Chelsea FC

Pa sta znam, gledala sam ga par puta, bezobrazan je, nema postovanja, umisljen.. Mozda gresim, ali mi se tako cini...
Klinac je prosto za klasu bolji od svih lelemuda na ovim nasim pasnjacima i to pokazuje,ima tu sportsku drskost i zelju koja je retka medju nasim talentima...
Nije pravio probleme za sad...Bio je onaj incident kada su "navijaci" uleteli i samarali ga..

Klinac je prosto za klasu bolji od svih lelemuda na ovim nasim pasnjacima i to pokazuje,ima tu sportsku drskost i zelju koja je retka medju nasim talentima...
Nije pravio probleme za sad...Bio je onaj incident kada su "navijaci" uleteli i samarali ga..
Dobro, za to nije ok kriv... Ajde da vidimo i taj talenat, ako je istina da je potpisao... :)

@Sara Aj nou :*

Cak i da je potpisao ugovor sa vama, verovatno nece videti pasnjak na Stamford Bridzu bar 3-4 godine. Provesce pola svog fudbalskog zivota, kao Rajkovic, na pozajmicama po raznim Nemackim i Holandskim klubovima. Ista sudbina ceka i Lukaku-a.

Cak i da je potpisao ugovor sa vama, verovatno nece videti pasnjak na Stamford Bridzu bar 3-4 godine. Provesce pola svog fudbalskog zivota, kao Rajkovic, na pozajmicama po raznim Nemackim i Holandskim klubovima. Ista sudbina ceka i Lukaku-a.

rajkovic je proveo toliko godina na pozajmicama zat ost onikako da dobije radnu dozvolu...i kad je super odradio pripreme i prijateljske utakmice prosle godine, AVB je htio da ga zadrzi i zalio se komisiji, ponovo mu nisu dali radnu dozvolu jer nije dovoljno mecheva odigrao za NACIONALNI TIM (gle chuda) i onda smo morali da ga prodamo.

Obicno volim da nas pljujem sto se toga tiche,al sad stvarno ne mogu, ne u slucaju Rajkovica.
Drogba ionako ide 90 %

oporavili su se geri kejhil i david luiz...to su odlicne vijesti ... http://www.chelseafc.com/page/Champions_League_Final_News/0,,10268~2773267,00.html donekle ce pokriti Terijev i Banetov izostanak u subotu....maluda je i dalje povrijedjen ,mozda se oporavi do subote. maluda nam treba na klupi a ova dvojica su nam prekopotrebna. nek kejhil ponovi prvu utakmicu sa barsom :D luiz moze da igra u desno, svakako je bolji od bosingve, koji je tako ocajno odigrao protiv barse da je prava sreca sto nije bas on zasrao nas prolazak....al ce vjerovatno u centru odbrane, s kejhilom ,nema ko drugi....

With four suspensions for Saturday's Bayern Munich clash, Di Matteo admitted he is having problems selecting a side. If the three doubts do not make it, he said youngsters will fill the holes in the squad.

koja bi to kombinacija bila...:confused:

falice nam Meireles,Ramires,Bane i Teri. Iskreno, Bane fali vise od Terija...Teri je generalno i sveukupno legenda i bolji igrac (za nijansu,dvije, uzevsi u obzir Banetovu formu) ,ali Bane je u vrhunskoj formi, kvalitet neosporiv. Teri nije u nekoj formi ima dvije godine,mada zablista na trenutke. Ramiracle ce najvise faliti, njegova brzina ce biti potrebna u Minhenu. I generalno, to je najbolja kupovina od Murinjove ere...iako je Mata proglasen za najboljeg naseg igraca ove godine....samo sto Mata nije brz....au pic....Meireles je najmanji problem.Dobar je igrac,al ova trojica su kriticnija.

Ko da ih mijenja?

Poslednja izmena:
A šta je sa Benajunom?

Zavisi od Esijena dal je fit, ako jeste, onda nek ide Mikel, Lampard i Esijen sredina, Mata ispred njih, Tores i Drogba u napadu i nek se nadigrava pa nek pobedi bolji ... Dosad su se provlačili, jednu dobru tekmu su odigrali (Napoli u Londonu), ne verujem da će ih sreća pogledati i protiv Bajerna, koji je i domaćin i koji ima atomsku ekipu sa najboljim bočnim tandemom RIberi - Roben i sa centralnim Kros i Bastian koji su verovatno najbolji tandem nakon Barsinog dvojca ...

Uglavnom, nadam se odličnom finalu i nek pobedi Di Mateo :D ... Mada ako Bajern pobedi, onda gledamo pevce u LŠ-a i onda će tek biti sprdnja po forumu kad Spurs bude palamudio, tako da sam sad u dilemi :D ....

A Meirelesa cu postovati do kraja zivota samo zato sto je prekinuo vrlo obecavajuci napad / polu-kontru Barse i dobio parni zuti. Zrtvovao je svoje mesto u finalu zarad ekipe... svaka cast.

A šta je sa Benajunom?

Zavisi od Esijena dal je fit, ako jeste, onda nek ide Mikel, Lampard i Esijen sredina, Mata ispred njih, Tores i Drogba u napadu i nek se nadigrava pa nek pobedi bolji ... Dosad su se provlačili, jednu dobru tekmu su odigrali (Napoli u Londonu), ne verujem da će ih sreća pogledati i protiv Bajerna, koji je i domaćin i koji ima atomsku ekipu sa najboljim bočnim tandemom RIberi - Roben i sa centralnim Kros i Bastian koji su verovatno najbolji tandem nakon Barsinog dvojca ...

Uglavnom, nadam se odličnom finalu i nek pobedi Di Mateo :D ... Mada ako Bajern pobedi, onda gledamo pevce u LŠ-a i onda će tek biti sprdnja po forumu kad Spurs bude palamudio, tako da sam sad u dilemi :D ....
benajun je na pozajmici u arsenalu. uvijek sam pizdila od te murinjove potrebe da kupi tako te igrache koji ce biti 3,4 rezerva , ako ne i 5,6 (kako se zvashe onaj sto je otisao valjda u Reading na kraju,onaj na sredini terena MC...onaj ridji sto nikad nije sluzio ni za sta ,al nije bio los :lol: )...al sad bi nam bili preko potrebni.
Bice Esijen fit, samo sto nije ni E od nekadasnjeg Esijena..... prva utakmica protiv Barse je bila odlicna Walken,nemoj tako.ovo ostalo jeste bilo provlacenje,ali red je da se i mi jednom provucemo. poslendji put smo se provukli sa Grantom, odnosno, nijesmo se provukli ( sjetimo se utakmica sa liverpulom) , nego smo imali lak raspored u nokaut fazi-fenerbahce,olimpijakos, liverpul zajeban bio i eto, mancester junajted.

Tores mora bit funkcionalan.Roben i RIBERI lete po terenu, trebace i nama neko brz...srecom imamo Esli Kola da neutralise ovu dvojicu idiota, al desno...nemamo nikog...aaaa ne smijem ni da pomislim kako ce da nas siluju jer ce Bosingva da nam igra...tugeeee...jedino ako neko srkshi Robena pa nista od toga :lol:

A Meirelesa cu postovati do kraja zivota samo zato sto je prekinuo vrlo obecavajuci napad / polu-kontru Barse i dobio parni zuti. Zrtvovao je svoje mesto u finalu zarad ekipe... svaka cast.
Dobar je Meireles.Uvijek sam govorila da je to pozitivna kupovina,da Liverpul mnogo gubi ,ali veca nam je falinka neigranje Terija ,Baneta i Ramiraclea...

E da...nikad mi nece bit jasno sto ne kupismo tog Krosa nakon Evropskog...svi bili zapalili za Svajnstajgera..... niko ni Krosa da pomene...pih :/

Inace,ne komentarise niko,al kupili smo Marka Marina.... o njemu se vise pricalo prije godinu-dvije,ali svidja mi se nova transfer politika kluba...coek zna da dribla,ako ishta

Bice Esijen fit, samo sto nije ni E od nekadasnjeg Esijena.....
Ma ima iskustvo, daleko je od pređašnjeg kvaliteta, ali opet čovek je iskusan u takvim mečevima i najbolje je rešenje od svih ...

prva utakmica protiv Barse je bila odlicna Walken,nemoj tako.ovo ostalo jeste bilo provlacenje,ali red je da se i mi jednom provucemo. poslendji put smo se provukli sa Grantom, odnosno, nijesmo se provukli ( sjetimo se utakmica sa liverpulom) , nego smo imali lak raspored u nokaut fazi-fenerbahce,olimpijakos, liverpul zajeban bio i eto, mancester junajted.
Ma gde je bila dobra utakmica kad je Barsa stvorila zilion šansi ... Bio je dobar rezultat samo, ali Barsa ih je razbila i ne sećam se da je neko toliko šansi promašio ... Ni sami ne znaju kako su se provukli u tom dvomeču, ima da digne Roman spomenik, prvo napadačima Barse pa onda Čehu koji je takođe skinuo 4-5 100% šansi ... Čelsi nijednu smislenu akciju nije imao u dvomeču, oba gola pala nakon jedine dve kontre i nakon dva sjajna pasa Lamparda ...

Ma ima iskustvo, daleko je od pređašnjeg kvaliteta, ali opet čovek je iskusan u takvim mečevima i najbolje je rešenje od svih ...
To iskustvo ga nije sprijecilo da u 94 . minutu pogresno procijeni pas i daruje Barsi loptu...koja je tada bila na vrhuncu snage..davne 2009.i tad je bio u top formi...upravo ti " lapses of concentracion" kod njega koji su bili nemoguci prije nekoliko godina ( a nije toliko star,realno), su vise sokantniji nego Bizonova izlozenost povredama.A jedan mi je od omiljenih igraca.

Ma gde je bila dobra utakmica kad je Barsa stvorila zilion šansi ... Bio je dobar rezultat samo, ali Barsa ih je razbila i ne sećam se da je neko toliko šansi promašio ... Ni sami ne znaju kako su se provukli u tom dvomeču, ima da digne Roman spomenik, prvo napadačima Barse pa onda Čehu koji je takođe skinuo 4-5 100% šansi ... Čelsi nijednu smislenu akciju nije imao u dvomeču, oba gola pala nakon jedine dve kontre i nakon dva sjajna pasa Lamparda ...
Ono sto je Barsa radila je samo drugacija verzija ' parking the bus' . Igrali su se dobacivanja ispred naseg gola bez ikakve ideje, volje i smisla.Radili su nesto sto je godinama uvjezbano, kao Murinjova odbrana i presing, a nisu imali veze sta ce sledece da urade. To je cak i pomalo drsko. Sto reche moj drug,koji mrzi Celzi, kako se ljudi usudjuju da je fdubal nocas izgubio, kad ovi nisu pokazali 0.1 % zelje da prodju dalje. U drugoj utakmici, da , bili su bolji.U prvoj, nisu.Igrala su dva tima razlicite fudbalske filozofije , a za promijenu,Celzijeva je bila perfektnije sprovedena taj dan nego Barsina. U drugoj utakmici, vodis 2:0, imas penal i igraca vise i ne prodjes dalje. I to mi se zove neko provlacenje,propustanje itd.To se zove sramota i razmazenost.

Ono sto je Barsa radila je samo drugacija verzija ' parking the bus' . Igrali su se dobacivanja ispred naseg gola bez ikakve ideje, volje i smisla.
Kako nije bilo ideja kad su mnogo šansi stvorili, jako lepe akcije su pravili ...

- vrunska akcija Mesija i Inieste koji izbaciju Sančeza samog pred Čeha, koji ga lobuje i pogađa prečku

- opet vrhunska akcija između Mesija i Inieste, Iniesta šutira iz 16-erca, Čeh dobro brani a nakon toga Fabregas sa 5 metara promašuje poluprazan gol, a Sančez ne uspeva da primi loptu na dva metra

- Fabregas prolazi iskosa u 16-ercu, Čeh sjajno brani

- Centaršut Alveša, Messi odlično tuče glavom, Čeh opet odlično brani

- Sjajna akcija Mesija gde okružen petoricom izbacuje Fabregasa, koji prebacuje Čeha, a Kol čisti sa gol linije .

- Adriano sjajno prolazi po strani, šutira sa 20-ak metara, Čeh opet odlično brani

- Sjajna akcija Ćavija i Fabregasa, Fabregas genijalno prebacuje odbranu i upošljava Sančeza koji izlazi sam ispred Čeha i promašuje sa 5 metara

- Slobodnjak Mesija, Pujol skreće loptu, Čeh maestralno brani

- Sjajna akcija Mesija i Busketsa, Pedro pogađa statitvu, a Buskets maši prazan gol

Radili su nesto sto je godinama uvjezbano, kao Murinjova odbrana i presing, a nisu imali veze sta ce sledece da urade. To je cak i pomalo drsko. Sto reche moj drug,koji mrzi Celzi, kako se ljudi usudjuju da je fdubal nocas izgubio, kad ovi nisu pokazali 0.1 % zelje da prodju dalje. U drugoj utakmici, da , bili su bolji.U prvoj, nisu.Igrala su dva tima razlicite fudbalske filozofije , a za promijenu,Celzijeva je bila perfektnije sprovedena taj dan nego Barsina. U drugoj utakmici, vodis 2:0, imas penal i igraca vise i ne prodjes dalje. I to mi se zove neko provlacenje,propustanje itd.To se zove sramota i razmazenost.
Daleko je to bilo od klasične Barsine tikataka igre gde se beskonačno dodaju ... Barsa je bila skoro perfektna, genijalne akcije su pravili, daleko od uvežbanih, čista inspiracija igrača, samo su jednostavno bili premalo koncentrisani da bi dali bar jedan gol iz ukupno 15 100% šansi .... Čelsi je očajno odigrao prvi meč, kakva crna perfektna odbrana kad je Barsa prolazila kako je htela ...

Nije to sramota i razmaženost, Barsa nije stala kao Murinjo u Madridu kad je imala pozitivan rezultat, nego su i dalje napadali ... Ali sami su krivi što nisu iz toliko šansi dali gol, tako da su apsolutno zaslužili da ne prođu ...

kako se zvashe onaj sto je otisao valjda u Reading na kraju,onaj na sredini terena MC...onaj ridji sto nikad nije sluzio ni za sta ,al nije bio los

Steve Sidwell? Mada je on došao iz Readinga...

images

Back