HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
...iako je vecina prekopirana(pa sve zapravo)sa Vikipedije...
Ipak svaka cast na trudu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...iako je vecina prekopirana(pa sve zapravo)sa Vikipedije...
Cahill je mnogo dobar stoper, imao sam prilike da ga gledam uzivo i zadovoljan sam njegovom igrom. Veoma solidno pojacanje, sto se tice odbrane.Umjesto da dovedu Pikea, oni dovode ovog Kejhila! Nema ljeba od toga!
dobar je to igrac,ali dje ga smjestiti?nezamijenljiv teri, bane savrsenstvo i luiz...?
Pa ako Terry dobije suspenziju, a velike su sanse za to, onda ce igrati sa Luiz-om, a ako ne dobije suspenziju, onda komotno mogu njih dvoje da cine stoperski tandem, a Luiz da se preseli na klupudobar je to igrac,ali dje ga smjestiti?nezamijenljiv teri, bane savrsenstvo i luiz...?
dobar je to igrac,ali dje ga smjestiti?nezamijenljiv teri, bane savrsenstvo i luiz...?
dobili smo portsmut u fa kupu 4:0 .... ramiresh je najbolje pojacanje nashe u prethodnih par godina, jos od murinja....mata kako je krenuo, opako mu prijeti... kako se mata lako krecje, anblivabl koliko coek ima osjecaj za loptu....i lamps je dao 4 gol,dada.
ovaj,tores je slucajno asistirao mati i namejrno proigrao ramiresha.i to je nesto.
Mata je igračina, sve je bolji i bolji po onome što sam gledao i nosi igru Čelsija ... Samo mu treba još neki ofanzivac u formi pa da Čelsi opet bude međ favoritima u svakom takmičenju, ovako su ipak daleko i od Sitija u PL i od Reala i Barse u LŠ ... Tores više nije mladić koji može da napreduje, a muku muči sa formom već godinu dana, te je bolje za njega da se vrati u Španiju a ostavi mesto Lukakuu, koji ne može štetiti rezultatima Čelsija više negoli što šteti Tores ...mata kako je krenuo, opako mu prijeti... kako se mata lako krecje, anblivabl koliko coek ima osjecaj za loptu....i lamps je dao 4 gol,dada.
Taj Lukaku nikada nece biti napadac top klase, ako ne smrsa, to jest ako se ne prepolovi, jer kao tenk ne moze da napreduje.Mata je igračina, sve je bolji i bolji po onome što sam gledao i nosi igru Čelsija ... Samo mu treba još neki ofanzivac u formi pa da Čelsi opet bude međ favoritima u svakom takmičenju, ovako su ipak daleko i od Sitija u PL i od Reala i Barse u LŠ ... Tores više nije mladić koji može da napreduje, a muku muči sa formom već godinu dana, te je bolje za njega da se vrati u Španiju a ostavi mesto Lukakuu, koji ne može štetiti rezultatima Čelsija više negoli što šteti Tores ...
Ne mora da znači, bitno je samo da na najbolji način iskoristi svoje vrline a da sakrije mane ... Da svoji igru bazira na snazi kad već ne može na brzini, i da nauči da taktički koristi prostor da bi smanjio radijus kretanja ako mu je brzina problem ... Bilo je mnogo takvih napadača ...Taj Lukaku nikada nece biti napadac top klase, ako ne smrsa, to jest ako se ne prepolovi, jer kao tenk ne moze da napreduje.
Da, ali ipak ako se nadje npr. u formaciji 4-3-3 koju preferira AVB, mora pokusavati sa nekim solo prodorima, a da bi iskoristio tu snagu potrebna mu je i brzina. Mora smrsati, jer ono je stvarno mnogo. Gledao sam njegove meceve u Celsiju, i nisam zadovoljan...Ne mora da znači, bitno je samo da na najbolji način iskoristi svoje vrline a da sakrije mane ... Da svoji igru bazira na snazi kad već ne može na brzini, i da nauči da taktički koristi prostor da bi smanjio radijus kretanja ako mu je brzina problem ... Bilo je mnogo takvih napadača ...