HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bice napeto
 bice napeto 
	To je trebao već sa Ančelotijem da uradi, pogotovu jer je doneo duplu krunu i mogao je bar malo kredita dobiti ...Opet poraz, drma se klupa AVB-u... videcemo sta ce biti, secam se na pocetku sezone da je Hidink pricao kako je pricao sa Romanom i da ga je ubedio da ih ne menja ko carape nego da Boasu da vremena, makar bili i 2, 3 sezone bez trofeja... videcemo, videcemo
To je trebao već sa Ančelotijem da uradi, pogotovu jer je doneo duplu krunu i mogao je bar malo kredita dobiti ...
 Kontam da gotivis italijanske trenere, i u pravu si da je imao dovoljno kredita da ostane bar jos jednu sezonu... ali videlo se pred kraj sezone da igraci nemaju zelju za igrom, za pobedom, da dodju na mec samo da to odrade i da idu kuci. I kod Boasa sam isto to primetio u nekoliko meceva ove sezone. Problem je po meni u igracima koji su se vec naigrali, znaci osnova tima su igraci koji imaju preko 30 godina, Teri, Kol, Lampard, Drogba, da ne kazem i Ceh iako su golmani po pravilu "dugovecniji".
 Kontam da gotivis italijanske trenere, i u pravu si da je imao dovoljno kredita da ostane bar jos jednu sezonu... ali videlo se pred kraj sezone da igraci nemaju zelju za igrom, za pobedom, da dodju na mec samo da to odrade i da idu kuci. I kod Boasa sam isto to primetio u nekoliko meceva ove sezone. Problem je po meni u igracima koji su se vec naigrali, znaci osnova tima su igraci koji imaju preko 30 godina, Teri, Kol, Lampard, Drogba, da ne kazem i Ceh iako su golmani po pravilu "dugovecniji". Ma nema to veze sa italijanskim trenerima, OK su mi, nije da ih obozavam, a pogotuvu mi Ančeloti nije omiljen zbog neslavne epizode u Juventusu ... On je iz tog tima izvukao maksimum maksimuma, i vidiš i sam šta je glavni problem Čelsija, a trener to sigurno nije, kao što ni Benitez nije bio u Interu ... Sam si napisao koji je problem, nedostatak igrača svetske klase kakve su pre imali (Karvaljo, Roben, Makelele a i Esijen koji je masakriran povredama), a i okosnica tima nije više toliko dobra kao pre (Teri i Lampard pre svega) ...Kontam da gotivis italijanske trenere, i u pravu si da je imao dovoljno kredita da ostane bar jos jednu sezonu... ali videlo se pred kraj sezone da igraci nemaju zelju za igrom, za pobedom, da dodju na mec samo da to odrade i da idu kuci. I kod Boasa sam isto to primetio u nekoliko meceva ove sezone. Problem je po meni u igracima koji su se vec naigrali, znaci osnova tima su igraci koji imaju preko 30 godina, Teri, Kol, Lampard, Drogba, da ne kazem i Ceh iako su golmani po pravilu "dugovecniji".

mi vas bijemo kad 'ocemo
Pa vi posle ova 2 poraza od nas nemate u ovih 10 dana ni 2 posta
Gde su vam sad oni silni "oglašivači"
 Ma pitanje je da li cete u tih 10 godina igrati ligu sampiona koji put
 Ma pitanje je da li cete u tih 10 godina igrati ligu sampiona koji put 
	Ma nema to veze sa italijanskim trenerima, OK su mi, nije da ih obozavam, a pogotuvu mi Ančeloti nije omiljen zbog neslavne epizode u Juventusu ... On je iz tog tima izvukao maksimum maksimuma, i vidiš i sam šta je glavni problem Čelsija, a trener to sigurno nije, kao što ni Benitez nije bio u Interu ... Sam si napisao koji je problem, nedostatak igrača svetske klase kakve su pre imali (Karvaljo, Roben, Makelele a i Esijen koji je masakriran povredama), a i okosnica tima nije više toliko dobra kao pre (Teri i Lampard pre svega) ...