Chelsea FC

Chelsea-v-Aston-Villa-014.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-008.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-004.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-009.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-015.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-011.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-006.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-003.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-001.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-016.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-002.jpg

Chelsea-v-Aston-Villa-017.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
CHELSEA TV EXCLUSIVE: IVANOVIC CATCHES COE`S EYE

Sebastian Coe feels Branislav Ivanovic has been one of the outstanding players from this campaign so far.

Speaking as he visited our Cobham training ground, the die-hard Chelsea fan and chairman of the London Organising Committee of the Olympic and Paralympic Games revealed why he felt Ivanovic stood out.

'From time-to-time there have been players who have really dominated the scene,' Coe told Chelsea TV.

'For me, the one who has been a real bed rock, take John [Terry] out of that because John is always going to be John, but for me Ivanovic has had probably the most solid of seasons.

'There are two things that often get overlooked, he's very quick, he has that three or four stride pick-up, which is the difference between the good and the great in sport, he is very resilient and he does pop up to score goals.'

A former Olympic gold medalist himself, Coe is no stranger to the rigours of sport. He understands even the greatest sports people have periods when they're not their best.

He's experienced such moments himself and insists Chelsea's recent blip in performances is nothing too serious; it's just part of the game.

'That's the flip side of competition; you win some, you lose some,' added Coe.

'Sometimes you get into troughs of confidence; I remember it in my own career, where you don't instinctively do the things you were doing a few weeks earlier. You just come through it.

'In a team sport it's slightly different because one or two players who are not playing as well as they normally play, that can feed into the team, but it is sport!'

Jos i Teri onda da se oprosti i na iduci trofej Svjetskog prvenstva mogu da cekaju jos 50 godina:D

...nece Engleska propasti kada odu Teri i Lampard...Engleska je bila jaka i pre nego sto su oni igrali za repku isto kao i sada....takvoj reprezentaciji traba osvezenje a nesumljivo je da imaju mnogo jake igrace u vezi koji nemog da se nametnu zbog konkurencije....Pre svega mislim na Katermola,Hadlstona,Vilsira,Rodvela a da ne spominjem Berija,Vornoka,Dzenasa ili Rio Kokera......Najbolje je da se Lampard oprosti...pre svega zbog sebe i kluba....ja pa ne volim kada igrac iz Tottenhama igra za reprezentaciju....ove sezone su po 5 meseci sa terena udaljeni Dovson i Defo zbog povrede u reprezentataciji na prijateljskim mecevima....na svetskom nam se povredio King.....Dzerard se takodje povredio u reprezentaciji...a da ne spominjem Ovena koji je karijeru unistio igrajuci za reprezentaciju....cenim patriotizam ali kada reprezentacija uvek ima zamenu na nivou trebalo bi da se igrac povuce na vreme...

...nece Engleska propasti kada odu Teri i Lampard...Engleska je bila jaka i pre nego sto su oni igrali za repku isto kao i sada....takvoj reprezentaciji traba osvezenje a nesumljivo je da imaju mnogo jake igrace u vezi koji nemog da se nametnu zbog konkurencije....Pre svega mislim na Katermola,Hadlstona,Vilsira,Rodvela a da ne spominjem Berija,Vornoka,Dzenasa ili Rio Kokera......Najbolje je da se Lampard oprosti...pre svega zbog sebe i kluba....ja pa ne volim kada igrac iz Tottenhama igra za reprezentaciju....ove sezone su po 5 meseci sa terena udaljeni Dovson i Defo zbog povrede u reprezentataciji na prijateljskim mecevima....na svetskom nam se povredio King.....Dzerard se takodje povredio u reprezentaciji...a da ne spominjem Ovena koji je karijeru unistio igrajuci za reprezentaciju....cenim patriotizam ali kada reprezentacija uvek ima zamenu na nivou trebalo bi da se igrac povuce na vreme...

Engleska nema zamjenu ni za Terija, ni za Lamparda(Engleska kroz cijelu istoriju nema 3 igraca kao sto je Lampard)... Mozda ce ih imati...ali trenutno nemaju...
Sada je Engleska izuzetno jaka ali imaju trenera koji radi protiv njih... Kroz cijelo moje djetinjstvo Engleska nije imala ovako jak tim...a sa ovim timom nikako nesto da urade...
Svi ovi igraci koje si nabrojao ne vrijede koliko Lampard...
Sa ostalim se slazem... Ali Celzi je uvijek davao reprezentativce Engleskoj...uvijek je postojala nevjerovatna spona... Cak su i navijaci Celzija cesto bili vodje navijaca Engleske... Tako da ne ocekujem brzo povlacenje nijednog od nasih engleskih reprezentativaca...

Auuuu brate...ja pa prvi put vidim ovog coveka :rumenko:
Vidi se da odlicno vlada tehnikom ali mi nekako nama konstituciju za Premijer ligu... bez sumnje je veliki talenat..pa videcemo...mozda izraste u svetsku klasu...

Auuuu brate...ja pa prvi put vidim ovog coveka :rumenko:
Vidi se da odlicno vlada tehnikom ali mi nekako nama konstituciju za Premijer ligu... bez sumnje je veliki talenat..pa videcemo...mozda izraste u svetsku klasu...

Imas na nekim od prethodnih strana klipove sa njim(bio je i starter, igrao i u LS, i u kupovima)...
Mnogi su se vec prevarili zbog njegove konstitucije... Moze da trci dva dana i ne odustaje u duelu...i ima samo 17...;)
Igra vec za mladu reprezentaciju Engleske...:ok:

Vidjecemo... Vjerujem u njega!;)

Да. Кад Џими из колена распали, цепао је мрежу. А Зола је био играчина, немам речи. Покушавам гризлију да објасним да је Челси изгубио шмек какав је имао доласком Абрамовича а није много добио.

@Petar Vrangel
Lijepo je to bilo vrijeme... Tim sada nije isti... Vremena se mijenjaju... To je normalno...

Ali da smek ne postoji...ne slazem se...
Posebno za tebe postavljam ovaj videoz;)

Dzo Hart ce zauvijek pamtiti ovaj dan...z:mrgreen: Rezultat je bio 10-0(jer 4 puta kroz noge je kao 8 golova i 2 obicno neobicna gola...i eto ih 10z:D)

Uzivajz;)

P.S. Pjesma u klipu je jedna od mojih omiljenih Chelsea FC - Pride Of London ! ! ! :heart:

Back