Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Otkud ti to?
Pa sta znam, gledala sam ga par puta, bezobrazan je, nema postovanja, umisljen.. Mozda gresim, ali mi se tako cini...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti to?
Klinac je prosto za klasu bolji od svih lelemuda na ovim nasim pasnjacima i to pokazuje,ima tu sportsku drskost i zelju koja je retka medju nasim talentima...Pa sta znam, gledala sam ga par puta, bezobrazan je, nema postovanja, umisljen.. Mozda gresim, ali mi se tako cini...
Potencijal za nase standarde, ne potencijal kakav nama treba.. Plus je barabica mala, samo nam fali jos jedan Baloteli.. :S

Dobro, za to nije ok kriv... Ajde da vidimo i taj talenat, ako je istina da je potpisao...Klinac je prosto za klasu bolji od svih lelemuda na ovim nasim pasnjacima i to pokazuje,ima tu sportsku drskost i zelju koja je retka medju nasim talentima...
Nije pravio probleme za sad...Bio je onaj incident kada su "navijaci" uleteli i samarali ga..

Ajde da vidimo i taj talenat, ako je istina da je potpisao...![]()
Cak i da je potpisao ugovor sa vama, verovatno nece videti pasnjak na Stamford Bridzu bar 3-4 godine. Provesce pola svog fudbalskog zivota, kao Rajkovic, na pozajmicama po raznim Nemackim i Holandskim klubovima. Ista sudbina ceka i Lukaku-a.
Cak i da je potpisao ugovor sa vama, verovatno nece videti pasnjak na Stamford Bridzu bar 3-4 godine. Provesce pola svog fudbalskog zivota, kao Rajkovic, na pozajmicama po raznim Nemackim i Holandskim klubovima. Ista sudbina ceka i Lukaku-a.
To samo znaci da ce te baciti 50+ miliona na napadaca ili dva. Verovatno vec merkate Cisea ili Djemba Bu iz Njukastla.

With four suspensions for Saturday's Bayern Munich clash, Di Matteo admitted he is having problems selecting a side. If the three doubts do not make it, he said youngsters will fill the holes in the squad.
Ko da ih mijenja?
benajun je na pozajmici u arsenalu. uvijek sam pizdila od te murinjove potrebe da kupi tako te igrache koji ce biti 3,4 rezerva , ako ne i 5,6 (kako se zvashe onaj sto je otisao valjda u Reading na kraju,onaj na sredini terena MC...onaj ridji sto nikad nije sluzio ni za sta ,al nije bio losA šta je sa Benajunom?
Zavisi od Esijena dal je fit, ako jeste, onda nek ide Mikel, Lampard i Esijen sredina, Mata ispred njih, Tores i Drogba u napadu i nek se nadigrava pa nek pobedi bolji ... Dosad su se provlačili, jednu dobru tekmu su odigrali (Napoli u Londonu), ne verujem da će ih sreća pogledati i protiv Bajerna, koji je i domaćin i koji ima atomsku ekipu sa najboljim bočnim tandemom RIberi - Roben i sa centralnim Kros i Bastian koji su verovatno najbolji tandem nakon Barsinog dvojca ...
Uglavnom, nadam se odličnom finalu i nek pobedi Di Mateo... Mada ako Bajern pobedi, onda gledamo pevce u LŠ-a i onda će tek biti sprdnja po forumu kad Spurs bude palamudio, tako da sam sad u dilemi
....
)...al sad bi nam bili preko potrebni.
Dobar je Meireles.Uvijek sam govorila da je to pozitivna kupovina,da Liverpul mnogo gubi ,ali veca nam je falinka neigranje Terija ,Baneta i Ramiraclea...A Meirelesa cu postovati do kraja zivota samo zato sto je prekinuo vrlo obecavajuci napad / polu-kontru Barse i dobio parni zuti. Zrtvovao je svoje mesto u finalu zarad ekipe... svaka cast.
Ma ima iskustvo, daleko je od pređašnjeg kvaliteta, ali opet čovek je iskusan u takvim mečevima i najbolje je rešenje od svih ...Bice Esijen fit, samo sto nije ni E od nekadasnjeg Esijena.....
Ma gde je bila dobra utakmica kad je Barsa stvorila zilion šansi ... Bio je dobar rezultat samo, ali Barsa ih je razbila i ne sećam se da je neko toliko šansi promašio ... Ni sami ne znaju kako su se provukli u tom dvomeču, ima da digne Roman spomenik, prvo napadačima Barse pa onda Čehu koji je takođe skinuo 4-5 100% šansi ... Čelsi nijednu smislenu akciju nije imao u dvomeču, oba gola pala nakon jedine dve kontre i nakon dva sjajna pasa Lamparda ...prva utakmica protiv Barse je bila odlicna Walken,nemoj tako.ovo ostalo jeste bilo provlacenje,ali red je da se i mi jednom provucemo. poslendji put smo se provukli sa Grantom, odnosno, nijesmo se provukli ( sjetimo se utakmica sa liverpulom) , nego smo imali lak raspored u nokaut fazi-fenerbahce,olimpijakos, liverpul zajeban bio i eto, mancester junajted.
Ja sam njega gledao uživo kod mene u Inđiji pre par godina i lik igra savršeno, i pre bih njega uzeo u ekipu nego Ozila i Švajnštajgera ...E da...nikad mi nece bit jasno sto ne kupismo tog Krosa nakon Evropskog...svi bili zapalili za Svajnstajgera..... niko ni Krosa da pomene...pih :/
To iskustvo ga nije sprijecilo da u 94 . minutu pogresno procijeni pas i daruje Barsi loptu...koja je tada bila na vrhuncu snage..davne 2009.i tad je bio u top formi...upravo ti " lapses of concentracion" kod njega koji su bili nemoguci prije nekoliko godina ( a nije toliko star,realno), su vise sokantniji nego Bizonova izlozenost povredama.A jedan mi je od omiljenih igraca.Ma ima iskustvo, daleko je od pređašnjeg kvaliteta, ali opet čovek je iskusan u takvim mečevima i najbolje je rešenje od svih ...
Ono sto je Barsa radila je samo drugacija verzija ' parking the bus' . Igrali su se dobacivanja ispred naseg gola bez ikakve ideje, volje i smisla.Radili su nesto sto je godinama uvjezbano, kao Murinjova odbrana i presing, a nisu imali veze sta ce sledece da urade. To je cak i pomalo drsko. Sto reche moj drug,koji mrzi Celzi, kako se ljudi usudjuju da je fdubal nocas izgubio, kad ovi nisu pokazali 0.1 % zelje da prodju dalje. U drugoj utakmici, da , bili su bolji.U prvoj, nisu.Igrala su dva tima razlicite fudbalske filozofije , a za promijenu,Celzijeva je bila perfektnije sprovedena taj dan nego Barsina. U drugoj utakmici, vodis 2:0, imas penal i igraca vise i ne prodjes dalje. I to mi se zove neko provlacenje,propustanje itd.To se zove sramota i razmazenost.Ma gde je bila dobra utakmica kad je Barsa stvorila zilion šansi ... Bio je dobar rezultat samo, ali Barsa ih je razbila i ne sećam se da je neko toliko šansi promašio ... Ni sami ne znaju kako su se provukli u tom dvomeču, ima da digne Roman spomenik, prvo napadačima Barse pa onda Čehu koji je takođe skinuo 4-5 100% šansi ... Čelsi nijednu smislenu akciju nije imao u dvomeču, oba gola pala nakon jedine dve kontre i nakon dva sjajna pasa Lamparda ...
Kako nije bilo ideja kad su mnogo šansi stvorili, jako lepe akcije su pravili ...Ono sto je Barsa radila je samo drugacija verzija ' parking the bus' . Igrali su se dobacivanja ispred naseg gola bez ikakve ideje, volje i smisla.
Daleko je to bilo od klasične Barsine tikataka igre gde se beskonačno dodaju ... Barsa je bila skoro perfektna, genijalne akcije su pravili, daleko od uvežbanih, čista inspiracija igrača, samo su jednostavno bili premalo koncentrisani da bi dali bar jedan gol iz ukupno 15 100% šansi .... Čelsi je očajno odigrao prvi meč, kakva crna perfektna odbrana kad je Barsa prolazila kako je htela ...Radili su nesto sto je godinama uvjezbano, kao Murinjova odbrana i presing, a nisu imali veze sta ce sledece da urade. To je cak i pomalo drsko. Sto reche moj drug,koji mrzi Celzi, kako se ljudi usudjuju da je fdubal nocas izgubio, kad ovi nisu pokazali 0.1 % zelje da prodju dalje. U drugoj utakmici, da , bili su bolji.U prvoj, nisu.Igrala su dva tima razlicite fudbalske filozofije , a za promijenu,Celzijeva je bila perfektnije sprovedena taj dan nego Barsina. U drugoj utakmici, vodis 2:0, imas penal i igraca vise i ne prodjes dalje. I to mi se zove neko provlacenje,propustanje itd.To se zove sramota i razmazenost.
Ako Celsi osvoji LS (daj boze) u LS sledece sezone idu prva tri iz lige plus Celsi
kako se zvashe onaj sto je otisao valjda u Reading na kraju,onaj na sredini terena MC...onaj ridji sto nikad nije sluzio ni za sta ,al nije bio los