Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Jebbga, i mi smo nekad bili klinci i navaljivali na podforumOdjednom navala klinaca na ovaj podforum, da covek ne poveruje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebbga, i mi smo nekad bili klinci i navaljivali na podforumOdjednom navala klinaca na ovaj podforum, da covek ne poveruje...
upravo...dosao iz Redinga,a otisao cini mi se u Aston Vilu...sad je u Fulamu...nikad mi nije bilo jasno sta cemo sa njim,ali vidis, u ovom trenutku bi nam bio dobrodosao...Steve Sidwell? Mada je on došao iz Readinga...
![]()
ma jeste,Barsa je svetinja, najbezgresniji klub ikada..a onu tvoju statistiku bi pobila jednom seljackom mislju...Nije to sramota i razmaženost, Barsa nije stala kao Murinjo u Madridu kad je imala pozitivan rezultat, nego su i dalje napadali ... Ali sami su krivi što nisu iz toliko šansi dali gol, tako da su apsolutno zaslužili da ne prođu ...
Igrashe Zeta i Rangers kvalifikaciju za LS...Zeta napadala,napadala, onaj Stjepanovic i Cetkovic izgledashe k'o Lampard i Drogba licno u najboljim danima, Rangers se vidio nije...dao Rangers dva neka raspala gola u prvoj utakmici, DeMarkus Bizli ugurao isto neki takav u evansu (mada je Zeta bolje odigrala prvu nego drugu utakmicu) ,neki otpadak i pros'o Rangers...koji je tim objektivno bolji?Rangers, dzabe sto je Zeta napdala, mislim da su dva puta prechku cak pogodili...Razlika u tome jeste, sto je Rangers ,po imenima i svemu, mnogo bolji , ali mnogo bolji tim od Zete, a Barselona je bolji tim odCelzija (ne toliko,naravno
), ali na nekom vishem nivou,te dvije utakmice mogu da podsijecaju
...nije Zeta ni u jednom trenutk ubolje igrala od Shkota....mozes ti da posaljes pola tima u napad i da se dichish time, da ti najkreativnije bude da ti Alves centrira bez ikakvog smisla na svaki minut,ali to ne znaci da dominiras utakmicu...ne,ne dominiras i dzabe ti statistika jer ako pored onoliko shansi neiskoriscenih , dva gola prednosti , penala i igraca vise ti nijesi uspio da prodjes...Onda nisi ni zasluzio da prodjes....
) , ali mislim da Celzi nema sta nego da se ponosi na te tvije utakmice sa Barsom. I tu nije sreca pogledala Celzi, nego je Barsina igra postala bezidejna i zamorna... i repetivna...sreca je njih pogledala,a oni to nisu iskoristili.Svi se pnasaju kao da je Celzi snj od kvaliteta, da ce Bajern da razbije itd itd....meni je to iskreno sramotno...i svi se ponasaju kao da Celzi nije trebao ni da se usudi da se brani (sto je uvijek slucaj kad neko igra sa Barsom) nego je trebao da makne Cecha sa gola i da kaze " evo, gadjajte"
otkrih da je Kuenka odlican igrac
Ocemo Kuenku!Jebbga, i mi smo nekad bili klinci i navaljivali na podforum...

Niko to ne govori, naprotiv, Barsu se može kritikovati ko i svaki klub, od ciganskog ponašanja preko idiotskih transfera ...ma jeste,Barsa je svetinja, najbezgresniji klub ikada..a onu tvoju statistiku bi pobila jednom seljackom mislju...
Ne mogu da podsećaju jer nije Čelsi kao objektivno slabiji tim napadao Barsu, nego obrnuto ...Igrashe Zeta i Rangers kvalifikaciju za LS...Zeta napadala,napadala, onaj Stjepanovic i Cetkovic izgledashe k'o Lampard i Drogba licno u najboljim danima, Rangers se vidio nije...dao Rangers dva neka raspala gola u prvoj utakmici, DeMarkus Bizli ugurao isto neki takav u evansu (mada je Zeta bolje odigrala prvu nego drugu utakmicu) ,neki otpadak i pros'o Rangers...koji je tim objektivno bolji?Rangers, dzabe sto je Zeta napdala, mislim da su dva puta prechku cak pogodili...Razlika u tome jeste, sto je Rangers ,po imenima i svemu, mnogo bolji , ali mnogo bolji tim od Zete, a Barselona je bolji tim odCelzija (ne toliko,naravno
), ali na nekom vishem nivou,te dvije utakmice mogu da podsijecaju
...
Da, samo što Alveš nije centrirao bez smisla, nego je Barsa sve akcije pravila kroz sredinu, i prolazila je kako je htela, Čelsi je jako loše igrao odbranu ... To jeste dominacija igrom, rezultat je druga stvar .... Čelsi naprosto nije mogao da se sastavi u odbrani u prvom meču, ako ti misliš da je odlična odbrana koja dopusti 10 više nego izglednih šansi onda ne gledamo isto na to ... Da je Barsa imala jednu šansu i dala jedan gol, da li bi to bila bolja odbrana od ove sada gde Čelsi nije primio gol? Po meni bi bila, bez obzira što je rezultat negativan ... Ono što je Murinjo uradio na Nou Kampu je vrhunska odbrana, jer Barsa nije više od 2 šanse stvorila, i iako je Real primio gol, daleko bolje je odigrao nego Čelsi u Londonu .....mozes ti da posaljes pola tima u napad i da se dichish time, da ti najkreativnije bude da ti Alves centrira bez ikakvog smisla na svaki minut,ali to ne znaci da dominiras utakmicu...ne,ne dominiras i dzabe ti statistika jer ako pored onoliko shansi neiskoriscenih , dva gola prednosti , penala i igraca vise ti nijesi uspio da prodjes...Onda nisi ni zasluzio da prodjes....
Čelsi ima da se ponosi samo odbranama Čeha i sa dva genijalna pasa Lamaprda ... Uz gol Ramireša, to je jedino što je bilo na vrhunskom nivou ... Ne računam posednjih pola sata gde se igrao rukomet, gde je Čelsi imao 9 igrača u 16-ercu, a Barsa kružila sa strane na stranu ... To je bila sramota za fudbal, i od jednih i od drugih ...Walken , ja se uvijek trudim da budem objektivna (ako shvatis komparaciju sa Zetom i Rangersom, svaka tebi cast) , ali mislim da Celzi nema sta nego da se ponosi na te tvije utakmice sa Barsom. I tu nije sreca pogledala Celzi, nego je Barsina igra postala bezidejna i zamorna... i repetivna...sreca je njih pogledala,a oni to nisu iskoristili.
Daleko je Čelsi od šnj kvaliteta, ali realno najslabiji je bio u polufinalu od svih, i ovo im je najslabiji tim u Romanovoj eri ... Da je ovo bio Murinjov Čelsi iz 2005, to bi prštalo na meču (kao u onom 4-2) ...Svi se pnasaju kao da je Celzi snj od kvaliteta, da ce Bajern da razbije itd itd....meni je to iskreno sramotno...i svi se ponasaju kao da Celzi nije trebao ni da se usudi da se brani (sto je uvijek slucaj kad neko igra sa Barsom) nego je trebao da makne Cecha sa gola i da kaze " evo, gadjajte"
Čelsi je legitimno prošao, niko ne priča da je Barsa zaslužila d aprođe, ne znam kad si ti pročitala od mene ... Samo se ne slažemo u tome da je Čelsi odlično odigrao, jer po meni ni blizu odličnog, dve šanse su stvorili, Lampard dve kontre napravio i to je sve ... Premalo da bi se to okarakterisalo kao odlična igra, uzevši u obzir da je u odbrani curelo na sve strane, i da je Barsa šansu stvaral skoro svaki napad .......Sto je uostalom rekao i Pep, kad SE VALJDA Cjavi nesto proseravao- da je Celzi zasluzio da prodje. A dzabe se sa tobom raspravljat' kad je Barsa u pitanju....
E vidiš, tu se ja ne slažem - nije Čelsi sveo Barselonu na 2 gola, nego Barsa sama sebe, jer Čelsi je Barsi dozvolio 15 prilika, koje ovi midžeti nisu mogli da realizuju ...Čelsi brani prostor, Bilbao markira igrače. Ovo prvo je mnogo teže raditi i zato je impresivan podvig Čelsija u 2 meča. Svesti Barselonu na 2 gola u 2 meča a pritom joj dati 3 je velika stvar.

Potpuno se slazem... Fali nam ta brzina i ako se to nekako ne nadomesti nekom maestralnom taktikom koja ne ukljucuje autobus ispred Ceha, moze da bude jako dobro za nas.. Medjutim, ako opet bude taktika kao protiv barse, najjjebali smo.. Nikako cekati kontru, nego napadati.. Ja bi startovala sa 4-4-2, pa kako bude... Ubacila bih i Toresa i Drogbu, i Staridza, jeste da je sebicnjak obican, ali je i brz i prodoran...ne moze se igrat na kontru zat osto nema ramirasa.on nam je najbrzi igrac, dok se ovi idioti dovuku do suparnickog gola,eto i igraca bajerna.jos su visoki i jaki,ima da ulete sa obje noge,pa lomi.
Instinkt mi kaze da Celzi dobija..Videcemo veceras,sve je otvoreno..
.... i sa Terijem,Lampardom,Drogbom,Esijenom,Kolom,Banetom,C ehom,Ramiresom,Karvaljom,Balakom,Kaluom,Matom,Tore somMaludom,Aleksom,Anelkom...ma sve zive igrace sad da nabrojim
...... kao sto rekoh...i sa novcem i bez njega, i sa trofejima i bez njih, i sa svim ovim igracima i bez ovih igraca, i sa Murinjom,Ancelotijem,Grantom,Skolarijem,Ranijerije m,Andre Viljas Boasom,Hidinkom....sa Romanom i bez Romana.... mi smo jednostavno tim koji je stalno u govnima
Mi smo inspiracija za Harchester United, mi smo najomrazeniji tim u Evropi,a i shire... mi nikad nijesmo dovoljno dobri, uvijek nam nesto fali...Nama se uvijek omakne penal, uvijek nas sudija zajebe, uvijek Drogba/Teri neko treci dobije crveni karton, uvijek promashimo 100 % shansu...ni kad osvojimo Ligu nije to to, o Kupu da ne prichamo...
...dzabe ti sav talenat,trud i rad ...tad si bijesan i ljut i to ide protiv tebe...tad igras fudbal k'o ja odbojku
tad sve zivo promasujes, tad slabo shutirash, tad se samo izvinjavas svojima il bijesnis na druge,tad gadjes publiku novcicima,tad padash i pokusavas da iznudis penal,tad se dernjas na svoje i tudje i sudiju, tad guras, tad psujes i tad pljujes i gubis loptu i usporavas igru....
ti si coek za primjer. I veci frajer s godinama
Svake sezone si davao po 20 golova ako ne i vishe, dok si mogao.Kad vise nijesi mogao, poklonio si dvije sjajne lopte protiv Barselone... igrao si kao da si tri godine maldji ( i ti i Drogba) , taj tvoj pametni um zbog koga si imao pet iz latinskog je proradio i tu smo dje smo. Mogao si karijeru da nastavis dje oces i u Spaniji i u Italiji. Ostao si kod nas. Nijesi nikad pravio skandale, ajde ono oko ugovora je jos nista kad se uporedis sa drugima,mora' si obezbijedjivat za familiju , kapiram ja , dao si 100 golova i obecao jos toliko.Drzimo te za rijec. Tvoj hajlajt karijere, nije onaj gol protiv Barse, onaj chuveni sto si ga iskrivio lijepo, kad si bio na vrhu i kad te jedan chika Ronaldinjo sprijecio da budes zvanicno najbolji na svijetu, vec onaj dje postizes gol iz penala protiv Liverpula nakon teske sezone za majku i saljes nas u finale LS...Asistencijama si nas ovaj put isto tako poslao. nosis kapitensku traku i pokazi im ko je tata. Ti si sreco moja, uz Vajsa i Zolu, najveca legenda kluba.Ako ne i veca.Najbolje utroshene pare ikada.
. zAUSTAVI Riberija, leba ti .Ko ce ako neces ti?
...dakle, sesto za mene. Skratio mi je Celzi godine i godine zivota, podigao mi i tanus i pritisak do maksimuma
. Za citav tim i za Di Matea....i za Ligu Sampiona sledece godine,ove godine i svake godine....tako da...

, sad Olic (dobarfudbaler ako mene pitate, nenormalno jak i brz) a ovi lipsaju od umora , a Olic u naponu snage!!!

Moj me insekt nikad ne vara...Instinkt mi kaze da Celzi dobija..Videcemo veceras,sve je otvoreno..