GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=11&nav_id=485166
...treba da se oprosti od reprezentacije![]()
Jos i Teri onda da se oprosti i na iduci trofej Svjetskog prvenstva mogu da cekaju jos 50 godina![]()
...nece Engleska propasti kada odu Teri i Lampard...Engleska je bila jaka i pre nego sto su oni igrali za repku isto kao i sada....takvoj reprezentaciji traba osvezenje a nesumljivo je da imaju mnogo jake igrace u vezi koji nemog da se nametnu zbog konkurencije....Pre svega mislim na Katermola,Hadlstona,Vilsira,Rodvela a da ne spominjem Berija,Vornoka,Dzenasa ili Rio Kokera......Najbolje je da se Lampard oprosti...pre svega zbog sebe i kluba....ja pa ne volim kada igrac iz Tottenhama igra za reprezentaciju....ove sezone su po 5 meseci sa terena udaljeni Dovson i Defo zbog povrede u reprezentataciji na prijateljskim mecevima....na svetskom nam se povredio King.....Dzerard se takodje povredio u reprezentaciji...a da ne spominjem Ovena koji je karijeru unistio igrajuci za reprezentaciju....cenim patriotizam ali kada reprezentacija uvek ima zamenu na nivou trebalo bi da se igrac povuce na vreme...
Bosingva se vratio i odma se upisao u strelce...![]()

Auuuu brate...ja pa prvi put vidim ovog coveka
Vidi se da odlicno vlada tehnikom ali mi nekako nama konstituciju za Premijer ligu... bez sumnje je veliki talenat..pa videcemo...mozda izraste u svetsku klasu...

Rezultat je bio 10-0(jer 4 puta kroz noge je kao 8 golova i 2 obicno neobicna gola...i eto ih 10
)