali dodju do tog trofeja. Steta bi bila da zavrse karijere bez njega.

Pobednik LS se direktno kvalifikuje i za narednu sezonu, ali ako bude ispod ranga koji vodi u LS u svom sampionatu, onda ta zemlja mora da se odrekne jednog mesta u LS. Tako sam procitao negde.
Znaci ako Celzi osvoji, onda po trenutnoj situaciji ispada Totenhem.

Pobednik LS se direktno kvalifikuje i za narednu sezonu, ali ako bude ispod ranga koji vodi u LS u svom sampionatu, onda ta zemlja mora da se odrekne jednog mesta u LS. Tako sam procitao negde.
Znaci ako Celzi osvoji, onda po trenutnoj situaciji ispada Totenhem.

tottenham ce biti treci...cetvrto mesto pripada Arsenalu ili Njukastlu :D
uz to...gde moze Celzi da dobije u Minhenu protiv nemaca....
uz to...igraju samo sa Luziom od stopera....bez Ramiresa, Baneta, Terija i Kejhila....

Ali ako ostanemo 6. onda ne igramo u LS osim ako ne osvojimo trofej 19.maja... I to ne znam kako funkcionise, mislim da je 2005. donesen zakon da ako pobednik nije u prva 4, onda ne igra bez obzira na pobedu... Mozda i nije tacno, nisam sigurna... A koji timovi idu u LE? Kako se to gleda?

Peti i šesti idu sigurno u LE, dok sedmi zavisi od osvajača kupa.

Slazem se da je ovo poslednja prilika nekim igracima da osvoje taj trofej, ali ajde da gledamo malo dugorocnije i realnije - pobedili smo barsu, svaka cast, iskreno, moja najomiljenija pobeda.. Ali - 1) Barsa mora da ide iskljucivo kroz sredinu zato sto nema visoke igrace i nikda ne ide sa strane pa na centar sut.. To je jasno, i zato protiv barse bunker odlicno funkcionise. Plus, imaju vrlo sporu odbranu, tako da i kontra prolazi cim se prodje sredina. Bajern - ima brze igrace u odbrani, da ne pominjem sredinu. Ima visoke igrace, tako da mogu da priprete apsolutno sa bilo koje pozicije. Trece, igraju na svom terenu, kod njih nema nikakve nervoze, nece se braniti nego ce igrati kao protiv reala, napadace, napadace i na kraju ce probiti i bunker ako taktika bude ista kao protiv barse. To nece da prodje, nikako... Znaci, mora da se ide na sve ili nista. Napadacki, nikakvi autobusi, automobili, kamioni ispred gola. Plus, vrlo smo hendikepirani neigranjem nekih igraca, Bane i Teri kao kljucni. Recimo, najgori scenario - ne osvojimo tu LS, sta onda? Sledece godine, iskljucivo PR, i ova sezona ode u vodu... Ovako, da smo cetvrti, bar bi i sledece godine igrali u evropi..

sa ovim se u potpunosti slazem. olaksavajuca okolnost je da i Bajernu fali nekoliko igracha.
luiz se oporavio,dako se kejhil do tad oporavi. falice ramires najvise...i ta njegova brzina :)
posle pisem cestitke i hvalospjeve za FA kup.

JohnTerryLiverpoolvChelseaFACupFinalBW9H-1.jpg

FA Cup! <3 Bili smo bolji tim, u drugom poluvremenu smo nesto poceli da izvodimo kao po obicaju, ali zadovoljna sam! :DDD

@peti ligament Hvala! :D Sad je jasnije...
@Ivana Hvala! :D
@SAra Nadam se da ce i Kejhil igrati... :)

Mali je korak od najgore do najbolje sezone u istoriji kluba.

Cist primer je Celzi, posle 3:1 u Napulju svi su ih otpisali iz LS, u Premijer Ligi nisu zasluzili da budu medju 4 sto je katastrofa za jedan klub u koji je ulozeno toliko novca u ovoj deceniji i koji je belezio sjaje rezultate i u PL i u LS.

A sad su vec osvojili FA kup, i nadomak su LS. Ja im iskreno zelim da je osvoje zbog Baneta pre svega. I zbog Grizlija da napomenem, obecao je da ce se vratiti na forum ako Celzi osvoji LS ili ako se slika sa Terijem...bas da vidimo da li je covek od reci :)

Cist primer je Celzi, posle 3:1 u Napulju svi su ih otpisali iz LS, u Premijer Ligi nisu zasluzili da budu medju 4 sto je katastrofa za jedan klub u koji je ulozeno toliko novca u ovoj deceniji i koji je belezio sjaje rezultate i u PL i u LS.

A sad su vec osvojili FA kup, i nadomak su LS. Ja im iskreno zelim da je osvoje zbog Baneta pre svega. I zbog Grizlija da napomenem, obecao je da ce se vratiti na forum ako Celzi osvoji LS ili ako se slika sa Terijem...bas da vidimo da li je covek od reci :)

A zbog mene? :(((

jej dzoni,sve potpisujem.

drago mi maksimalno zbog di matea. utakmica je bila relativno dosadna...ramires ce nam najvise faliti protiv bajerna njegova brzina ce biti prekopotrebna.trebao je RMD da ubaci toresa, vidjelo se da je drogba umoran i treba ga tempirati za bajern...u formi je . lopta nije presla cijelim obimom. gubili smo koncentraciju u poslednjim trenucima utakmice i gol se osjecao u vazduhu. Drogba igra kao prije cetiri pet godina.... grizemo dje stignemo. Sjajan Lampsi i njegove asistencije,lopte ma generalno.Mata mi je nesto slabiji ovih dana. U Liverpulu,Dzerard zivi ocaj.

Liverpool+v+Chelsea+-+FA+Cup+Final

pokazali su Daglishu sta znaci imati Engleze u timu !

image-4-53966127.jpg

Ali ako ostanemo 6. onda ne igramo u LS osim ako ne osvojimo trofej 19.maja... I to ne znam kako funkcionise, mislim da je 2005. donesen zakon da ako pobednik nije u prva 4, onda ne igra bez obzira na pobedu... Mozda i nije tacno, nisam sigurna... A koji timovi idu u LE? Kako se to gleda?

Ako Celsi osvoji LS (daj boze :D ) u LS sledece sezone idu prva tri iz lige plus Celsi

Naravno i zbog tebe, i bubaSare naravno :)
:* :D

Inace, ja ne znam ni kako da definisem onu igru, ako se to moze tako nazvati, protiv Liverpula... Katastrofa... Videlo se da su nekoliko dana slavili -.- Ne znam sto odmara Ceha, ne znam ni sta ce nam onaj golman, ne znam ni sta je Teriju bilo... O.o Uzas... Koliko god da smo digli ruke od lige, onakva igra je stvarno dno - dna...

Kao prvo, taj Lazar Marković nije neki kvalitet kao što se priča, mnogo je uzdignut, u poslednje tri utakmice protiv Zvezde se video nije, a onim ostalim vezerima svako može dati gol.

Može da ode u Čelsi, al' za njega više nikada nećemo čuti, isto kao i za onog Aleksića iz Voše i još dosta primera...

Kao prvo, taj Lazar Marković nije neki kvalitet kao što se priča, mnogo je uzdignut, u poslednje tri utakmice protiv Zvezde se video nije, a onim ostalim vezerima svako može dati gol.

Može da ode u Čelsi, al' za njega više nikada nećemo čuti, isto kao i za onog Aleksića iz Voše i još dosta primera...

Slazem se, zasijao jednu polusezonu i odmah ga dizu u nebesa, nije zato sto sam zvezdas nego stvarno po mom objektivnom misljenju nije kalibar za Celsi...

Back